Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор между LG G3 , Huawei P9 Lite , Huawei P8 ?

Featured Replies

Имал съм LG G3 и бях доста разочарован но гледах доста клипове тук таме и мисля че с 6.0 андроида оправиха доста неща но не съм сигурен и ме е страх да рискувам... за Huawei особено P9 Lite грам не съм запознат и с P8 грабна ме най вече външния вид :) Не играя игри !!! ползвам телефон само за ало интернет някоя снимка и музика и гледам доста клипове :D LG G3 има доста по добър дисплей но доста грее при нормални нужди и не съм сигурен дали са оправили това с новия 6.0 ъпдейт ? Ако има хора в този форум с LG G3 да споделят как е :) 

• Автор
преди 10 часа, momolord написа:

Вземай Huawei P8. По-добър е от G3.

А какво мислиш за P9 Lite 3000mah с скенер за пръстови отпечатъци и идва с 6.0 marshmallow и т.н ? Днес бях в Технополиса и го ръчках 

Редактирано от ayo1337 (преглед на промените)

Ако скенера за пръстови отпечатъци ти е водещ, купувай го.

P9 Lite, въобще не може да се сравнява с P8. По никакъв начин.

P8 също би трябвало да получи ъпдейт до marshmallow.

• Автор
преди 10 часа, momolord написа:

Ако скенера за пръстови отпечатъци ти е водещ, купувай го.

P9 Lite, въобще не може да се сравнява с P8. По никакъв начин.

Да така е :) Не ми е водещ пръстовия отпечатък просто казвам новите неща :) 

Редактирано от ayo1337 (преглед на промените)

Един глас и от мен. P8 го имам от половин година. За да не го хваля, щото си заслужава, искам да Ви кажа че вторият ми е P7 а първият - G6.На игри не съм го пробвал, щото не играя. За всичко останало оценката ми е отлична. Батерията понякога искарва лесно и до 2 денонощия. Зависи какво правиш с него. Няма да забележиш разлика от 400 милиампера сравнен с P9 Lite. А и цената на P8 вече не е 900, а около 550-600. P8 има и много добра предна камера за работа през месенжери, което много използвам. Пожелавам ви успех!

Ето ви един линк: http://www.citytel.bg/huawei-ascend-p8

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 9 часа, * СТЕФАН * написа:

Един глас и от мен. P8 го имам от половин година. За да не го хваля, щото си заслужава, искам да Ви кажа че вторият ми е P7 а първият - G6.На игри не съм го пробвал, щото не играя. За всичко останало оценката ми е отлична. Батерията понякога искарва лесно и до 2 денонощия. Зависи какво правиш с него. Няма да забележиш разлика от 400 милиампера сравнен с P9 Lite. А и цената на P8 вече не е 900, а около 550-600. P8 има и много добра предна камера за работа през месенжери, което много използвам. Пожелавам ви успех!

Благодаря ви за информацията :)

преди 11 минути, momolord написа:

P8 има ъпдейт до 6.0. Може и да не е OTA, но...

• Автор
преди 10 часа, XYconstant написа:

P8 има ъпдейт до 6.0. Може и да не е OTA, но...

Това не ми е проблем дали е 6.0 или не :) А какво мислиш за LG G3 струва ли си да го взимам отново или не ? 

До сега съм нямал нито едно LG, така че като цяло марката ми е 'непозната'. Кефят ме китайчета и за това съм с P8 Lite, който ми върши чудесна работа за цената си. Може би най-добрия избор за смартфон в неговия ценови клас.

Ти обаче търсиш от по-висок клас. Разгледай коя 'конфигурация' най-много ти харесва и го взимай. Няма да сгрешиш.

• Автор
преди 10 часа, XYconstant написа:

До сега съм нямал нито едно LG, така че като цяло марката ми е 'непозната'. Кефят ме китайчета и за това съм с P8 Lite, който ми върши чудесна работа за цената си. Може би най-добрия избор за смартфон в неговия ценови клас.

Ти обаче търсиш от по-висок клас. Разгледай коя 'конфигурация' най-много ти харесва и го взимай. Няма да сгрешиш.

Благодаря ти за съвета и ще разгледам :) 

Горещо ти препоръчвам LG G4 няма да сбъркаш.;)

Погледни и Meizu-тата, за такива пари може да си харесаш и някое от тях. Мен лично много ме радва дизайна им.

преди 12 часа, ayo1337 написа:

Имал съм LG G3 и бях доста разочарован но гледах доста клипове тук таме и мисля че с 6.0 андроида оправиха доста неща но не съм сигурен и ме е страх да рискувам... за Huawei особено P9 Lite грам не съм запознат и с P8 грабна ме най вече външния вид :) Не играя игри !!! ползвам телефон само за ало интернет някоя снимка и музика и гледам доста клипове :D LG G3 има доста по добър дисплей но доста грее при нормални нужди и не съм сигурен дали са оправили това с новия 6.0 ъпдейт ? Ако има хора в този форум с LG G3 да споделят как е :) 

Аз лично те съветвам да се спреш на G4 - имам G3 и съм много доволен, но G4 е една идея по-добър.

