Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

[Проблем] Смяна на адрес Виваком

Featured Replies

преди 13 минути, algor написа:

Мтел не предлагат ли услугите си във Варна?

Предлагат, но за същите параметри на услугата цената е двойна. Те са ми за сега единствената алтернатива, другата седмица ще ги питам дали имат инсталация тук, защото и това не е сигурно...

преди 10 минути, Roksa написа:

Предлагат, но за същите параметри на услугата цената е двойна. Те са ми за сега единствената алтернатива, другата седмица ще ги питам дали имат инсталация тук, защото и това не е сигурно...

За кой квартал иде реч?

преди 15 минути, Roksa написа:

Отивате и им казвате, че искате да смените Виваком като доставчик на тези услуги и ще ви направят цена по-надолу от тази, която е в сайта.
Не си правете изводи по нещо прочетено...
ТВ на Мтел е на светлинни години напред като качество - лично впечатление и мнение имам от HD каналите на двата оператора.
Интернет от Виваком не съм ползвал, но съм на Мтел от 7-8 години и имам по 1 прекъсване годишно макс и то евентуално.

Това са ми личните впечатления.

преди 22 минути, algor написа:

Отивате и им казвате, че искате да смените Виваком като доставчик на тези услуги и ще ви направят цена по-надолу от тази, която е в сайта.
ТВ на Мтел е на светлинни години напред като качество - лично впечатление и мнение имам от HD каналите на двата оператора.
Интернет от Виваком не съм ползвал, но съм на Мтел от 7-8 години и имам по 1 прекъсване годишно макс и то евентуално.

Ментел във Варна не е като в София. По мое мнение стой далече от техния интернет (за тв нямам наблюдения).

преди 8 минути, Антон III написа:

Ментел във Варна не е като в София. По мое мнение стой далече от техния интернет (за тв нямам наблюдения).

Може, нямам мнение за там и щом казваш, значи е така. :)

преди 24 минути, algor написа:

Мен основно ми е за интернета, аз ТВ не гледам. Но искам пакет със основните програми, тъй като ми идват гости (родители и т.н.) все пак и трябва да има телевизор.

Като цяло съм скептична към Мтел, първо като мобилен оператор ми е чудно как още не са фалирали, и второ - позлват мрежата на Blizoo, за които има доста красноречиви мнения.

Аз съм доволна от Вивакома, въпреки, че преди години имаха ужасно качество на услугите, но сега са доста добре, Не искам да ги сменям, да не коментирам и неустойките, които ще дължа.. За един месец да дам 200 лв за интернет е малко тъпичко.

Уж съм подала заявление за захранване на адреса ми, и се надявам да получа в следващата седмица някакви новини от тях, че скоро ще го вържат, но няма да мога да ги чакам с месеци. Върша работа по интернет. 

Доста неприятна ситуация.

преди 10 минути, Roksa написа:

Мен основно ми е за интернета, аз ТВ не гледам. Но искам пакет със основните програми, тъй като ми идват гости (родители и т.н.) все пак и трябва да има телевизор.

Като цяло съм скептична към Мтел, първо като мобилен оператор ми е чудно как още не са фалирали, и второ - позлват мрежата на Blizoo, за които има доста красноречиви мнения.

Аз съм доволна от Вивакома, въпреки, че преди години имаха ужасно качество на услугите, но сега са доста добре, Не искам да ги сменям, да не коментирам и неустойките, които ще дължа.. За един месец да дам 200 лв за интернет е малко тъпичко.

Уж съм подала заявление за захранване на адреса ми, и се надявам да получа в следващата седмица някакви новини от тях, че скоро ще го вържат, но няма да мога да ги чакам с месеци. Върша работа по интернет. 

Доста неприятна ситуация.

Пак не каза за кой квартал става дума..

преди 21 минути, Антон III написа:

Пак не каза за кой квартал става дума..

Района на Частна Автогара.

Ако иде реч за блоковете до автогарата, първо, моите съболезнования, че ти се налага там да живееш. И второ, там нямаш кой знае кви варианти за интернет с тв. Можеш да отпратиш запитване и до булсатком дали имат оптика на адреса. Не знам до къде стигнаха с тяхната мрежа. Иначе почакай отговор от вивак*р, може и да имат планувано включване на вашия адрес, което всъщност е твърде вероятно. Всичко друго в раиона не си заслужава парите и нервите.

преди 11 минути, Антон III написа:

Ако иде реч за блоковете до автогарата, първо, моите съболезнования, че ти се налага там да живееш. И второ, там нямаш кой знае кви варианти за интернет с тв. Можеш да отпратиш запитване и до булсатком дали имат оптика на адреса. Не знам до къде стигнаха с тяхната мрежа. Иначе почакай отговор от вивак*р, може и да имат планувано включване на вашия адрес, което всъщност е твърде вероятно. Всичко друго в раиона не си заслужава парите и нервите.

Благодаря ти :19:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.