Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разглеждане на последната "подвеждаща" Великденска промоционална оферта на VIVACOM !

Featured Replies

преди 1 час, velony написа:

Всичко е направено за пари. Всички гледат да измъкнат колкото се може повече! Почвам да мразя България.

А, здрасти. чак сега ли го разбираш ? :ohmy:

Когато някой ти каже, че ще ти направи услуга "за черните ти очи" - провери, дали не е колекционер на очи. И го е казал буквално.

на May 23, 2016 at 11:33, Optium написа:

Не бих и очаквал и друг отговор от представител на ПЛАТЕНИТЕ глашатаи на . . .ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА !!!

"Платените глашатаи", както ме наричаш, също имат спорове с операторите, прекратяват карти, търсят им неустойки и т.н.
За разлика от теб, обаче, платения глашатай не вижда нищо ненормално в това, което ти се предлага.
Предлагането е едно, а подписването е съвсем друго.
Навремето нямахме никакъв избор и за поевтиняване на услуга и за различни варианти на услуги и т.н. и тогава пищяхме, че сме последна дупка на кавала.
Сега извира предлагане на различни услуги, в различни комбинации и с различни цени и ние (тоест ваша милост) пак пищи, че не му е изгодно.
Ами не подписвайте тогава и тва е.
Няма угодия или просто искате да ползвате много и да не плащате нищо, както ми намирисва?!?!

А относно спора с Теленор - за 10 години имам 12 различни жалби на различни места и по различни поводи, но навсякъде (и извън БГ включително) е абсолютно в реда на нещата човек да си плати сметката и после да съди, да се жали и да прави каквото иска.
Иначе си вървят неустойки, лихви и т.н.
А "несъществуващия роуминг", добавен в сметката е едната гледна точка.
Стотици потребители ежемесечно пищят от уж неправомерно надписани сметки, но след уточнения кой, къде, защо и как изведнъж се кротват и си плащат тихичко.
Защо ли?
Ами просто защото всичко, което се ползва се заплаща накрая и повечето брътвежи за измами си остават едно празнодумие из форуми и интернет.

Редактирано от algor
правопис (преглед на промените)

преди 13 часа, algor написа:

Ами просто защото всичко, което се ползва се заплаща накрая и повечето брътвежи за измами си остават едно празнодумие из форуми и интернет.

За Теленор ще има да спорим и то много! Много често нещо се "променя" тихомълком! Последното - автоматичен  абонамент за интернет с  фиксиран срок и сума и това без да е желан! Случва при неволно влизане в интернет! За тази промяна никъде и нищо не е споменавано! Ето как към вече подписан тарифен план се добавя сума  за използване на нововъведена, нежелана и неописана услуга! То само това да беше!

Относно многобройните пакети в полза на клиента, то излиза , че философията е - говориш повече и плащаш поовече, а не както гласят рекламите,  по -  малко! Косвено цените скочиха, а не се намалиха, както твърдят операторите! Това с пробутване на пакети и услуги, които клиента няма как да "изчерпи", но за сметка на това предложени с обвързващи договори и  приятно високи абонаментни планове в полза на оператора!

Въпреки горенаписаното, пак ще се повторя! Факт, е че клиентите не четат,  не сравняват, не се интересуват от предложените оферти! Подписват юнашки договори и анекси, а след това реват!

преди 9 минути, momolord написа:

Ми отваряйте си очите и ушите бре.

Е, какво да отваряме???? За в конкретния случай ,който описах по - горе имаме натрапена услуга (автоматичен абонамент) за, чието въвеждане не се споменава никъде! Пръкна се изведнъж и ненадейно, а я нямаше!! Това ако не е измама - здраве! То само това да е!

Изобщо излиза промоция и се решаваш! Отиваш при консултанта и се започва едно, но, но ,но! В крайна сметка се усещаш, че няма промоция!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 23 минути, Кумчо вълчооо написа:

Е, какво да отваряме???? За в конкретния случай ,който описах по - горе имаме натрапена услуга (автоматичен абонамент) за, чието въвеждане не се споменава никъде! Пръкна се изведнъж и ненадейно, а я нямаше!! Това ако не е измама - здраве! То само това да е!

Изобщо излиза промоция и се решаваш! Отиваш при консултанта и се започва едно, но, но ,но! В крайна сметка се усещаш, че няма промоция!

Абе как на мен не ми се случват тези неща.

преди 16 минути, momolord написа:

Абе как на мен не ми се случват тези неща.

То и аз така разсъждавах, но до онзи ден!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.