Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

чакайте да ви пусна музичка :cheerleading2:

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Deco я да те питам аз теб ти търсиш ли ми приятелка ?

Bmw , ти остави Deco, пък кажи за колко време ще ти требе тая приятелка...мое и да ти измисля нещо ;)

преди 5 минути, Collins написа:

Bmw , ти остави Deco, пък кажи за колко време ще ти требе тая приятелка...мое и да ти измисля нещо ;)

Ми обикновено след седмица -две почвам да си задавам въпроси какво толкова съм и харесвал в началото ! Така че смятам за една седмица ще е добре да вземем и да ползвам нещо под наем.

Днес изпратихме 12 клас.. Всичко мина добре :P  Ама на мен от снощи ми е много лошо незнам кво ми става...Снощи се събудих в 3 през нощта с големи болки в корема..Днес ядох само на обяд и ми е много скапано такова...Лошо ми е, незнам кво се случва :D  Организма ми не работи както трябва..Или се филмирам нещо, или незнам и аз.. :20:БМВ има още 1 година! За къде си се разбързал? :01:

преди 4 минути, Deco^^ написа:

БМВ има още 1 година! За къде си се разбързал? :01:

Ти няма за къде да бързаш ама аз нямам твоето време. Оная работа,ползваш не ползваш има срок на годност и му се види края. Така че няма време за губене.

п.п. на тоя свят Deco единственото което не може да си купиш е време!

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 7 минути, Deco^^ написа:

Днес изпратихме 12 клас.. Всичко мина добре :P  Ама на мен от снощи ми е много лошо незнам кво ми става...Снощи се събудих в 3 през нощта с големи болки в корема..Днес ядох само на обяд и ми е много скапано такова...Лошо ми е, незнам кво се случва :D  Организма ми не работи както трябва..Или се филмирам нещо, или незнам и аз.. :20:

браво

някакъв вирус си лепнал върви на доктор

• Автор
преди 13 минути, Deco^^ написа:

Днес изпратихме 12 клас.. Всичко мина добре :P  Ама на мен от снощи ми е много лошо незнам кво ми става...Снощи се събудих в 3 през нощта с големи болки в корема..Днес ядох само на обяд и ми е много скапано такова...Лошо ми е, незнам кво се случва :D  Организма ми не работи както трябва..Или се филмирам нещо, или незнам и аз.. :20:БМВ има още 1 година! За къде си се разбързал? :01:

Може да си пипнал някой ентеровирус, напоследък много хора се оплакват от такива проблеми.

Иди на лекар, както те посъветва Хайдукпикасо.

преди 58 минути, Мойра написа:

Може да си пипнал някой ентеровирус, напоследък много хора се оплакват от такива проблеми.

Иди на лекар, както те посъветва Хайдукпикасо.

аха, два пъти ми се лепи на мене за няма и месец

преди 16 минути, haidukpikaso написа:

аха, два пъти ми се лепи на мене за няма и месец

...еми дааааааа,така е.Е твА фъйдЪтъ,кЪт ''рУпъш нифчЕсън'',тИ сЪ лЕпът рАзни бъбълЮги И бъцИлчитъ,пЪ кОй нИ идЕ тъквОз-здрАв,прАв,курАф:P 

Току що, 121212 написа:

...еми дааааааа,така е.Е твА фъйдЪтъ,кЪт ''рУпъш нифчЕсън'',тИ сЪ лЕпът рАзни бъбълЮги И бъцИлчитъ,пЪ кОй нИ идЕ тъквОз-здрАв,прАв,курАф:P 

мани мани щом и чесъна не действа вече смятай кви вируси са

и да ни е честита градушката леко с джамовете само

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

При нас слънце,чак прежарва.Досега пихме кафе на западната тераса-голям кеф:).

преди 3 минути, 121212 написа:

При нас слънце,чак прежарва.Досега пихме кафе на западната тераса-голям кеф:).

