Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор между LG G3 , Huawei P9 Lite , Huawei P8 ?

Featured Replies

преди 34 минути, Монката написа:

По-добър телефон - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime  - струва дори по-малко пари. Не робувам на марки, но от Huawei качество не съм видял.

А аз съм видял, че и много-по добро качество от прехвалените Шаоми, дето се трошат, като солети.

Не се обаждай, след като не си бил собственик на такъв телефон.

А колко ще ти я уважат в чужбина е друга тема.

И все пак, ако ще ми даваш телефони - давай нещо, което може да се пипне и види тук, иначе в Китай има доста по-голям избор от телефони, но като опреш до гаранция ти показват от трите най-дългия. :)

Казах в един price group. Ако ще говориш брътвежи кажи да те мятам в black list-а и да не ми губиш времето.

Предполагам и автора на темата вече се е насочил, щом не се включва, така че едно заключване на темата няма да е излишно.
преди 9 минути, Монката написа:

G4 - 600

5X - 500

P8-550-570 един Price group е с G4. 5X е по-евтин.

Извинявай за въпроса, ама ти гледаш цените в Продавалника ли?

преди 4 минути, algor написа:

Извинявай за въпроса, ама ти гледаш цените в Продавалника ли?

Честно казано нямам желание да споря, защото забелязах, че само ме нападат в този форум. В Tehnopolis G4 и P8 са по 700 лв.

Screenshot_20160524-195209.png

Screenshot_20160524-195251.png

Screenshot_20160524-195307.png

Screenshot_20160524-195312.png

Едно, че ги гледа където му падне, друго че прави съпоставката с който телефон му е удобно. След малко очаквам и P9 да включи, нищо че си говорихме за Lite-a...

До след малко с малоумни спорове няма да се занимавам.

преди 17 минути, Монката написа:

До след малко с малоумни спорове няма да се занимавам.

Преди известно време точно ти питаше какъв телефон да ти се препоръча. От кога стана толкова вещ, та даваш и мнения, които далеч не съвпадат с твоето? Я си намери друго занимание или напиши на някоя мома  от фейсбука! Защо сте толкова гламави някои лапетии?

преди 38 минути, Монката написа:

Честно казано нямам желание да споря, защото забелязах, че само ме нападат в този форум. В Tehnopolis G4 и P8 са по 700 лв.

Още един въпрос ще позволиш ли?
Не, не се заяждам, ама да те попитам от някоя от показаните фирми ти купувал ли си апарат и предявявал ли си гаранционен дефект?
Не казвам, че са мошеници, но те съветвам от фирми, които не си пазарувал да не препоръчваш покупка.
Знаеш ли защо?
Ще ти обясня накратко, ако искаш.

Току що, algor написа:

Още един въпрос ще позволиш ли?
Не, не се заяждам, ама да те попитам от някоя от показаните фирми ти купувал ли си апарат и предявявал ли си гаранционен дефект?
Не казвам, че са мошеници, но те съветвам от фирми, които не си пазарувал да не препоръчваш покупка.
Знаеш ли защо?
Ще ти обясня накратко, ако искаш.

Ясно ми е  защо - при мен има два варианта - телефона ми е от мтел и не ми отказват гаранция 

- телефона ми не е гаранционен и си го ремонтирам сам.

Олеле, това обясни всичко....

Sent from my GRACE using Tapatalk

• Автор

Гледам че тука стават някакви спорове да се включа и аз в край на сметка ще посъбера пари за нещо сериозно ! Защо ли : LG G3 и като цяло LG са пълни с дефекти и проблеми от това което четох из други форуми и се запознах по сериозно :)  Huawei изглежда ми доста красив и от към операционна система е перфектен , но не мисля че е моят тип телефон :) защото вчера ръчках в Технополиса и не ми харесва като вид на менюто и главно дисплея не е нищо особено :)  Реших да посъбера пари главно за Samsung Galaxy S7 ! Бих си взел със сигурност Nexus 5X но тоя стоков андроид е грозен и то много :D ( мое мнение)  Иначе главно за спора относно Huawei доста са оптимизирани и красиви това е :) 

Редактирано от ayo1337 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Така,Xiaomi се продават официално в България. Имат си собствен магазин в София,мисля,И са доста добри телефони,особено Xiaomi mi5,Но тук се пита зза Huawei,който Не знам защо говорите че не  ставал за нищо и не показвал качества. Huawei p8 и p9 са мноого добри телефони.

• 8 месеца по-късно...

Здравейте, от скоро имам  Huawei P9 Lit, искам да попитам дали някой знае защо програмите за записване на разговорите не работят? Преди имах Sony и там всичко си работеше добре.

Ще съм много благодарен за помощта ви!

• 2 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.