Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 2 минути, мангу написа:

гадното, е да се мрази един народ само заради това, че е различен от нас

Евреите барем не може ли ?

Чети бързо унъз с меча доде не е дошла да ни нареже

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 364,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 12 минути, Maleficient написа:

...Така е, аз съм една Цепенячка...

Аз пък съм девствен :shy11:

Дай да измислим да направим нещо. Аку не за друго, то поне заради скъпото ми шампанско де го крия в гаража за сюблимния момент. Страф май, че ша земе да са вкисне докато ме чака да са разделя с девствеността си :biggrin:

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Бе аз фчера та оставих да блеснеш, пак ли не можа ?

Ти найш ли, че Шкорпиловци ми е на една ръка разстояние?

... не че нещо, но Жорко е на 433 стр. той докато стигне до страницата с "новините"... Новината, то вече ще се е родило :( няма ли някой с ... желание и вдъхновение да му направи едно съмари на 60-те страници, че ми е жал ...

Преди време в един друг форум и то философски имаше един такъв момент, ама всички много яко се бяха вдъхновили едновременно и се получи забавно, тук ... не знам дали някой няма да се обиди от участниците, ако бъде включен в едно безобидно кратко бюлетинче ....

преди 7 минути, skalata_73 написа:

Аз пък съм девствен :shy11:

Дай да измислим да направим нещо. Аку не за друго, то поне заради скъпото ми шампанско де го крия в гаража за сюблимния момент. Страф май, че ша земе да са вкисне докато ме чака да са разделя с девствеността си :biggrin:

... виждаш ли какво нещо е Съдбата?! Ако не бях се регнала в тоя форум никогаш няма да се разделиш с тая пуста девственост ... Изчакай още мъничко да видим дали Мо-хи-сан няма някакви специални планове за теб, и ако тя си даде съгласието ше го опукаме шампанското ... както Мел Гибсън не ги е клал англичаните в Смело сърце ;)

преди 2 минути, Maleficient написа:

... не че нещо, но Жорко е на 433 стр. той докато стигне до страницата с "новините"... Новината, то вече ще се е родило :( няма ли някой с ... желание и вдъхновение да му направи едно съмари на 60-те страници, че ми е жал ...

Преди време в един друг форум и то философски имаше един такъв момент, ама всички много яко се бяха вдъхновили едновременно и се получи забавно, тук ... не знам дали някой няма да се обиди от участниците, ако бъде включен в едно безобидно кратко бюлетинче ....

То, че съм на 433 е едно, ами като чета по 1-2 часа на ден - не мога и да насмогвам.

Ама ще чета последните, и ще чета и докъдето съм стигнал - пък каквото разбера.

преди 2 минути, Maleficient написа:

... виждаш ли какво нещо е Съдбата..

А ти виждаш ли какво нещо е форума. Пълен е с глупости, свалки, празни приказки и клизми :D

Абе...шантава работа.

преди 4 минути, skalata_73 написа:

А ти виждаш ли какво нещо е форума. Пълен е с глупости, свалки, празни приказки и клизми :D

Абе...шантава работа.

... не можеш ме отблъсна! Екстра си е. Докато не ме напсуваш или докладваш ... все ще се радваш и може да разчиташ на незаменимото ми присъствие :shy11:

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма такава опасност

... ако се ангажираш да направиш съмари-то ще се направим, че не забелязваме проявите ти на ... лека, но разбираема ревност ;)

Мисли какво ти остана за тази сватба да дадеш ... че още ме е яд за чипровските килими, поне някое родопско одеало остана ли?

преди 1 минута, Maleficient написа:

... не можеш ме отблъсна...

...Екстра си е...

...Докато не ме напсуваш или докладваш ... все ще се радваш и може да разчиташ на незаменимото ми присъствие :shy11:

...Дори ако видиш темата за срането!?...

...Е как да не е екстра. Щом хора с по амнайсе бана и ника не се махат и не могат без форума, начи си е екстра :D...

...Аз съм майстор по псуването, ма на теб ни моа ти причиня такоз нещо :no-no:...

Нямате ли жени да си ги евете ама сте тръгнали по форуми да пишете !

току-що, BMW Маниак написа:

Нямате ли жени да си ги евете ама сте тръгнали по форуми да пишете !

Нямаш ли си жена да си я клецаш, ми си тръгнал по форуми да пишеш?