мани мани гоуем порой град на писата очичките й станаа на палачинки

Току що, haidukpikaso написа:

мани мани гоуем порой град на писата очичките й станаа на палачинки

ПрирОдъ мАйкъ,кОй кЪ сЪ урЕди.Язе сИ мАъм сАл пУ '' кЪсъ гАщъ'',чИ сИ Ъ баЯ тОпличку И вЪтри У стАити:)

• Автор
преди 12 минути, haidukpikaso написа:

мани мани щом и чесъна не действа вече смятай кви вируси са

А при нас имаше страшно силен вятър, порой и...слънце.

Каквито управляващите, такова и времето. :D

преди 7 минути, Мойра написа:

Каквито управляващите, такова и времето. :D

Потайни и променливи,нали?:D

• Автор
преди 6 минути, 121212 написа:

Потайни и променливи,нали?:D

Да и най-вече непредсказуеми.

Днес на такива противоречиви новини попаднах, че в един момент си помислих, че съм загубила способността си да вниквам в текста, който чета.

Побъркаха ни тези хора и това е!

Явно хвърлят всичките си сили за заблуда на противника, демек народа.

Току що, Мойра написа:

Да и най-вече непредсказуеми.

....раздават го ''хитряги'' и си вярват;)Най-добре си се.................мда,че ''хранилката'' е хубаво нещо.Кой бяга от ''по-хубавото'' и ''по-доброто''?...........Там са все вечни и безсмъртни докрай,м'чИ кЪ сИ мИслиш,чИ...................НЕмъ ,''тЕ сЪ'' И твА Ъ!:P

• Автор
Току що, 121212 написа:

....раздават го ''хитряги'' и си вярват;)Най-добре си се.................мда,че ''хранилката'' е хубаво нещо.Кой бяга от ''по-хубавото'' и ''по-доброто''?...........Там са все вечни и безсмъртни докрай,м'чИ кЪ сИ мИслиш,чИ...................НЕмъ ,''тЕ сЪ'' И твА Ъ!:P

Като че ли искат да ни докарат до там, че да последваме мъдрия съвет на Бай Ганьо: "Правѝ си оглушки, па си гледай кефа…"

преди 1 минута, Мойра написа:

Като че ли искат да ни докарат до там,

Умерено и много внимателно се поддържа ''лудостта'' на народа и в същото време гледат хем да не го приспят/до кома/,хем да не го събудят................казвам ти аз,че го раздават ''хитряги'' ама.............хайде:P

преди 4 минути, Мойра написа:

Като че ли искат да ни докарат до там, че да последваме мъдрия съвет на Бай Ганьо: "Правѝ си оглушки, па си гледай кефа…"

колко актуален тоз Бай Ганьо и днес, за съжаление

ще му занеса аз една китка на Щастливеца на паметника му

преди 8 минути, 121212 написа:

не само тия се мислят за вечни

• Автор
Току що, 121212 написа:

Умерено и много внимателно се поддържа ''лудостта'' на народа и в същото време гледат хем да не го приспят/до кома/,хем да не го събудят................казвам ти аз,че го раздават ''хитряги'' ама.............хайде:P

Положението в парламента изглежда така:

13237589_10154522147574523_5929001064373

Котака е ГЕРБ.

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

колко актуален тоз Бай Ганьо и днес, за съжаление

ще му занеса аз една китка на Щастливеца на паметника му

ПЪ те сЪ си :D

Току що, Мойра написа:

Котака е ГЕРБ.

..........дори и на ''габарити'' си го докарала......котака де......:biggrin:......То не е лъжа!

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

''Номера от селски вечеринки'' шЪ нИ придлАгът тЕ нЪ нАзи,Аааааа..........нЕмъ Ъ стАни:P

преди 10 минути, 121212 написа:

''Номера от селски вечеринки'' шЪ нИ придлАгът тЕ нЪ нАзи,Аааааа..........нЕмъ Ъ стАни:P

а нема стани - кой знай кво зеле ша ни изберат за нов президент

Току що, haidukpikaso написа:

а нема стани - кой знай кво зеле ша ни изберат за нов президен

Точно така.Каквото кажат ''оттам'',това ще бъде!:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.