Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Щот не знаят български и данса излагат

аха, ама те и не викаха как наште викаха :D

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, манго написа:

днес гледам българския филм "Кит" и се сещам за тоя форум ...ъ-ъ-ъ... мбаси асоциацията
тъй де, от от другарите  се разду работата  и цацата  стана  кит
та си мисля, че съм поредната цаца, дето се прави на кит в тоя форум

ааа не си цаца ти си кит

:P

преди 49 минути, манго написа:

kit.jpg

сигурно излазил на сушата без да иска и станал хипопотам

:D

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ако беше излязъл на Шкорпиловци, щеж дае хипопотук

треба питаме Богатира дъл има хипопотуци там

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аз си помислих, че само аз съм в Баден Баден да слушам Дюран Дюран като Кадир Кадир

хах пуснали ксерокса пак

преди 45 минути, skalata_73 написа:

Стига с туй йедене и пийене викам аз. Празниците минАха-требва да поразпуснем малко.

Наздраве с пу идна бузъ.

тва днешното не бозъ ич

искам пак Кобрата да гледам ма нема

преди 1 час, манго написа:

поредния бъг на сайта

прати даренийце да гу упраят :P

преди 9 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Добър вечер! Бени стискам палци за интервюто, кога е?

вчера беше ама ти пак стискай палци че още не готов обекта

мерси

:P

Да стискам и ти го казах, по-добре нормална работа а не в интернет. И без да се обиждаш котка не може да ти бъде опора в живота. Да разчиташ. Родители ще са на същото мнение!

преди 14 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе, мама му стара, пак ми бъгва цитатите от телефона...

преди 6 минути, Collins написа:
преди 14 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе, мама му стара, пак ми бъгва цитатите от телефона...

и при тебе бъгясано а

преди 56 минути, _Alex&Vanko_ написа:

И без да се обиждаш котка не може да ти бъде опора в живота.

може може котката е Голям Човек :emoji_natur-03:

Абе по принцип са ми бъгнати, за това не цитирам като съм от телефона... А са добра ви вечер момци и девойки ;)

преди 11 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Дебели са ти пръстите Реджепов!:P

Или Буда вирус в телефона, нов е!:D

Аз се редактирах а стана цитирах!

• Автор

Мойра е занесла стари книжки,

да четат в мазето малки мишки.

:D

1212169585idJe3t.jpg

Добро утро :)

Успешна нова седмица!

добро утро идиотчета успешна седмица :)

12279008_844094672373640_699585578905367

и ний имаме книжка :wink12:

Много вярно! :02:

И за ДАМИТЕ, които не са разбрали: 
Истинските мъже не късат салфетки под ритмите на Галена в нощните клубове. По това време те отдавна спят, защото на сутринта ги чакат далеч по-важни дела от твоите вафли в косите. Истинските мъже ги срещаш всеки Божи ден, но не ги забелязваш, защото не карат кабриолети и не висят в лъскавите сладкарнички. Всъщност може и да не ги срещаш толкова често, защото истинските мъже излизат 3 часа преди ти още да си махнала гурлите от засъхналата си спирала. Не виждаш и парите им, защото те не са върху барабаните на оркестъра в кръчмата, в която ходиш всеки петък. Истински мъже има и ти ги срещаш всеки ден, но не ги забелязваш! А не ги забелязваш,защото си заета да бягаш подир някой дето след месец няма и да му е през оная работа за теб..

преди 8 минути, Deco^^ написа:

Истинските мъже не късат салфетки под ритмите на Галена в нощните клубове. По това време те отдавна спят, защото на сутринта ги чакат далеч по-важни дела от твоите вафли в косите. Истинските мъже ги срещаш всеки Божи ден, но не ги забелязваш, защото не карат кабриолети и не висят в лъскавите сладкарнички. Всъщност може и да не ги срещаш толкова често, защото истинските мъже излизат 3 часа преди ти още да си махнала гурлите от засъхналата си спирала. Не виждаш и парите им, защото те не са върху барабаните на оркестъра в кръчмата, в която ходиш всеки петък. Истински мъже има и ти ги срещаш всеки ден, но не ги забелязваш! А не ги забелязваш,защото си заета да бягаш подир някой дето след месец няма и да му е през оная работа за теб..

:yanim:.........100% съм сигурен,че това не си го научил в училище!:no-no:Интересна гледна точка на млад човек.Продължавай в същия дух и.................................може и да станеш....!!!!! От мен голямо ''БРАВО'' за този пост/съвсем сериозно/!!!:yanim::yanim::yanim:

преди 19 минути, Deco^^ написа:

Веднага разбрах че не е твой пост, без да се обиждаш.

https://www.google.com/search?q=Истинските+мъже+не+късат+салфетки+под+ритмите+на+Галена+в+нощните+клубове.&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=AKswV83LIcWw8wfih4SICg

Успя да заблудиш "Плевнелиев" (мисър Бийн) но само до там.

Аве идиот ли е не на празна кука а с бастун ще го хвана.

п.п. в този форум е прието чужди мисли копирани от нета да се слагат в цитати или да се посочват от къде са.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Току що, skalata_73 написа:

Баси как ми са пудигравати :(

Шси остържа питити,  шса лакирам, са подмия и шси лягам...

Сърдя ви са. Пък!

Ти вместо да правиш курбан че си минал между капките от толкова ловни сезона щял да се лакира !!!

Коконата как е. Щедра ли е ? Това е важно, другото ще се нареди.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.