Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

преди 2 минути, ssentissim4o написа:

Аз разликата съм я видял,ама не мога да налея толкова пари за 2ТБ ССД диск.Когато си закупя такъв,ще е 120-256 ГБ само за ОС-а и евентуално някое приложение .

Щом толкова искаш HDD ето ти едно което е 3000 ГБ и е на доста добра цена. Имаш пари още сега да си вземеш и ssd заедно с hdd. И за 300 лв ще имаш 3000ГБ hdd на тошиба и примерно 240ГБ SSD. Toва е много по-добра комбинация според мен.

• Автор
преди 9 минути, サムライオートバイ написа:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Щом толкова искаш HDD ето ти едно което е 3000 ГБ и е на доста добра цена. Имаш пари още сега да си вземеш и ssd заедно с hdd. И за 300 лв ще имаш 3000ГБ hdd на тошиба и примерно 240ГБ SSD. Toва е много по-добра комбинация според мен.

Късно е вече,а и тази Тошиба не е ли по-лошия вариант за ХДД? + и за 256ГБ на Сан диск ,отива 350лв ,а може и повече.

преди 41 минути, ssentissim4o написа:

Късно е вече,а и тази Тошиба не е ли по-лошия вариант за ХДД? + и за 256ГБ на Сан диск ,отива 350лв ,а може и повече.

Хард диск като хард диск пак ще почне да стърже по някое време. а ако не е 256 ГБ а примерно 240 ГБ какъв е проблема? Kingston цена 135 лв обем 240 ГБ

Имаш място за 2 - 3 операционни системи и за няколко игри на това SSD всичко друго на съхранение при тошибата и готово.

Редактирано от サムライオートバイ (преглед на промените)

• Автор

Не е проблем,но вече съм поръчал,а и 4Тб добре ще ми дойдат.Просто по -нататък ще е ССД-то и така.Благодаря все пак.А всъщност,понеже гледам,че масово с препоръчва на Сан диск ССД-то X400,съм се насочил и аз към него.Добър избор ли ще е или да пускам тема,като му дойде времето за покупка?

Толкова пари ще наливате в стари технологии. Ако питате мен едно флопи му сложете и ако няма дискета да не тръгва компа.

Не всички сте прави пичове. 

Човека пише , че иска HDD. Вие повечето предлагате SSD или пък комбинация с двете под предтекст  , че е по-добър избор. ОК. Няма лошо , прави сте. И все пак иска HDD. Ами като е тъй , дайте му такова предложение.

Чан чун не разбирам китайски ама ти осъзнаваш ли какво говориш изобщо и какво предлагаш ? 1 човека иска HDD. Щом иска това значи че явно му трябва на първо място пространство и на второ качество. Ти му предлагаш качество, но не и пространство, а него не го устройва това, защото има ограничен бюджет! А когато човек има ограничен бюджет, ти трябва да му предложиш не повече от бюджета. А ако е малко повече, то той сам ще си реши какво да прави. През цялата тема ти не спря да обясняваш колко сме били старомодни с тия Хдд които било по-бавни от ссд-тата. Пич, ако си паралия те разбирам че не разбираш какво е ограничен бюджет. Предложенията ти са добри, но бюджета на автора не го позволява, защото голямо пространство и добро качество и бързина си иска своята цена.

преди 4 часа, Julius Decimus написа:

Не всички сте прави пичове. 

Човека пише , че иска HDD. Вие повечето предлагате SSD или пък комбинация с двете под предтекст  , че е по-добър избор. ОК. Няма лошо , прави сте. И все пак иска HDD. Ами като е тъй , дайте му такова предложение.

Аз пък му предлагам да си вземе кутия и захранване.:D Той не вдява, защото във Варна са големи тарикати и парите ги смятат за вестници. Но нищо. След някой и друг месец пак ще търси HDD и ще се оплаче от търговеца. Лош късмет - ще е изписването от драскачите тук. И веригата отново ще се затвори. 

Защо не си взе два диска по 3ТБ да ги пуснеш в рейд масив или да ги оставиш така и да имаш 6ТБ? Колко беше оная тошиба? 170 лв. За 340 лв щеше да имаш 6ТБ.

Абе здраве да е. Взел си най-скъпият sshd. Ползвай го със здраве и дано минеш на SSD скоро.

• Автор

Какво SSHD?! Взех ето това http://sky.bg/details.aspx?id=22240

на 9.06.2016 г. в 22:00, XECUTIONER написа:

Аз пък му предлагам да си вземе кутия и захранване.:D Той не вдява, защото във Варна са големи тарикати и парите ги смятат за вестници. Но нищо. След някой и друг месец пак ще търси HDD и ще се оплаче от търговеца. Лош късмет - ще е изписването от драскачите тук. И веригата отново ще се затвори. 

Не вдявам,защото кутията и захранването ги имам от 3 години и проблем с температури и място нямам,та разни "тарикати" да ми обясняват наизуст как трябва да налея безпричинно пари .Но иначе аз съм тариката,за когото парите са вестници...При температура  на ХДД под 35 градуса ми препоръчва да сменям кутия и захранване...

на 9.06.2016 г. в 23:09, サムライオートバイ написа:

Защо не си взе два диска по 3ТБ да ги пуснеш в рейд масив или да ги оставиш така и да имаш 6ТБ? Колко беше оная тошиба? 170 лв. За 340 лв щеше да имаш 6ТБ.

Абе здраве да е. Взел си най-скъпият sshd. Ползвай го със здраве и дано минеш на SSD скоро.

SSHD?!Взех,каквото ми се препоръча,просто вместо 2Тб,грабнах 4 :http://sky.bg/details.aspx?id=22240

Тука на Варненци и селяндури( софиянци де) го обърнахме.....или просто искаш да се драчиш с някой. Човека е намерил каквото търси... ключ и към следващата тема. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.