Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

Ни са цамбурнаф. Много неприятен хладен северняк. Само седяхме на пясъка и гледахме морето.

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, California написа:

Да обсъждали сме го и то най-редовно. Някои са напълно наясно със себе си, други не чак толкова като мен, защото аз чак след 2 години ще мога да избера точната професия, но си имам насока

Насоката е важна, но не е достатъчно... според мен де. Аз съм жена все пак и мисля, че донякъде съм разбрала, защо жените не са добри шофьори :) то даже май е доказано, че по-лесно се разсейват... ама ти си още млада и не е интересно много да се замисляш :)

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ни са цамбурнаф. Много неприятен хладен северняк. Само седяхме на пясъка и гледахме морето.

пъзльо!!

А аз те мислех за потомък на Крали Марко. С дебела кожа, наметнат с патрондаш, морето се отдръпва като влизаш ... а Слънцето специално ти осветява пътя, като един Мойсей на Балканите :)

току-що, Maleficient написа:

Насоката е важна, но не е достатъчно... според мен де. Аз съм жена все пак и мисля, че донякъде съм разбрала, защо жените не са добри шофьори :) то даже май е доказано, че по-лесно се разсейват... ама ти си още млада и не е интересно много да се замисляш :)

Аз не вярвам да се разсея от това, защото го искам, а все пак съм си инат. Имам още малко време. А след 10 години ще съм на 29 вече завършила и работеща по професията си

преди 4 минути, Maleficient написа:

... а тия овце, на които сте им свалили кожите тях питаш ли ги как се топлят?

Не ме заговаряй, не виъш ли, чни гледат?

току-що, Лин написа:

Оо, нима знаеш това? 

Пропуснах да добавя, че като такава се виждам, не съм врачка :D

току-що, California написа:

Пропуснах да добавя, че като такава се виждам, не съм врачка :D

ама уточнявай ги нещата, че тъкмо мислех да те питам нещо за другата седмица :P

току-що, Лин написа:

ама уточнявай ги нещата, че тъкмо мислех да те питам нещо за другата седмица :P

Още се разсънвам, затова така :P

Редактирано от Гост (преглед на промените)

току-що, Лин написа:

айде де, кое време стана

докато се разсъниш и ще ти се доспи пак :lol6:

Така е, затова мисля, че е време да ставам, по-късно може пак да намина :P

преди 11 минути, bobi iordanov написа:

Мале тука много горещо:) Поздрав за всички http://www.vbox7.com/play:c7923d4fc7&p=playlist&id=2160447&order=date

... още е лято, за това. Колицата в клипа е яка!!! Ти каква кола караш?

преди 14 минути, Maleficient написа:

Аз пък си мислех че е заради постоянната реставраторска дейност която извършвате пред огледалото за задно виждане !

преди 4 минути, Maleficient написа:

Пак ли за една приятелка питаш ?

преди 32 минути, мо_хи_ни написа:

Не ме заговаряй, не виъш ли, чни гледат?

Ам, швъ глеами, ами! Кат писани ица по Виликден у сърквътъ.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Аз пък си мислех че е заради постоянната реставраторска дейност която извършвате пред огледалото за задно виждане !

Най-хубавият период от живота е писането по форуми! Не го разваляй с битови зажележки, моля! 

Замисли се, тук няма данък сгради, данък смет, ДДС, не работиш, не те взимат в казарма нито в запаса.Не плащаш за гориво,за застраховка за колата, за гуми, обувки, дрехи, нямаш ни един кариес и никво кръвно, нямаш шкембе, граф си, доцент или каквото се сетиш, по-лесно е да се правиш на умен, отколкото навън, а и можеш да говориш все едно си красив, млад, остроумен, а жена ти - миска!  

Е! Е! Е, не е ли прекрасно?!:lol6:

преди 5 минути, BMW Маниак написа:

Пак ли за една приятелка питаш ?

... О, Шампионе :)
Трябва се пазиш повече и да внимаваш какво ядеш в крайпътните ресторанти, че виж как се разболяваш :( оздравя ли? Как я караш?

