Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Баси как ми са пудигравати :(

Шси остържа питити,  шса лакирам, са подмия и шси лягам...

Сърдя ви са. Пък!

Джука пела,пет ченгела!:speak:

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 22 минути, 121212 написа:

Джука пела,пет ченгела!:speak:

ко тва я дай превод

:P

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

ко тва я дай превод

Сърдитко Петко,празна му торбичката:P

сърдитко.jpg

преди 2 минути, манго написа:

дън забрвиш да свалиш пулътъ ...ъ-ъ-ъ... шсъ намачка

Тя е плесирана и ни съ мачка! Ку искаш да знайш :grimace:

пп.Гуем зор с питити. Киснаф ги пулвин час у лиена и накрая с шлайфа-инак не станА. Баси питити майна.

преди 1 час, BMW Маниак написа:

Веднага разбрах че не е твой пост, без да се обиждаш.

https://www.google.com/search?q=Истинските+мъже+не+късат+салфетки+под+ритмите+на+Галена+в+нощните+клубове.&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=AKswV83LIcWw8wfih4SICg

Успя да заблудиш "Плевнелиев" (мисър Бийн) но само до там.

Аве идиот ли е не на празна кука а с бастун ще го хвана.

п.п. в този форум е прието чужди мисли копирани от нета да се слагат в цитати или да се посочват от къде са.

Виждам, че ти спадаш под групата на тия ''Истински мъже''. Аз не се обиждам, защото не виждам нищо нередно в това да подкрепям някаква мисъл, или твърдение! Все едно родителите ти да те посъветват нещо и ти да го приемеш за своя истина,за нещо добро, и да искаш да го предадеш на някой ... Не виждам смисъла на твоето изказване?! Ако някой те посъветва нещо и ти го сметнеш за истина, и искаш да се водиш по тази мисъл, може да го посъветваш със същото? Някой ако каже ,,Без болка няма победа'' и някой друг го повтори това означава, че е нещо лошо ли? Или учителите, като ни учат на нещо и ние го повтаряме означава, че е нещо лощо и нередно ли? Просто с тези думи най-добре се описва това, което аз мисля,а и други хора като мен.. Не виждам нищо лошо в това... Или трябваше да напиша източника, който не се знае кой е..?! :)  Опитваш се да се заяждаш без причина ...Даже не трябваше да отговарям на твоето безмислено изказване :emoji_smiley-19:

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

преди 9 минути, 121212 написа:

Сърдитко Петко,празна му торбичката:P

сърдитко.jpg

мерси

мамуна Петко сърдит милия :emoji_natur-16:

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

мамуна Петко сърдит милия :emoji_natur-16:

........джуката,джуката,мдаааа........:P

преди 6 минути, манго написа:

длъжен си да кажеш и да докажеш източника от който си получил информацията, че 1+1=2, щото иначе шъ тъ смятам за ...ъ-ъ-ъ... папагал

:tongue2:

на нас тука източници не ни трябват дън сме раздел Новини я

:lol6:

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

на нас тука източници не ни трябват дън сме раздел Новини я

''източници''---да го източиш,та чак да го проточиш:)

преди 4 минути, 121212 написа:

''източници''---да го източиш,та чак да го проточиш:)

мани мани една канализация не е за приказване

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

мани мани една канализация не е за приказване

....като се ''лиже кана'',как да се приказва:ohmy:,ми не може:no-no:

преди 34 минути, Deco^^ написа:

Или учителите, като ни учат на нещо и ние го повтаряме означава, че е нещо лощо и нередно ли? Просто с тези думи най-добре се описва това, което аз мисля,а и други хора като мен.. Не виждам нищо лошо в това... Или трябваше да напиша източника, който не се знае кой е..?! :)  Опитваш се да се заяждаш без причина ...Даже не трябваше да отговарям на твоето безмислено изказване :emoji_smiley-19:

Когато ти не си първоизточника, а си го прочел и копирал от някъде е редно да го сложиш в цитат. Поне от уважение към автора му който те е вдъхновил. Иначе заблуждаваш разни наивници че това е твое авторско. Както и се получи.
Толкова ли беше сложно да схванеш! Изобщо не се заяждам, но е редно да се уважава автора. Тука на една потребителка  знаеш ли колко рева де я бяха окрали интелектуално? 
Както и да го погледнеш представено как ти ни го поднесе си е изплагеатстване от всякъде.

