Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 19 минути, Мойра написа:

Яде, пие и най-вече спи. :)

браво това да се чува

:cheerleading2:

преди 4 минути, Me4oPyx написа:

2aa4708a76ef56af8c6bdf9cf529d364.jpgХората поршета карат аз дремя с камиона...Взема да откача ремаркето да им покажа малко дрифт...:D

Sent from my MPhone using Tapatalk

ади почвай ги, наред ги почвай, ний ша викаме агитката

:)

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Той един се беше объркал да ми даде да карам едно субаро спортно ... И изпадна в нервна криза до мен :D

преди 9 минути, Me4oPyx написа:

Той един се беше объркал да ми даде да карам едно субаро спортно ... И изпадна в нервна криза до мен :D

пущай ги у канавката хохо

преди 21 минути, Me4oPyx написа:

Всеки би изпаднал в нервна криза. Особено ако шофьора е неплатежоспособен и не може да оправи бъркотията която би забъркал. Качи ме в твоята кола пък се прави на шофьор колкото ти душа сака.

Нещо много бързо ме прецени като неплатежоспособен :) Ако трябва да бъда откровен моята кола е по скъпа от тая, която карах.По ред причини не е спортна.

И още нещо- ей такова порше още утре мога да си купя...Просто няма време да го карам :)

току що, Me4oPyx написа:

Нещо много бързо ме прецени като неплатежоспособен :) Ако трябва да бъда откровен моята кола е по скъпа от тая, която карах.По ред причини не е спортна.

Тогава мога да си представя на какво викаш "спортно субаро" щото на това де ми се върти на мен в главата цените му почват от 100к зелени нагоре.

преди 1 минута, Me4oPyx написа:

Глупости...WRX има и за десетина хиляди евра. http://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=229084303&ps=0&mga_d188=DesktopVIPAutomaticRedirect

Явно представите ни за спортни коли са малко различни! А също и представите ни за нервни кризи.

Явно ти много бързо определяш хората.Умишлено дадох линк към 15 годишна кола в предвид твоите ...И междувпрочем не е зле да показваш малко уважение към участниците във форума.В крайна сметка нито си ми на годините, нито на километрите за да ми говориш по тоя начин.Света не се върти само там нейде в щатите около твойте дръгели и курви.

Аман от комплексари във всеки форум...

преди 3 минути, Me4oPyx написа:

Явно ти много бързо определяш хората.Умишлено дадох линк към 15 годишна кола в предвид твоите ...И междувпрочем не е зле да показваш малко уважение към участниците във форума.В крайна сметка нито си ми на годините, нито на километрите за да ми говориш по тоя начин.Света не се върти само там нейде в щатите около твойте дръгели и курви.

Аман от комплексари във всеки форум...

За километрите зад волана на коли повтарям коли може да спорим даже съм убеден че са в пъти повече от вашите.
Иначе аз ако те кача в една от тия 15 годишните тогава може да разбереш какво е нервна криза. За твое сведение поршето GT на пистата дава със секунда по слабо време от тия 15 годишните.  И го кара пилот от състезателните тука серии. Така че ако не си в нещата и въртиш само геврека на тировете не ми говори за километри и 15 годишни.

преди 6 минути, skalata_73 написа:

Брау на котю. Ся идна мачка да я Опне и ша е 6. Ку няма мачка да потренира на килима.

UuXh8fe.gif

ни стаа щот кастриран Варг

Аз повече в тая глупава тема няма да пиша.Ше си въртя и волана на камиона и курвите на оная работа :)

преди 12 минути, Me4oPyx написа:

Аз повече в тая глупава тема няма да пиша.Ше си въртя и волана на камиона и курвите на оная работа :)

Той не е от тази тема, а е от ОНАЗИ тема

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

точно тъй, да са знай !

:D

• Автор
преди 21 минути, haidukpikaso написа:

ни стаа щот кастриран Варг

Не е кастриран, но вече е стар - на 14 години.

преди 19 минути, Me4oPyx написа:

нема биждаш най-хубавата тема у целия нет ааа

току що, Мойра написа:

ахам е се тая  значи нема маценца

:)

Хари Мата Хари и тя не кастрирана чат-пат са сеща де ама й викам мъжовете праят проблемации ич ни си мисли че ша ти търся пак, веднъж нъл видя ко е и роди 4 бонбона стига й

Аз повече в тая глупава тема няма да пиша.Ше си въртя и волана на камиона и курвите на оная работа [emoji4]

Темите винаги стават глупави като свършат аргументите!

Ако си много уверен в себе си мога да ти предложа една оферта и на база големия си стаж зад волана да спечелиш срещу мен добра сума пари. Под добра разбирам победителя да вземе 10 зелени ?

Като аз ще приема като загуба дори ако дадеш до 4 секунди по слабо време от моето на писта 2.5 км. Скачаш ли в тигана ? Разходите също ги плаща загубилата облога страна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аз пък те съветвам да вземеш да порастнеш, да превъзмогнеш егото си да си над всички и да преодолееш сексуалните си комплекси.Като изпълниш тези неща заповядай у дома да направим приятна раздумка на тема автомобили.

И междувпрочем не харесвам спортни коли...по-горе в темата се шегувах...Имам си класна лимузина която харесвам да шофирам.Рядко ме избива на агресия да покарам нещо спортно :)

И ако ти се занимаваш професионално с рали спортове, то аз не...Къде ме поставяш в неравностойно положение.Все едно аз да поискам от теб да караш камион с две ремаркета назад по главната.

преди 39 минути, Реджеп Иведик написа:

преди 34 минути, Мойра написа:

За котарака Варг ли говорите или за котарака BMW Маниак ???

преди 1 минута, jhoro написа:

За Варг, много ясно. Мойра кат е у политиката, той издебва и дращи у ОНАЗИ тема, ма не се знае още под какъв ник.

• Автор
преди 2 минути, jhoro написа:

За ето този, изпаднал в блаженство котарак :D

13606816_1111979015534253_71860130303258

преди 31 минути, Me4oPyx написа:

Аз пък те съветвам да вземеш да порастнеш, да превъзмогнеш егото си да си над всички и да преодолееш сексуалните си комплекси.Като изпълниш тези неща заповядай у дома да направим приятна раздумка на тема автомобили.

Сега само не схванах какво общо имат сексуалните ми комплекси със спора за автомобили ?
Просто виждам че сте далеч от темата спортни автомобили. От там почна спора. Минахме на сексуални комплекси.
Не пропуснахте да ми кажете че съм пеленаче спрямо изминалите от вас километри и нормално беше да ви отговоря да си проверим кой какво е научил след изминалите си километри.

преди 28 минути, Me4oPyx написа:

И междувпрочем не харесвам спортни коли...по-горе в темата се шегувах...Имам си класна лимузина която харесвам да шофирам.Рядко ме избива на агресия да покарам нещо спортно :)

И ако ти се занимаваш професионално с рали спортове, то аз не...Къде ме поставяш в неравностойно положение.Все едно аз да поискам от теб да караш камион с две ремаркета назад по главната.

Защо да те поставям в неравно положение ? При условие че имаш умението да караш спортна кола и возещите да изпадат в нервни кризи смятам че няма да бъдете в неравно положение.

Аз никога не казах че като се кача на камион с две ремаркета и шофьора му е изпаднал в нервна криза. За протокола задната скорост не ми е силна страна. Аз даже с джета не мога да правя маневри на зад. А последно като бях в столицата след 20 минути маневри да вкарам платформата с колата в един гараж най накрая го откачихме и го избутахме.

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Туй колкой

Това е около 17к бг лева.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.