Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В Русия ще заработи безплатен мобилен оператор

Featured Replies

В Русия ще заработи безплатен мобилен оператор. Това ще стане в момента, в който в даден град изтеглят 100 000 пъти приложението от сайта.

Източник:

http://w7phone.ru/v-rossii-nachinaet-rabotu-besplatnyj-operator-svyazi-133532/

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

току що, ExaFlop написа:

В Русия ще заработи безплатен мобилен оператор. Това ще стане в момента, в който в даден град изтеглят 100 000 пъти приложението от сайта.

Източник:

http://w7phone.ru/v-rossii-nachinaet-rabotu-besplatnyj-operator-svyazi-133532/

Не е безплатно, а условно безплатно.:

Цитат

К самому приложению оператора подключено около 400 партнеров, которые дают пользователям определенные задания, и за их исполнение пользователь будет получать баллы (1 балл равен 1 рублю).

Задания будут не сложными. К примеру, необходимо будет скачать конкретное приложение или написать положительный комментарий на сайте отзывов. За это будут начисляться «атласы». Стоимость пакета на 1 ГБ интернет-трафика, 100 минут разговоров и 10 SMS будет оценена в 200 «Атласов».

Демек пишеш коментари срещу мобилен трафик... Това е супер морално ама. :tease2:

преди 59 минути, flare написа:

Демек пишеш коментари срещу мобилен трафик... Това е супер морално ама. :tease2:

Нашите раздути цени, картелни споразумения са изключително морлални! М да, да!!!!!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

току що, Кумчо вълчооо написа:

Нашите раздути цени, картелни споразумения са изключително марлални! М да, да!!!!!

1. (логика - чудо) Това, че нещо не е морално, оправдава ли друго неморално нещо? :D

2. (лично мнение) Да те лъжат е мъничко по-морално, отколкото да те карат да лъжеш... В единия случай ти вземат парите, в другия мнението.

• Автор

Моля, не убивайте вестоносеца. Видях - споделих. :)

А и си е нещо ново, дори само като идея.

преди 20 минути, ExaFlop написа:

А и си е нещо ново, дори само като идея.

То, щото в Русия. Ако беше в Америка, веднага се приема за морално! (щеш, нещеш) 

преди 3 минути, * СТЕФАН * написа:

То, щото в Русия. Ако беше в Америка, веднага се приема за морално! (щеш, нещеш) 

Защо ли съм съгласен с това!?

Инак, нетрадиционно, но защо не! Може да се изчисти, надгради!

Тъкмо си мислех, че са постигнали най-накрая комунизма по време на демокрация и върла пазарна икономика и се успокоих. Честно казано предпочитам да платя някаква мизерна цена на мобилен оператор или ако толкова не ми се плаща да ловя някъде wi-fi че да говоря безплатно, но да си губя времето за да пиша положителни коментари на техни партньори, благодаря но не благодаря. Не ме бийте много, по принцип съм за руснаците )

P.s. В краен случай винаги мога да работя един ден овъртайм... )

преди 12 минути, Кумчо вълчооо написа:

Защо ли съм съгласен с това!?

Инак, нетрадиционно, но защо не! Може да се изчисти, надгради!

Не е чак толкова нетрадиционно. Изяснявам се:) Нали има "безплатни" игри от различни жанрове и за всеки се намира по нещо и са доста добри заради multiplayer-a и така даже и в нашата пиратска родина има хора които ги играят. Но ако не ти се отделя много време за да играеш и да достигнеш до нещо, което играч който си плати, ще го направи 2-3-5 пъти по-бързо от теб в много от случаите губиш. И трябва да играеш и да се напъваш за да играеш добре безплатно и на едно ниво с тези които редовно плащат и губиш време вместо пари, които примерно нямаш или не искаш да дадеш. И тук е нещо подобно. 100 000 абоната които ще свалят приложението, даже и платена реклама не им трябва, от тези 100 000 ще има доста хора с много свободно време и ще пишат положителни мнения и коментари за да имат някоя и друга минута на аванта или някой и друг мегабайт към оператора. Другите все ще кихнат нещо. А да не забравяме и партньорите за които ще пишат тези хора, и те спестяват от реклама. Ако питате мен си е добра идея за всички, освен за тези които не искат да се занимават с глупости за няколко мегабайта или минути разговор. Но студенти, ученици, безработни ще го оценят това.

Редактирано от サムライオートバイ (преглед на промените)

преди 9 минути, サムライオートバイ написа:

Тъкмо си мислех, че са постигнали най-накрая комунизма по време на демокрация и върла пазарна икономика и се успокоих. Честно казано предпочитам да платя някаква мизерна цена на мобилен оператор или ако толкова не ми се плаща да ловя някъде wi-fi че да говоря безплатно, но да си губя времето за да пиша положителни коментари на техни партньори, благодаря но не благодаря. Не ме бийте много, по принцип съм за руснаците )

P.s. В краен случай винаги мога да работя един ден овъртайм... )

Не се притеснявай. Никъде не е написано, че трябва да се гласува задължително. Най вече, да се ползва безплатен мобилен нет. Даже и в Зимбабве има...платен, камо ли в Русия.

