Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 17 минути, Collins написа:

Добро ви утро! Днеска очакваме май завръщането на кореняците?

бе не знам кой чекаме ама вчера пак бяха изели фантастикото

:Dлами ненаситни ненаяли са ненапили са дън видят Астика кенче за 74 стинки адин цела количка беше натварил разбираш ли а уе викам зимам две от твойте че студени баси тариката обрал студените на другия рафт само топлите останали щех го бия

те ти две топли и мълчи че съм мноо лоша и млъкна ко да прай

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 15 минути, haidukpikaso написа:

:Dлами ненаситни ненаяли са ненапили са...

%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%9A%D0  3-zmey.jpg  1932.jpg

:D:D:D

баш тъй

те тва на примоция 74 стинки ся една седмица

:beer:

7562.jpg

и пресния джоджен и него бяха опасли зарзаватчията вика 48 кутийки докараха сабалям те нема ни една

брау

преди 6 часа, skalata_73 написа:

А брютрю бря.

Ей нема да урочасвате на бимвету девойките, че дан са разправяме. Как не ви е срам? Не го устайхте тоз чиляк на мира начи. А зАпрете са.

Хайде лек ден и не закачайте на бимвету мацките-плийз.

Скала, като разглобен съм бате. Ама вече няма да се престаравам че много се флюбът а пък аз после спа по 8 - 9 часа без прекъсване. Явно ще хвана рецептата за това моето безсъние де ме гони.

преди 3 часа, valkiria1 написа:

евтини жени всеки може да свали, майсторлъка е да се пробваш на тези,които са по скъпи от колите;)

Това си е направо пир по време на чума. Ами чи аз ще предпочита да ги вложа в скъпа кола от колкото в жена с цена на кола.
Иначе винаги са ме  кефили подобни изкази от кибици че от страни всичко било лесно и еФтино. То винаги така изглежда докато не си в мача а на скамейката при резервите.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ма той па от СИК, колко муй с бухалката да ги сваля

Трябва да го пазим и да го крием по време на ловните сезони. Че то всичко де беше сикаджия вече е отстреляно или взривено.

преди 30 минути, манго написа:

дъщеря ми си дойде за празника и поиска да види баба си ...ъ-ъ-ъ... отидохме, дремах 2-3 часа и към 1  посред нощ се прибираме
возя се като чувал с картоф и по едно време в града, гледам на шосето, се разхожда таралеж  ...търти да бега
не бях виждал бягащ таралеж ...ъ-ъ-ъ... мислех си, че са мудни животинки

blind_hedgehog.jpg

понякога стават грешки, казал таралежът

ежовците правят скорост до 2 метра у секунда

:P

Бах тия таралежи уе... Яз си пием шоферхофера и ме не еня :D

преди 5 минути, Collins написа:

Бах тия таралежи уе... Яз си пием шоферхофера и ме не еня :D

бах я напрау изтребители таралажите

кво тва питие ся го чувам :eek:

Немска пшенична бира... Доста добра бих казал даже!

Бе сички сте ми готини, ма само ни съ карайте, че дан извадя бухалката.

На мен 3-те дена развяване ми излезнаха през гъзинката, та ша са опна малко на диванчето и ша разцъкам ТВ-то.

После ша видим ко ша прайми...

преди 36 минути, Collins написа:

Немска пшенична бира... Доста добра бих казал даже!

дубре, колко градуса тва

:beer:

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

180

кръгом и бегай за бира

нема стане ся ламите ся са там джоджан пасат хаха

и луеко с астиката да ми остайте едно кенче вашта мама

преди 1 час, valkiria1 написа:

Виж ся,"приказвам" си със Скалата. Не си спомням да съм се обръщала към теб в тая тема

Силата на един мъж  е в неговата загадъчност , умереност и дискретност ......другото е за жени без фантазия.

Waww !!!Ами то и аз си приказвах със Скалата ама понеже ме нападна индиректно нямаше как да не ти отвърна.
Второ: до 50 имам време,
Трето аз търся жени без фантазия като вашата.

Иначе философски размисли от подобен сорт съм слушал все от лисици де гроздето им идва малко кисело. Знаела какви са жените по моята дестинация !!!
Аз пък ще ти кажа че на всякъде са еднакви. В България положението не беше по различно, даже ми излизаше доста по евтино, явно бях по чаровен тогава.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Играй му йна бухалка !!!

Бе да ти кажа той ми удари йна бухалка, щот съм задремал и преду малко са сабудих. Нещо съм изгубил ритъма покрай тез пучифки.

Ся ко ша прая цела нощ не знам :speak:

Бах кви са тез размисли и страсти тука ве?! Я дан съ карати само! 

Айдуче, бирата си е със нормално алкохолно съдържание, около 5% ;)

преди 2 минути, Collins написа:

Айдуче, бирата си е със нормално алкохолно съдържание, около 5% ;)

екстра, ще са пробва значи

щот има разни немски с по 2-3 градуса затуй питам

ма най-напред да изпийм астиката на примоция :beer:

Ся само ако ша са карати ние интересно. Кат земете да са бийти свиркайте. То бимвето и то ша цъфне тугаз, щото и той обича да гледа сеир.

Гледам са пуснали най-после субките на ''Ох, на дядо''. Вече го дръпнах, тъй че аз са опвам да гледам кви глупости ша плещи бат ви Де Ниро по талавизора .

Ади амигос мучачос...

Ее и аз го гледах миналата седмица в работата... По забавно е на английски дъ го слушаш, нема грешка Де Ниро!

джоджана не бяха го опасли само дет на мен вече не ми трябваше хаха нека го пасат

и астиката студена на примоция

бе тез лами дън съ са гътнали уе баси :eek:

преди 3 часа, Collins написа:

... нема грешка Де Ниро!...

Он си е он - дет са вика.

Хубаво, че отдавна не се водя от коментарите за филмите, макар да им хвърлям по едно, колкото да се убедя, че има и по-големи кретени от нас.

Мен лично ме разтовари филмчето и се забавлявах.

За утре съм си подготвил един филм с ''адаша'' ти Collins (Danny Collins) - с другия динозавър Ал Пачино.

Абе...по е хубаво да гледаш филми, отколкото да са каздисваш у форума. Не ли?

Така е, ама не мога да седя на работа и да гледам филми постоянно :D Гладни се се намират ;)

преди 11 минути, Collins написа:

Така е, ама не мога да седя на работа и да гледам филми постоянно :D Гладни се се намират ;)

лами лами лами

убачи тез явно четат калдатата и кат са прочели ква лоша хайдучка прай дармадан у фантастикото и тъй...

bj_zpspf9jri8o.gif

преди 33 минути, skalata_73 написа:

Абе...по е хубаво да гледаш филми, отколкото да са каздисваш у форума. Не ли?

Тия филми много приспивни, докато във форума някоя философка мисъл на някоя философка може да те държи буден в продължение на дни.

преди 16 минути, haidukpikaso написа:

лами лами лами

убачи тез явно четат калдатата и кат са прочели ква лоша хайдучка прай дармадан у фантастикото и тъй...

bj_zpspf9jri8o.gif

Туй ме подсеща за един епизод от една анимация, майката беше дигнала сина си в 4:30 сутринта за да ходят да пазаруват, защото тогава нямало никой... и се биха с една бабка заради сьомга на примоция... ама както и да е :D Айдук, ти ще ги спревариш сите другия път!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.