Аз изрично ще ти кажа да не поглеждаш P8 и P8 Lite, гледах ги в някакъв оператор и двата телефона 5 минути, изключително боклучава изработка, дисплея е мек и се огъва, P8 отпада за мен поне. LG G3 има много оплаквания от него, стар е вече, няма да получи повече ъпдейти... Остава P9 Lite, добре ми изглежда на хартия телефона. По-добре от P8 изглежда.  Аз ще ти препоръчам LG Google Nexus 5X, откъм батерия може да не е много добре ако цъкаш по цял ден. Честно казано моя изкарва цял ден съвсем спокойно с нормално ползване. Разбира се като си проверявам Facebook-а през две минути и си пиша с някой не кара цял ден, но си заслужава телефончето. При него ще видиш Android N много по-скоро от другите. Повярвай ми заслужава си. Дисплея е много добър, лично имам такъв телефон. Някой сусуци ще ти предложат по-богати цветове, но камерата и дисплея са много ясни, стъклото му е доста здраво и изобщо не се огъва, корпуса му също е по-здрав от на Huawei-те, въпреки че са метални, Nexus 5X се огъва до някъде и се заключва така да се каже, не поддава изобщо. Корпуса му е по-здрав от на Nexus 6P, аз го нося с хибриден кейс и предпазно закалено стъкло и дори не го изпускам, защото имам перфектен Grip с кейса. Телефона загрява когато времето е по-топло точно на Fingerprint-а, но не се отразява на работата му. Определено телефона е много добър и G4 е по-добър от него, но по-скъп и след време само с Nexus-а ще си с актуална ОС. 

На P8 lite за корпуса си се объркал - пластмаса е. А относно екрана, не вярвам човека да го ползва за чук и да чупи орехи. Не са ти стигнали няколкото минути ръчкане, гарантирам ти. P8 lite идва с безупречна система, без никакви бъгове B190 (5.0.1), както и с възможност за надграждане до 6.0 ММ, която се представя доста добре и отново без бъгове. :)

Току що, XYconstant написа:

На P8 lite за корпуса си се объркал - пластмаса е. А относно екрана, не вярвам човека да го ползва за чук и да чупи орехи. Не са ти стигнали няколкото минути ръчкане, гарантирам ти. P8 lite идва с безупречна система, без никакви бъгове B190 (5.0.1), както и с възможност за надграждане до 6.0 ММ, която се представя доста добре и отново без бъгове. :)

Честно казано не бих заложил на х*йвей

преди 3 часа, Монката написа:

Аз изрично ще ти кажа да не поглеждаш P8 и P8 Lite, гледах ги в някакъв оператор и двата телефона 5 минути, изключително боклучава изработка, дисплея е мек и се огъва, P8 отпада за мен поне.

Моля, не пишете глупости след употребата на алкохол.

^ Нали трябва да се драскат от време на време някакви глупости, що да не са плювни. :)

преди 1 час, momolord написа:

Моля, не пишете глупости след употребата на алкохол.

Казвам каквото видях. Самата истина е, може да иде и да се увери.

Кое точно е самата истина, че като гледам ни един притежател на телефона (Lite) не се оплаква от тия неща, а ти го хвана за 5 минути и им откри всички "дефекти" и недоизпипаности?

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

преди 1 минута, XYconstant написа:

Кое точно е самата истина, че като гледам ни един притежател на телефона (Lite) не се оплаква от тия неща, а ти го хвана за 5 минути и им откри всички "дефекти" и недоизпипаности?

Като са очевадни. Нищо, да взима гадния китаец с малката батерия и гадния дисплей.

"Гадният дисплей" с нищо не се различава от тия с 1080p, нито се виждат пиксели, нито е такъв какъвто ти го представяш. Отделно за защитата - Gorilla Glass 3 говори всичко. Плюс един стъклен протектор и работата заспива.

"Малката батерия" се държи доста добре - 5 часа екран, с постоянно включен 3G и Wifi. 

И все пак - не всичко е такова каквото го пише на хартия. А за малката 'ценичка' нещо да коментираш?

Много сте ми интересни такива факири, където едва ли не изкарвате читави телефони, че не стават за нищо. Намери ми за тия пари по-добре представящ се телефон от същият клас? Като не сте фенове на разнообразието и робувате на марки, ми пропускайте темите... И без вас ще се мине.

преди 7 минути, XYconstant написа:

"Гадният дисплей" с нищо не се различава от тия с 1080p, нито се виждат пиксели, нито е такъв какъвто ти го представяш. Отделно за защитата - Gorilla Glass 3 говори всичко. Плюс един стъклен протектор и работата заспива.

"Малката батерия" се държи доста добре - 5 часа екран, с постоянно включен 3G и Wifi. 

И все пак - не всичко е такова каквото го пише на хартия. А за малката 'ценичка' нещо да коментираш?

Много сте ми интересни такива факири, където едва ли не изкарвате читави телефони, че не стават за нищо. Намери ми за тия пари по-добре представящ се телефон от същият клас? Като не сте фенове на разнообразието и робувате на марки, ми пропускайте темите... И без вас ще се мине.

По-добър телефон - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime  - струва дори по-малко пари. Не робувам на марки, но от Huawei качество не съм видял.

преди 2 минути, Монката написа:

По-добър телефон - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime  - струва дори по-малко пари. Не робувам на марки, но от Huawei качество не съм видял.

Ще се съглася с двете ръце, но проблема е, че Xiaomi не се продават "официално" в България и гаранцията (ако нещо дефектира) се търси по чужбина:(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.