Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 4 минути, skalata_73 написа:

Що е кинти сичко зъам. Аз съм алчна гад :blink:

алчност.jpeg

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, vivilon написа:

На кака момчетата, много сте готини, каки не иска да ви обиди, не сакън, а вие взимате ли си редовно душ или си смърдите

А на кой най му смърдят краката, а

Мойте най смърдят. Аз си пудреждам чурапите кат батушки ф коридора. Ем мий по-лесно тъй да си ги намирам.

Ма ти нещо мноу си са сдухала. Кат ма обичаше ни беши такваз усойница.

Ма аз пак си та обичам да знайш. Тя старата либов ръжда не фаща.

Пйи едно хапче и щи мини :*

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Ти ся още малко ша искаш да го извадя и да го ударя у тезгяха :angry:

През ВСВ, някъде в Балтийско море, капитанът на съветски кораб видял, че към кораба приближава торпедо и няма време да избегне удара. Казал на боцмана:

– Ще се мре. Поне събери моряците и кажи някоя смешка, да умрат с усмивка на уста.

Боцманът събрал моряците и им казал:

– Малкия боцман е толко кураф, че ся като го изкарам и го ударя по масата и кораба шса сцепи.

Речено сторено. Кораба са сцепил, а капитана са развикал.

– Ко напрай ва боцмане, торпедото на подмина

Просто се къпете, бе момчета, друго лошо няма

А на кой КРАКАТА смърдят

Току що, vivilon написа:

Просто се къпете, бе момчета, друго лошо няма

А на кой КРАКАТА смърдят

Кака ти си сирена 2 :D  

Току що, Deco^^ написа:

Кака ти си сирена 2 :D  

:lol6:в десятката браво

преди 6 минути, skalata_73 написа:

Аз си пудреждам чурапите кат батушки ф коридора. Ем мий по-лесно тъй да си ги намирам.

Значи си го 3-ти стадий на втвърдяване:)

4-ти стадий:като хванеш чорапа/ботуша/ и го удариш в тавана,трябва да залепне.

5-ти /последен/стадий:като размениш двата чорапа/ботуша/,когато ги обуваш,трябва да ти убиват и да стават пришки.:P

Току що, 121212 написа:

Значи си го 3-ти стадий на втвърдяване:)

4-ти стадий:като хванеш чорапа/ботуша/ и го удариш в тавана,трябва да залепне.

5-ти /последен/стадий:като размениш двата чорапа/ботуша/,когато ги обуваш,трябва да ти убиват и да стават пришки.:P

Ся мое да мислиш , че са майтапя, ма щи кажа един истински случай. В казармата имахме двама идиоти миризливци. Хванаха се на бас на кой най ще му се вмиришат чорапите ( не носехме партенки) И така ден след ден, седмица ли мина ко и аз вече збрайх, ма тез двамцата убавци сека вече като ги събуваха и ги хвърляха по тавана. 

И един ден-о, чудо. на единия от кретените наисти като си хвърли чорапа и му залепна за тавана. Честна дума ти казвам.

Сметай къв левент е оттървала Vivi !?

За да ви илюстрирам , с извинение като на тъпанари, каквито се предполага, че не сте, ще трябва да ви разкажа една история за ужасно миризливи обувки

Ние сме млади, наивни чистоплътни и девствени, три момета ,, ми готини и отиваме на купон. Отваря ни едно момче, много готин"Аре, бе , маццццки" и ни оставя с ....непоносимата смрад на двайсет чифта маратонки, събути вътре до вратата. Ние колкото и да бяхме хормонизирани, избягахме като дявол от тамян

Кой е с най миризливи крака, аа

Току що, vivilon написа:

За да ви илюстрирам , с извинение като на тъпанари, каквито се предполага, че не сте, ще трябва да ви разкажа една история за ужасно миризливи обувки

Ние сме млади, наивни чистоплътни и девствени, три момета ,, ми готини и отиваме на купон. Отваря ни едно момче, много готин"Аре, бе , маццццки" и ни оставя с ....непоносимата смрад на двайсет чифта маратонки, събути вътре до вратата. Ние колкото и да бяхме хормонизирани, избягахме като дявол от тамян

Кой е с най миризливи крака, аа

Малии чак ме хвана яд :angry: Тцтцтц.... Как може такова нещо!!! Тея купонджии много са изпуснали :speak:

Току що, Реджеп Иведик написа:

Ти откъде си толкова сигурен

Aм те го на. Он горе си знае работата. Видиш ли тя (душата ми дет ма разлюбила) е постнала след мен. И ко? Оттървала го е!

А чиляка и богат е бил. Имал е 20 чифта маратонки. Питай я как са оттърва такоз чудо на природата.

Току що, skalata_73 написа:

Сметай къв левент е оттървала Vivi !?

На са случайно измислени 5-те стадия.И аз съм бил в казармата/2 години/ и знам нещата;)А сега хигиената на нацията е под санитарния минимум/това сериозно/.Ние тук си говорим за ''смръдлИве чурАпе''.Като ядеш пуканки в стаята,на какво мирише?Ако в стаята са 3-ма,или 4-ма,които и те ''хрупкат пуканки'',става...............следния лаф:Като на някой му миришат краката,в стаята ''пахнет''/пахнуть/ на пуканки!!!:P

Скала, ти ме уби, купон, бе брато , преди нас са дошли с маратонките и са се събули

Напускам ви , моли мои, трябва да си измия краката

преди 18 минути, vivilon написа:

Напускам ви , моли мои, трябва да си измия краката

Поздравче, Како! :emoji_smiley-08:

НъигрАъми лИ сЪ зЪ тАъ вЕчир? :speak:

Пфф... аве вий у 11 ли затваряти раздумвалника? Да не сте пенсионери уе? Една приказка нема с кой да си кажеш... 

• Автор

394800_456853934380286_726519449_n.jpg?o

Добро утро!

добро утро идиотчета :P

11215838_709970542436418_232886334042669

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.