току що, * СТЕФАН * написа:

Не се притеснявай. Никъде не е написано, че трябва да се гласува задължително. Най вече, да се ползва безплатен мобилен нет. Даже и в Зимбабве има...платен, камо ли в Русия.

Ако е само приложение от рода на скайп, вайбър, ай си кю(айсиктир му викахме като го ползвахме), не виждам къде е далаверата. Ако е мобилен оператор който е нов и ще ти даде мобилен интернет или минути разговори е добре.

преди 39 минути, flare написа:

1. (логика - чудо) Това, че нещо не е морално, оправдава ли друго неморално нещо? :D

2. (лично мнение) Да те лъжат е мъничко по-морално, отколкото да те карат да лъжеш... В единия случай ти вземат парите, в другия мнението.

В такива времена живеем ,че е смешно и дума да става за морал. Ние тук имаме доста по-сериозен и "неморален" проблем ,като картелното споразумение на банките в България ,високите лихви и прякото негативно влияние върху българската икономика. Чак сега се сетиха да правят разследвани ,което едва ли ще има резултат.
Още чакаме да разберем КЗК събрали ли са доказателства за картел на пазара на горивата. 
http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/116114

За ЕРП-тата вече е доказано и са им наложени санкции. Те бяха обявени за най-крупните нарушители в страната. 
http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/116067

В такава тиня сме затънали в България ,че е смешно български граждани да коментират "неморалните" практики в чужбина. 

преди 42 минути, Soviet Soldier написа:

В такива времена живеем ,че е смешно и дума да става за морал. Ние тук имаме доста по-сериозен и "неморален" проблем ,като картелното споразумение на банките в България ,високите лихви и прякото негативно влияние върху българската икономика. Чак сега се сетиха да правят разследвани ,което едва ли ще има резултат.
Още чакаме да разберем КЗК събрали ли са доказателства за картел на пазара на горивата. 
http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/116114

За ЕРП-тата вече е доказано и са им наложени санкции. Те бяха обявени за най-крупните нарушители в страната. 
http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/116067

В такава тиня сме затънали в България ,че е смешно български граждани да коментират "неморалните" практики в чужбина. 

България е малка страна и сме мноооого по-ниско в класирането по морал, но за сметка на това сигурно водим руснаците от към престъпност и корупция ) Общо взети според мен сме взели прекалено много от руската олигархична и мафиотска система и прекалено малко от някои качества на руснаците, които не са пресъщи за нас. А също така имаме доста отрицателни качества като нация и индивиди, които липсват при други народи. Но, това не  е всичко. Да не забравяме запада, който така много обичаме всички. И от там като гледам отстрани или от време на време от БГ пак попиваме първо всичко лошо.

Но пък никой не ни е забранил все още в свободното време да коментираме новините от чужбина и да изказваме мнения дали нещо ни допада или не...

P.s. Малко негативен излезе този коментар.

От години има приложения за гласови повиквания който са напълно безплатни, просто се нуждаят от Интернет за да работят. Все пак връзката трябва да стане по някакъв начин.

Моя мобилен оператор предлага сим карта с неограничен интеренет за под 10лв. на месец. аз ползвам такава и 90% от разговорите ми минават през вайбър, на теория са напълно безплатни.

Разбира се и човека отсреща трябва да има добър интернет.

Някой китайски производители влагат в своите устройства възможност за провеждане на P2P разговори. Xiaomi примерно в девелопер версията на MIUI бяха вложили MI Voice но за жалост изоставиха идеята.

Преди години американска компания опита да популяризира устройство за разговори което не се нуждае от мрежа на мобилен оператор. Разговорите се прехвърляха от устройство на устройство P2P, колкото повече устройства има в мрежата толкова по-добро е качеството.Теоретично ако в един милионен град има милион устройства градът ще е покрит на 100%, всеки апарат покрива около 100-200 метра с достатъчно на брой апарати сигнала може да покрие огромна площ.

Идеята не стана популярна заради първоначалната високата цена на апарата.

Нормално.Така и така от ден на ден всяка власт във всяка държава иска да следи,подслушва своите граждани,нека е безплатно поне.Утре и смартфоните ще подаряват.Ама голямата мечта на властимащите,да знаят кой какво си мисли във всеки един момент,е неосъществима все още.

преди 5 часа, ExaFlop написа:

Не съм имал намерение да критикувам теб. Просто уточних че безплатно не е същото като да правиш разни задачки за кредити.

• 2 седмици по-късно...

Бях чел за българин измислил чип, който има обхват навсякъде. Яд ме е че всичко е измислено в ползва на човечеството, но ония горе дето командват не им е изгодно, правят всичко платено. Това че ще има безплатен оператор в Русия е само едно изречение, зад което се крие договора и клаузите, които не го правят точно безплатно.

• 3 седмици по-късно...

Моя мобилен оператор предлага сим карта с неограничен интеренет за под 10лв.

на месец.

аз ползвам такава и 90% от разговорите ми минават през вайбър,

на теория са напълно безплатни.

Защо не назовете името на оператора ви /ако е на територията на България/ или

ви е страх да не ви . . . опровергаят !

Или както бе казала покойната вече Маргарет Тачър:

"Сиренето е безплатно само в капана за мишки . . !?"

Редактирано от Optium
корекции в текста ! (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.