Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпросче за старите специалисти :) (win 3,95,98?)

Featured Replies

преди 3 часа, * СТЕФАН * написа:

Не вярвах, че това можеш да го напишеш точно ТИ!  "Сервизните лица и техниците са особени, славят се с алкохолизъм, обичат да мачкат новите си колеги, много такъв просташки манталитет имат, страхуват се че ще им откраднеш хляба.Хора различни характери различни инне само при тях, но моите наблюдения са такива, каквито съм видял през моите очи ." 

Дано попаднеш на добри техници, а не на пиянки, мачкащи младоците! Погледни колко хора от "старото " поколение подкрепят колегата! А аз му пожелавам успех.

Ами с такова впечатление съм останал. По преки наблюдения.

Тези впечатления са ми от лични познати или от някои интервюта на които съм бил, направо си ми го казват директори и технически ръководители че ако искаш да работиш при нас ще те вземем но колегите ти ще бъдат гадни и ще ти покажат на бързо за две седмици неща и ще те пуснат и ще ти се пидсмихват.

За да се справиш трябва да си разбираш от задълженията и да си подготвен, само така можеш да спечелиш някой като покажеш че си на ниво.

Като това да си подготвен е много трудно постижимо ако нямаш опит. На никой от старото поколение не му се занимава да обучи някой от младото поколение. За това съм се ориентирал в направления където можеш да черпиш информация имаш документация и можеш да учиш свободно без да си зависим от милостта и благоразположението на някой защото малко са хората, които ще ти обърнат внимание и ще ти подадат ръка.

Аз съм на принципа човек да учи и да се развива в нещо в което се чувства във свои води, да се занимава с неща в които е много добър. Да се занимава в неща с които някой ден да се реализира и да постигне достатъчно със своите компетентности и пистижения.

Неща в които да покаже своите силни страни да впечатлява, да печели колеги и работодатели.

Тук във форума може да има много компетентни, много културни и приятни хора, но има и много гадни хора. Едно обучение в реална среда минимумът е 4 месеца до 6 за да човек да навакса и да навлезе в материята ако не е получил добро образование и практика.

В реалният свят нещата са по сурови.Особено отношенията между различните поколения.

Останал съм с лоши впечатления за много техници и сервизи.Имам добри впечатления за много малко от тях.

Но както и да е.

Да си техник или сервизен служител се иска много повече от теб пък получаваш малко. 

Отделно ако си нов за да навлезеш получаваш малка подкрепа. Дефакто се иска талант да си и да си отличен.

Можеби съм си изградил лош имидж за тази професия защото съм от малък регион.

Трудно е да попаднеш на свестни хора не само в тези две професионални направления.

Но аз си дадох личното мнение, направленията, които посочих за развиване са много по добри от това да се развиваш в сервизи или технишън във фирми.

Подкрепям развитието в тези направления само ако те влече и силно ти се отдава и е твоето призвание но иначе не.

Аз не съм казал че съм против това със старият хардуер и старите осове.

Аз също съм подкрепил автора но дадох идеи и за други възможни направления.

Правилният подход е да тръгнеш от нулата а не от средата. Дори тези които тръгват от средата или от високо се връщат на нулата ако искат да бъдат добри в това което правят.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 50
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.