Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

Тук само за душмани, ядене, пиене и сране чета.

Писна ми на патката.

пп. Бимве Оди оправи на Симко браузъра, че и той кат латерна само едно и също драска.

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
току що, skalata_73 написа:

Тук само за душмани, ядене, пиене и сране чета.

Писна ми на патката.

Я се завърти в цеха и прати малко материал да си избера нещо по лъскаво. Че имам тука едни излишни пари и мога да поканя някоя на вечеря със закуска.

току що, BMW Маниак написа:

Я се завърти в цеха и прати малко материал да си избера нещо по лъскаво. Че имам тука едни излишни пари и мога да поканя някоя на вечеря със закуска.

Сори, ма избегах от раута още по обед. Щот и там ми писна на патката и ги остайх да се оправят. Ма ти кат имаш кинти само кАжи. Курви ша намерим.

току що, skalata_73 написа:

Сори, ма избегах от раута още по обед. Щот и там ми писна на патката и ги остайх да се оправят. Ма ти кат имаш кинти само кАжи. Курви ша намерим.

Аз да не казах някъде че търся курви ? Или и ти я подкара като Наполеон ? Всички са курви и само майката  бла бла! Малко уважение и респект може да проявиш към представителките на нежния пол. Макар че повечето дълбоко в душата си да са такива

току що, BMW Маниак написа:

...Аз да не казах някъде че търся курви ? ...

Мчи ти тъй говориш ( ди си си изберял) сякаш ша избираш кола и за пари, че аз за ко друго да си мисля?

Ако ша си търсиш сериозна жена първо си оправи отношенията с хайдучката  да ти развали магията, инак нанайци фокус мокус препаратус женичкинщен.

9CTyLV3.gif

преди 3 минути, skalata_73 написа:

9CTyLV3.gif

хах шашав ми намерил фото от началния стадий на магьосничество

:lol6:

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Мчи ти тъй говориш ( ди си си изберял) сякаш ша избираш кола и за пари, че аз за ко друго да си мисля?

Ако ша си търсиш сериозна жена първо си оправи отношенията с хайдучката  да ти развали магията, инак нанайци фокус мокус препаратус женичкинщен.

9CTyLV3.gif

Еми то това е проблема да си я избера иначе практиката показва че след това много се влюбват. Така че любов ще има няма да е за пари но все пак има и разни дребни разходчета по разходките и дискотеките. Няма как да минеш на фотосинтеза. Но не говорим все пак за пари на ръка ! Ако така си ме разбрал.

преди 9 минути, BMW Маниак написа:

...Няма как да минеш на фотосинтеза...

Ми аз понеже съм некадърник, та съм си намерил богата жена, че да не умра от глад.

Аз мисля да си удря едно душче, да фащам кукон и да хукваме на някъде, че в туй време е грехота човек да стои в къщи и да драска по форуми.

Хайде до довечерка.

преди 38 минути, skalata_73 написа:

Ми аз понеже съм некадърник, та съм си намерил богата жена, че да не умра от глад.

Аз мисля да си удря едно душче, да фащам кукон и да хукваме на някъде, че в туй време е грехота човек да стои в къщи и да драска по форуми.

Хайде до довечерка.

При теб е ясно, ти си я свалил с бухалката ! Сега с коя точно бухалка ...! Уреди се ти.
И аз смятам да се завъртя около моята жена по късно че да дразня ухажорите и и пак да слушам приказки че хубавите ябълки прасетата ги ядели.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Влез в профила и, няма как да не разбереш. Толкова са много.

Ти пак си дубре. Мене ни душманите ме разбират ко пиша, ни достовете. Щот съм луд за връзване.

преди 2 часа, skalata_73 написа:

Ти па си добре. Аз ку ги махна ша си остана сам. То затъ съм са титуловал единака де.

Вие пак сте добре - аз съм като оня кандидат-кмет, дето имал 0 (нула) гласа. При положение че и той имал право да гласува.

Ако трябва да се гласува "за" или "против" мен - аз ще съм първия против.

преди 7 минути, jhoro написа:

Вие пак сте добре - аз съм като оня кандидат-кмет, дето имал 0 (нула) гласа. При положение че и той имал право да гласува.

Ако трябва да се гласува "за" или "против" мен - аз ще съм първия против.

ний ша гласуваме за теб ни бой съ

:go ahead:

• Автор
преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Жоро президент !!!

За!!! :clap:

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Жоро президент !!!

мда я ся и боблаците ни ша са боблаци качествени боблаци

:D

Кат са има в предвид президента ни къв е идиот, па Жорко е глаДен такъв, мисля ша му оди поста.

Па Реджеп да е министър на просветата викам аз, щот много просветен.

преди 5 минути, skalata_73 написа:

Кат са има в предвид президента ни къв е идиот, па Жорко е глаДен такъв, мисля ша му оди поста.

Па Реджеп да е министър на просветата викам аз, щот много просветен.

Ще го прекръстя на "Министерство на Просветлението"

дъжд валииии

:clap:

ша идети ли стефани руло уе никви ви нема аааа

Ashampoo_Snap_2014.04.06_17h57m17s_019_.

те такоз ша стани щото аз у кексова форма го прая, ся печем писа бае до фурната

мойто по-убаво ще е де разбира съ наздраве идиотчета

:beer:

преди 1 минута, skalata_73 написа:

То туй мяза на голямо кифте.

