Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преинсталиране на лаптоп

Featured Replies

преди 5 часа, jhoro написа:

Там си носа смартфона...

И после 'що телефоните не можели да пллуват... :)

преди 8 минути, ExaFlop написа:

И после 'що телефоните не можели да плуват... :)

Цитат

Хлапе вижда баща си да излиза от тоалетната със смартфона в ръка.
- Тате, ти като беше малък имаше ли смартфони? 
- Нямаше, тате. Не само смартфони, никакви мобилни телефони нямаше. 
- Ами как акахте тогава?

А този лаптоп дали си няма дял за възстановяане? Марка/модел?

преди 5 часа, Tanner Foost Foust написа:

На мен операционната ми система е с мен навсякъде, където има интернет с минимална скорост от 20 мегабита и достъп до Microsoft FTP сървърите.

Аз не съм зависим от една операционна система - независимо дали е Уиндоус (10, 9, 8/8.1, 7, 6(Виста), ХП, 98 СЕ ...), Линукс, Андроид, Юникс ...

преди 1 час, jhoro написа:

Четя ли са вестници, когато е нямало смартфони и Wifi :D

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Напълно легално си се сваля Windows от сайта на MS, та даже и ентерпрайз версията. Мога да си инсталирам колкото си Windows-и искам, та дори да си направя напълно легално Windows To Go инсталация на колкото си флашки искам с един прост инструмент, като Rufus например. Не разбирам какъв е проблема, че всеки път някой като пита от къде да си свали Windows, все се намират хора да му обяснят, че пиратството във форума не се поощрява. Аз пък го поощрявам, ама какво общо има това... Нали знаете, прекален светец и Богу не е драг... и още, по-католик от Папата се казва за такива. Никой няма да ви даде медал "Антипират" и защитник на интересите на Adobe, MS и т.н. Айде със здраве :) 

преди 10 часа, totovar написа:

... хм... дискове, книжки, стикери... новите OEM windows-и идват с ключ, записан в BIOS. Без диск, без стикер. Гол ка'т пушка - дет' се вика ;-) Иначе по темата - предвид това, че питащия е откровено неграмотен, се съмнявам да успея да му дам адекватен съвет...

Както за всичко друго с компютрите, едни други и умни батковци са създали програма и за това.И не е в биоса. 

22.JPG

преди 7 часа, djagi написа:

Напълно легално си се сваля Windows от сайта на MS, та даже и ентерпрайз версията. Мога да си инсталирам колкото си Windows-и искам, та дори да си направя напълно легално Windows To Go инсталация на колкото си флашки искам с един прост инструмент, като Rufus например. Не разбирам какъв е проблема, че всеки път някой като пита от къде да си свали Windows, все се намират хора да му обяснят, че пиратството във форума не се поощрява. Аз пък го поощрявам, ама какво общо има това... Нали знаете, прекален светец и Богу не е драг... и още, по-католик от Папата се казва за такива. Никой няма да ви даде медал "Антипират" и защитник на интересите на Adobe, MS и т.н. Айде със здраве :) 

Ако си студент или на държавна работа, мога да ти дам антипиратска схема за Микрософт!

Ако не си студент и не си на държавен пост, мога да ти дам антипиратска схема за Линукс. ;)

Не разбирам защо се продължава безмислен спор. Всеки продукт на Microsoft си има триал период. В предния ми пост съм дал линкове от който съвсем легално се сваля ISO или си правиш бутваща флашка и не се налага да се ползват външни програми, заклинания и тем подобни. Кой какво ще прави след тоя триал период си е негова работа, ако ще да си преинсталира като изтече, ако иска да си слага крайници, купува.... негов проблем. Нещо не разбирам и смисъла да си вадиш ключа от UEFI-то... защо адже ба? В момента в който си качиш подходящата версия той си се самоактивира и даже и не разбираш. (Леко съм разочарован, че Ашампото не го може......)

преди 2 часа, Tanner Foost Foust написа:

Ако си студент или на държавна работа, мога да ти дам антипиратска схема за Микрософт!

Ако не си студент и не си на държавен пост, мога да ти дам антипиратска схема за Линукс. ;)

Пиратски ... Линукс ... Open source software ...

Как ги събра двете думи в едно изречение ?

преди 7 минути, jhoro написа:

Пиратски ... Линукс ... Open source software ...

Как ги събра двете думи в едно изречение ?

http://www.yolinux.com/TUTORIALS/LinuxCommercialApplications.html

току що, ExaFlop написа:

Мерси    :wors:

Мерси не на мен - на Гого (google).

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 3 минути, ExaFlop написа:

Мерси не на мен - на Гого (google).

"Мерси" не толкова за резултатите, а за посоката. Не бях се заглеждал натам (Commercial Linux Applications).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.