пп.Аз имам, готова йе най сетне и излизаме на ресторант . Вий си пишете. Ма ич биля даже изобщо нема ми пречите :D

преди 7 минути, skalata_73 написа:

Шкорпиловци

На Шкорпиловци 94г. отидох с Москвич 12-ка ама старото купе с триъгълните стопове но с долни скорости и с червен кожен салон:lol6:и червено арматурно табло радио уникално изпълнение за времето си е бил изкарах там 2 месеца сяка вечер до село Бяла и околните села някрая му рухна двигатела и там си остана:lol6:

преди 3 минути, skalata_73 написа:

...Дори ако видиш темата за срането!?...

...Е как да не е екстра. Щом хора с по амнайсе бана и ника не се махат и не могат без форума, начи си е екстра :D...

...Аз съм майстор по псуването, ма на теб ни моа ти причиня такоз нещо :no-no:...

Оценям отношението ти :) и ще ти го припомня в случай, че нещо прекаля и те подразня и ти ... а-ха-а-ха ...

Днес почетох малко за блокирани в една тема, която вече не се поддържа, и ми се струва, хем достатъчно отрегулирано, хем ненужно толерантно към рецидиви, но няма как да е идеално и с отбрано "общество". Ето, за това се повкисвам, когато някой ми отговаря, все едно аз за първи път пиша във форум, е наистина, с други непознати, но от доста време знам как и на кого да приемам мненията и защо.

... но пък никога не се знае, каква може да е причината и да реша утре, че вече не ми се пише тук :) така че, докато си прекарвам добре, за мен ще си е екстра :)

преди 2 минути, bobi iordanov написа:

На Шкорпиловци 94г. отидох с Москвич 12-ка ама старото купе с триъгълните стопове но с долни скорости и с червен кожен салон:lol6:и червено арматурно табло радио уникално изпълнение за времето си е бил изкарах там 2 месеца сяка вечер до село Бяла и околните села някрая му рухна двигатела и там си остана:lol6:

Тез си мислят басни им разправям. Там е рая на земята. Сяко лято съм там по два месеца.

пп.Аз имам, готова йе най сетне и излизаме на ресторант . Вий си пишете. Ма ич биля даже изобщо нема ми пречите :D

Ми във фас пауза съм. Понеже не пуша я заменям с форума.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Тез си мислят басни им разправям. Там е рая на земята. Сяко лято съм там по два месеца.

Само пишете и се фалите. Ни москвича съм ви видяла ни ... шнорхела и плавниците дето се гмуркате!
Ми зЕмете организирайте, поканете дамите. Пък им направете и покажете всичко от снимките ... то така на думи и баба знае :(

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Тез си мислят басни им разправям. Там е рая на земята. Сяко лято съм там по два месеца

Наистина е много гот цялата околност :)

Редактирано от bobi iordanov (преглед на промените)

преди 6 минути, Maleficient написа:

Само пишете и се фалите. Ни москвича съм ви видяла ни ... шнорхела и плавниците дето се гмуркате!
Ми зЕмете организирайте, поканете дамите. Пък им направете и покажете всичко от снимките ... то така на думи и баба знае :(

Едно вчерашно ама тя жена ми не може да снима със зуум.

https://www.youtube.com/watch?v=Sxec3r9DF8M

Някой знае ли как се качват клипове с висока резолюция в тубата ? Този уж е такъв ама се качи в много лошо качество !!!

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Ма ти от 2 часа си във фас пауза ве :lol6:То не бе тоци, не бе за бащата в психото. Или забравяш, че аз съм с трето око и всичко виждам  :magnifier:

На краставичар краставици и на ескимос хладилник нема да продаваш ей. Не си познал :not me:

Хайде ний излизаме най-после-в последния момент са сети да си търси други обувки шашавата, че по ша и подхождали на тоалета. Женска му раута.

Ади приятни ви радумки :scared:

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Ма ти от 2 часа си във фас пауза ве :lol6:То не бе тоци, не бе за бащата в психото. Или забравяш, че аз съм с трето око и всичко виждам  :magnifier:

На краставичар краставици и на ескимос хладилник нема да продаваш ей. Не си познал :not me:

Аз ти казах да ми следиш @Калифорня ве ! А не мене!!!

преди 44 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 46 минути, jhoro написа:

пък каквото разбера.

Няма такава опасност

Абе ... аз понякога разбирам много неща. Не, че разбирам, какво съм разбрал - ама нещо разбира

Аз сега си мисля едно друго нещо - за лайковете. Ако се съберат 100 за 24 часа - няма повече. Но ако (както аз) 3-4-5 дни няма нито един лайк - файда йок. Неизползваните се губят!!!
Не е справедливо някак си. :angry22:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.