Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвам едно момиче, но...

Featured Replies

Благодаря и аз за съветите. Преди малко в автобуса много се харесахме с една рускиня и накрая я хвана срам момичето/жената че изкарва малко пари и живее все още с майка си тук в Лондон и за да ме отреже ми каза че е на 15. Аз й казах че след 2-3 години ще си говоря пак с нея. Тя се ядоса повече от мен като й казах че не ме интересува вече след като разбрах че е под 18 и иска нещо повече от мен. Все пак не съм на нейната възраст ако е изтина. Значи няма оправия. Или са дърти и не толкова красиви с които правя нещо или са красиви но под 18 с които не правя нищо.

И да се поставяш в подчинена позиция Може ли? За гадже тря се открояваш от вече съществуващите приятели!

преди 7 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Не, под свестен го възприема за приятел и отидеш ли в този кръг нищо не става,да ти споделя да ти се оплаква както каза BMW Маниака кошче за душевни отпадъци! Момче или мъж може зле да се тържи и момиче или жена да го харесва!

Ами то може и да го погледнем и като - „Всяко зло, за добро“

в смисъл, че като има късмет да го възприема една като приятел, покрай нея ще се научи малко повече как и други мацки да го възприемат като приятел. А това е голямо предимство в дългосрочен план, ЗАЩОТО половината от хората са жени, та освен мъже приятели ще си има и жени приятелки. Което за него прави повече приятели ( мъже и жени), сравнено с мъж който е неспособен да има жени приятелки.
Е, към сегашния момент му е кофти че няма да може да я обърне по гръб точно тази, но когато си намери някоя която му е истински навита на него, тогава ако се е научил на приятелство с жени, ще е в по-добро положение от приятелите му които се самоизолират от добри отношения с жени, а ги търсят само за любовници или съпруги.
Като се ожени ще му е по-лесно да понася приятелките на жена му, щото ще е много по-вероятно те да имат добро отношение към него, понеже пича вече ще се изучил да ги предразполага мацките към добри отношения, без задни сметки за eбaнe.
Като започне работа, ако има доста колежки, еми ще има повече хора на които да може да разчита. А ако е смотан и не знае да си говори с жени, еми няма да има как да ги помоли за услуги разни колежки, мъже само ще трябва да му помагат, което си е тъпо погледнато от гледна точка на успешната му интеграция в нов екип от хора.
Като отиде да живее в друг квартал, там на новата му улица половината от хората също ще са жени. Ако е талантлив да си завързва добри взаимоотношения със съседките, при случай на нужда, ще има право да звънне на вратата на повече къщи и да помоли повече хора, за нещо.
Е, то си има и определен процент жени, които са толкова болезнено мнителни, че не искат да си говорят с никакви мъже съседи или колеги, щото те са смотани и „левачки“ в намирането на съпруг, та са на мнение че между жени и мъже не трябва в никакъв случай да има нормални приятелски взаимоотношения, щото било опасно, изневери щяло да има „задължително“. Умират си от страх, че техният мъж ако си бъбри приятелски с колежка, щял и да цунка по циците, ха ха ха ...
Това ревността е лоша работа, само тормози хората.

Горе главата ученико, ще се уредиш с друга, още по-хубава.

преди 7 часа, サムライオートバイ написа:

Преди малко в автобуса много се харесахме с една рускиня и накрая я хвана срам момичето/жената че изкарва малко пари и живее все още с майка си тук в Лондон и за да ме отреже ми каза че е на 15.

E ти като си Самурай Мотоциклетист, кво правиш в лондонски автобус ?
Па и на рускинче налита нашия, с азиатското самосъзнание. 
Тя тая рускиня с дръпнати очи ли беше ?

Със светла коса и светли странни очи. Нито зелени нито  сини, помислих си че е полякиня докато си говорих с нея ама я разбрах че е рускиня после по акцента. До икеята ходих да си купя нещо. Ама трябваше да питам за майка й щом е малка, нищо другия път.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

E ти като си Самурай Мотоциклетист, кво правиш в лондонски автобус ?
Па и на рускинче налита нашия, с азиатското самосъзнание. 
Тя тая рускиня с дръпнати очи ли беше ?

• 2 седмици по-късно...

Помисли ли върху следното нещо: че това си е commitment, че ще трябва да заделяш време и за нея?

• 3 месеца по-късно...

Ако я харесваш наистина не трябва да стоиш настрани и да гледаш а трябва да действаш,имам предвит че би било хубаво да и кажеш защото може някой преди теб да го направи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.