Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Събираме стари ненужни, работещи или леко повредени компютри, таблети, телефони

Featured Replies

Събираме, стари работещи или леко повредени или компютри, лаптопи, таблети, телефони, принтери, дискове, клавиатури, мишки, монитори, колонки, камери, USB устройства, телевизори и приемници за цифрова телевизия. Те ще бъдат реставрирани и подарявани на домове, училища и нуждаещи се семейства, които нямат средства да закупят. Изпращането по куриер ще бъде за сметка на тези които ни ги изпращат или лично предаване.

Ако попаднат при нас  по-скъпи истройства, ще бъдат продавани, като средствата от тях ще бъдат изпращани на бедни, нуждаещи се от лекарска помощ или специални лекарства.
Ще публикуваме снимки и клипове в нашата фейсбук страница и уебсайт, на всяко извършено дарение. При изпращане на пари към банкови дарителски сметки, ще приложим снимано копие на банковия ордер за извършения превод.

Надяваме се да намерим много благородни хора! Благодарим! Благодарят ви и бъдещите усмихнати лица!

С позволение на администратоите, мога да публикувам линк, към публикацията в сайта ни. Ще се радваме на разпространение и помощ.

Това не е реклама идеята е обмисляна доста преди това с което започнахме да се занимаваме в IT сверата. Резултатите ще са налице и ще бъдат показани, както дарителите, така  и свършените дела.

• 1 година по-късно...
на 26.06.2016 г. в 0:45, callpchelp написа:

Резултатите ще са налице и ще бъдат показани, както дарителите, така  и свършените дела.

И след близо година къде са резултатите показани

:rolleyes:

преди 6 часа, haidukpikaso написа:

Мисля, че има друга тема, където е показано какво при кого е отишло.

• Автор
преди 6 часа, haidukpikaso написа:

Можеше ли да не се обадиш с твоя хипер-мега-хейтизъм-негативизъм... Лиспваше ми... :D

преди 10 минути, A.com написа:

Мисля, че има друга тема, където е показано какво при кого е отишло.

преди 7 часа, Atanas Pachov написа:

колко Уеко повредени ?

Тази тема не е активна, бях забравил че я има, при някое от поредните обновявания на форума, ми изчезна от профила, аз съм я писал, но не ми излизаше в профила и така си остана.... Тази тема може да бъде премахната :). За подробности последвайте тази тема

преди 15 минути, callpchelp написа:

Можеше ли да не се обадиш с твоя хипер-мега-хейтизъм-негативизъм...

ми ти като имаш амнайсе иляди теми

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.