преди 30 минути, манго написа:

длъжен си да кажеш и да докажеш източника от който си получил информацията, че 1+1=2, щото иначе шъ тъ смятам за ...ъ-ъ-ъ... папагал

Това е учителката му от първи клас. Освен да ти каже фамилията и ако я помни. За него тя е първоизточника. А на мен кога ми върнеха две лукчета вместо две стотинки в селската хлебарница кога дядо ми ме пращаше за хляб разбрах че 1+1=2

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 1 час, BMW Маниак написа:

Веднага разбрах че не е твой пост, без да се обиждаш.

https://www.google.com/search?q=Истинските+мъже+не+късат+салфетки+под+ритмите+на+Галена+в+нощните+клубове.&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=AKswV83LIcWw8wfih4SICg

п.п. в този форум е прието чужди мисли копирани от нета да се слагат в цитати или да се посочват от къде са.

Щото идиотите са ти врагове. А изкарай кураж да изловиш некой балон у тръни и тогаз ще те призная за обективен.

ПП Само те баламосвам, дан земеш да си развалиш достлуците ся.

преди 26 минути, манго написа:

http://www.blitz.bg/news/article/323636 

http://www.novini.com/_266907  

Длъжен си да кажеш и да докажеш източника от който си получил аватари си, щото иначе шъ тъ смятам за папагал :P 

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото идиотите са ти врагове. А изкарай кураж да изловиш некой балон у тръни и тогаз ще те призная за обективен.

ПП Само те баламосвам, дан земеш да си развалиш достлуците ся.

Аз не се боря с вятърни мелници! Нямам врагове по форумите. Това е присъщо за друг клас потребители.
Нещо от сорта "ти що лайкваш врага" !!! Познато ли ти е ?

Току що, манго написа:

на мен не ми е познато ...ъ-ъ-ъ... никой не ме е питал, защо лайквам нечий пост
ами лайквам го, дори частично да съвпада с разбирания ми ...

Той поста не беше адресиран към теб. Той към който бе адресиран си ме разбра повече от перфектно.
Аве може и да ме е разбрал ама може и да не ме е разбрал. Зависи дали му е удобно.

преди 9 минути, манго написа:

аве не знам, на кой какво му е удобно, ама мен пак започна да ме боде тръня в петъта, щот тва ми намирисва на заяждане

дано не си мислиш, че сме ти врагове

Ти пък сега. Ни най малко съм си мислел че ти си ми враг!!! Аз не поясних ли преди няколко поста че нямам врагове в интернет форумите. Сега че за някой ме е сложил в графа враг си е негов проблем , нали тъй ?

държа да напомня на някои правилото на темата, не се правете на ударени

:hit:

вървете да серете дето щете вече - тука не може

преди 2 минути, манго написа:

то си имаме тема и тука за кенефа ей я

предлагам кой го напъва да пише в нея

ТУК НЕ МОЖЕ

Току що, манго написа:

ха ха не знах, че има  тема за посрьовци :lol6:

има ми виж и автора кой е

е там да си акат пардон пишат

:lol6:

преди 4 часа, BMW Маниак написа:

Аз пък мисля,че във всеки форум потребител с табелка ''Модератор'' и то ''Редактор'' би трябвало да знае да пише правилно,за да има покритие.

Първи ред:пред ''но'' се слага запетая.Думата ''дотам'' се пише слято!

Втори ред:пред ''а'' се слага запетая.

Трети ред: П.П Главна буква,за липсващите запетаи няма да казвам.Думата ''откъде'' се пише слято!

P.S Нищо лично,просто констатирам,защото все пак сте ''Модератор''-''Редактор''.:)

преди 26 минути, 121212 написа:

Аз пък мисля,че във всеки форум потребител с табелка ''Модератор'' и то ''Редактор'' би трябвало да знае да пише правилно,за да има покритие.

мда я

кАжи нема ли некой мач с българи да викаме пак

:clap:

преди 12 минути, haidukpikaso написа:

кАжи нема ли некой мач с българи да викаме пак

......''раздумковци'' vs ''одумковци''.....:P

От мен лека............

bean good night.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.