мчи то такоз - дъл на руло дъл на търкало - се гоуему кифте с плънка

:jumping11:

аз мноу убичам таквиз мързелешки манджи

преди 7 часа, haidukpikaso написа:

тиху ся ни здавай тайната

:hush:

magiq1.jpg

Айде давай да видиме с твоите магии! Ма ща разлюби бог! Ах колко жалко!:D

После що дращели цел ден по форумите? Ми щото нема нищо ново по талавизора!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Реших да пусна телевизора:

БНТ – 25 605-ти епизод на "Дързост и красота". Рич е вече на 143 години и е заплодил всичко възможно. Майка му Стефани Форестър е на 142.
Бтв – новини: катастрофи, убийства, грабежи, някакъв депутат крал пари и всички изненадани викат: аууу... ц-ц-ц...
Диема – филм. Бандит стреля от два метра по Лоренцо Ламас. Не улучва и яде бой.
Бтв синема – реклама. Красиво момиче се срамува да пръдне в асансьор – душа бере завалийката, но държи. Сетне отива на изискано парти, окапва се с имамбаялдъ, обаче си носи една туба с перилен препарат, който показва на всички.
Ринг – стар мач.
Нова – новини. После ще дават "Съдби на кръстопът" – млада жена (Галя) открива, че съпругът ? (Милен) върти любов с автобусен шофьор (чичо Димо).
СКАТ – някакъв човек говори, докато спи.
Кино Нова – реклами: вагинални секрети, храчки, сопол, потни мишници, косми, гъбички, хемороиди, простати, бацили, дебели черва, тънки миризми, мръсни зъби, чисти пъпки, семейство мие с наслада нужник...
Диема Спорт – стар мач.
Европа – предаване за боядисването на шахти в западен Хондурас (феноменално интересно).
Агротв – репортаж за отглеждането на пуйки в южен Казахстан (изключително вълнуващо).
Канал 3 – наколенки, очила за отслабване, космодиск, нож режещ хляб (изумително... как е възможно?!).
Нова спорт – стар мач.
Евроспорт – Световно първенство по търкаляне на камък. Осминафинал: Ингоулвур
Тв7 – реклама. Бял мъжки гъз... планът се увеличава... човек седи на тоалетна чиния в хола и гледа през прозореца, как другите се забавляват.
Бтв Екшън – повторение на филм (за 431-ви път).
Евроком – професор Вучков разказва за сексуалния си живот преди Освобождението.
ХобиТВ – двама пияни за риба.
Дискавъри – мъж яде киликандзер.
Нешънъл Джиографик – предаването "Брейн геймс" логическа загадка, от която чрез творческо мислене и приложна математика да разберете, колко от затворниците имат въшки.
Планета – мултиплатинени кючеци топ хиляда.
Фокс – "Монк". Някакъв дебил, дето помия не може да хвърли на две прасета, разследва престъпления?!
ТЛС – предаването "Попаднах в болница заради секс". За по-голяма възбуда мъж излива върху легналото тяло на жена си тава с грах яхния. Манджата обаче се оказва твърде гореща и съпругата получава изгаряния трета степен.
Ще включа телевизора пак догодина.

преди 21 минути, skalata_73 написа:

После що дращели цел ден по форумите? Ми щото нема нищо ново по талавизора!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Реших да пусна телевизора:

БНТ – 25 605-ти епизод на "Дързост и красота". Рич е вече на 143 години и е заплодил всичко възможно. Майка му Стефани Форестър е на 142.
Бтв – новини: катастрофи, убийства, грабежи, някакъв депутат крал пари и всички изненадани викат: аууу... ц-ц-ц...
Диема – филм. Бандит стреля от два метра по Лоренцо Ламас. Не улучва и яде бой.
Бтв синема – реклама. Красиво момиче се срамува да пръдне в асансьор – душа бере завалийката, но държи. Сетне отива на изискано парти, окапва се с имамбаялдъ, обаче си носи една туба с перилен препарат, който показва на всички.
Ринг – стар мач.
Нова – новини. После ще дават "Съдби на кръстопът" – млада жена (Галя) открива, че съпругът ? (Милен) върти любов с автобусен шофьор (чичо Димо).
СКАТ – някакъв човек говори, докато спи.
Кино Нова – реклами: вагинални секрети, храчки, сопол, потни мишници, косми, гъбички, хемороиди, простати, бацили, дебели черва, тънки миризми, мръсни зъби, чисти пъпки, семейство мие с наслада нужник...
Диема Спорт – стар мач.
Европа – предаване за боядисването на шахти в западен Хондурас (феноменално интересно).
Агротв – репортаж за отглеждането на пуйки в южен Казахстан (изключително вълнуващо).
Канал 3 – наколенки, очила за отслабване, космодиск, нож режещ хляб (изумително... как е възможно?!).
Нова спорт – стар мач.
Евроспорт – Световно първенство по търкаляне на камък. Осминафинал: Ингоулвур
Тв7 – реклама. Бял мъжки гъз... планът се увеличава... човек седи на тоалетна чиния в хола и гледа през прозореца, как другите се забавляват.
Бтв Екшън – повторение на филм (за 431-ви път).
Евроком – професор Вучков разказва за сексуалния си живот преди Освобождението.
ХобиТВ – двама пияни за риба.
Дискавъри – мъж яде киликандзер.
Нешънъл Джиографик – предаването "Брейн геймс" логическа загадка, от която чрез творческо мислене и приложна математика да разберете, колко от затворниците имат въшки.
Планета – мултиплатинени кючеци топ хиляда.
Фокс – "Монк". Някакъв дебил, дето помия не може да хвърли на две прасета, разследва престъпления?!
ТЛС – предаването "Попаднах в болница заради секс". За по-голяма възбуда мъж излива върху легналото тяло на жена си тава с грах яхния. Манджата обаче се оказва твърде гореща и съпругата получава изгаряния трета степен.
Ще включа телевизора пак догодина.

за ко дади толкоз кинти за туй талавизор уе шашав хаха

:lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.