Ти що не го употребяваш тоя океан като ти е близо? Мноу си ... капризен явно. Едва ли е защото не можеш да плуваш ... аз ку бях на твое място и сърф щях да се науча да карам. Знайш мацките колко харесват сърфистчета :)

Приятелката се оправи ... за мене си питам. Ей така за сведение. Любознателна съм :)

преди 9 минути, Maleficient написа:

Това става ли 

преди 7 часа, Мойра написа:

Не всичко става като в приказките. Понякога "принцът на бял кон" всъщност е селянин на магаре.  :D

Добро утро!

А понякога е 2 в 1 - принца и магарето са едно и също.

преди 2 часа, Лин написа:

Сложни думи в дълги изречение вкарвам само където и когато трябва. Е, тук не ми е нужно :) 

Аз по принцип ги избягвам - дългите изречения и обяснение, щото може да стане ...

Spoiler

В кръчмата седят ловци и се надлъгват. 
- Вчера ходих на лов за елени. Влизам в гората и какво да видя, един грамаден елен. Прицелих се аз и го гръмнах точно в средата на челото. Отидох до него, хванах го за единия крак, метнах го на рамо....- почнал да разправя единият. В това време другите казали "Наздраве". Пили всички и питат: 
- И после кво стана? 
- А, кое, кво ви разпраях, че забравих... 
- Ами хванал си единият крак и си го метнал.... 
- Аааааа да бе. Значи хванах единия крак и го метнах на рамо, после хванах другия и него го метнах на другото рамо.. И после така й го начуках, че й паднаха очилата.

преди 1 час, мо_хи_ни написа:

Абе и мойта не е лесна…през польвин час съм пред прага на нАучни открития, а така да ме натоварва тази аналитичност на науката - в главата си крещя на мислите си: "Оставете ме, бе! Аз съм само един прост доцент!" :(

Абе прост, прост - ама пък е доказано, че най-стабилни са простите неща. Щото няма на къде да се разпадат.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Like

... ти на кой казваш "Лайк"?
това е яко за име на куче примерно :)

преди 14 минути, мо_хи_ни написа:

Най-хубавият период от живота е писането по форуми! Не го разваляй с битови зажележки, моля! 

Замисли се, тук няма данък сгради, данък смет, ДДС, не работиш, не те взимат в казарма нито в запаса.Не плащаш за гориво,за застраховка за колата, за гуми, обувки, дрехи, нямаш ни един кариес и никво кръвно, нямаш шкембе, граф си, доцент или каквото се сетиш, по-лесно е да се правиш на умен, отколкото навън, а и можеш да говориш все едно си красив, млад, остроумен, а жена ти - миска!  

Е! Е! Е, не е ли прекрасно?!:lol6:

Аууу направо скочи като една тигрица в защита на малките си (превод и за Реджо, надигна се като червената армия срещу немецких захватчиков).  Добре че не съм ти на един крак разстояние че сигурно щях да получа някое гери зад врата!

И не съм никакъв доцент а съм додолар и каквото още се сетиш от конвентируемите там валути.

п.п. Жена ми още не е миска, може да кажеш спокойно обаче бъдеща миска.

И да, прекрасно е в реалния живот.

преди 12 минути, Maleficient написа:

... О, Шампионе :)

Трябва се пазиш повече и да внимаваш какво ядеш в крайпътните ресторанти, че виж как се разболяваш :( оздравя ли? Как я караш?

Ти що не го употребяваш тоя океан като ти е близо? Мноу си ... капризен явно. Едва ли е защото не можеш да плуваш ... аз ку бях на твое място и сърф щях да се науча да карам. Знайш мацките колко харесват сърфистчета :)

Приятелката се оправи ... за мене си питам. Ей така за сведение. Любознателна съм :)

Аз сърфа съм го измислил, кога гонех сърфистки по плажа и малки курабии ...

Иначе благодаря за въпроса!

- Да, оздравях !

п.п. разбира се че го употребявам океана, ама не ползвам плажа под вкъщи защото е за туристи, ходя само по сърфиски плажове. Ама ги намалих малко ходенията че слънцето много зле ми се отразява на фината ми кожа.

Да имаш на представа какво е на океана де ходя аз

067f007c988456cea0dda521680ce7ee.jpg

Редактирано от BMW Маниак
прафопиз (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.