Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за слушалки

Featured Replies

Здравейте,

Имам нужда от слушалки за офиса. Доста съм бос в тази област и имам нужда от съвет. 

Като цяло основните изисквания са:

- качеството на звука да не е скандално
- дължината на кабела, мисля че трябва да е 3 метра (поне), за да може да мине зад мониторите, през отвора в бюрото и да не ми е в краката
- може би е добре да има микрофон, но не съм сигурен, че ще имам случай, в който да ми се наложи да го ползвам
- мога да отделя 30лв без проблем (ако не стане около този бюджет ще му мисля, предполагам, че ще мога да го увелича малко)

Предложиха ми и варианти с кабел 2м и удължител, но не знам дали няма да се загуби от качеството на звука (и без това не отделям прекалено голяма сума за слушалките).

Благодаря предварително :)

Примерно - http://www.emag.bg/audio-slushalki-royal-s-kabel-i-buton-za-vdigane-cherni-hz-460-black/pd/DTGB43BBM/

Ето и да разгледаш всички останали - http://www.emag.bg/search/audio-slushalki/filter/mikrofon-f561,da-v1639/price,between-0-and-50/слушалки/sort-priceasc

Като цяло според мен 2 м. кабел ти стига, но дори да ти се наложи да използваш удължител, няма да чуеш загуба на качество. Поне такъв е личният ми опит. Разбира се, разгледай и по сайтовете на Технобакалиите, но най-добре е, ако имаш някое магазинче за техника наблизо, да се сприятелиш с продавача и той да ти препоръча направо.

преди 1 час, konnikbezglava написа:

но дори да ти се наложи да използваш удължител, няма да чуеш загуба на качество.

Това зависи от кабела. Ако е от най-ниско качество, ще има доста голяма загуба на качеството. (и пращене)

Също ако не те притеснява, че продукта е разопакован, вземи това. (естествено с преглед и тест преди да платиш)

При цялото ми уважение пичове как може да предлагате on ear слушалки да му мачкат ушите ?

http://www.musicworld.bg/bg/m_260094/i_17549/SENNHEISER_Pro_Audio_HD_201.html - Тези покриват цялото ухо. Кабела е 3m , звука е приличен за офис.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 3 минути, Игнатов написа:

Тези, които покриват цялото ухо не изолират ли по-добре?

В случая с тези предложени от мен , да , изолират по-добре. Но не винаги. Слушалки покриващи цялото ухо могат да са отворен или затворен тип. 

Повече инфо - http://blog.audio-technica.com/audio-solutions-question-of-the-week-what-are-the-differences-between-open-back-and-closed-back-headphones-and-when-would-i-want-to-use-one-over-the-other/

преди 20 минути, spielberg написа:

Много хора намират On ear слушалките за по-комфортни. Разбира се става въпрос за този тип наушници:KEF-M500-headphones-earcups.jpg

Това е така щото ги купуват за фитнес , тренировки , бягане , обществен транспорт. По - стегнати са и не падат. Но за офис не му трябват да са стегнати толкова.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 3 часа, Julius Decimus написа:

Това е така щото ги купуват за фитнес , тренировки , бягане , обществен транспорт. По - стегнати са и не падат. Но за офис не му трябват да са стегнати толкова.

Всъщност, на мен са ми по-удобни такива, каквито не падат.

преди 1 минута, niki292002 написа:

Всъщност, на мен са ми по-удобни такива, каквито не падат.

Като си сложиш хубави гумички няма да падат :P

преди 11 часа, Игнатов написа:

мога да отделя 30лв без проблем (ако не стане около този бюджет ще му мисля, предполагам, че ще мога да го увелича малко)

Игнатов, за такъв бюджет за слушалки е безсмислено да пускаш тема. Смятам ме разбираш. 

преди 12 часа, Игнатов написа:

Имам нужда от слушалки за офиса.

Какво като са за офиса? Нали пак са на твоите уши?!

П.П. Не си писал скоро във форума. Пиши!:)

• Автор

Подозирах, но реших да подпитам, защото изобщо не съм се интересувал от слушалки и не знам колко вървят качествените и дали изобщо имам нужда от такива. Упоменах, че са за офиса, защото не искам да се чува отстрани какво слушам. Мисля, че изолацията + дължината на кабела (или удължителя) са си най-важните условия. Предполагам, че като качество на звука, ще свърши работа всичко, което не е от 5лв. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.