Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

X-tremer X40 - кофти камера?

Featured Replies

току що, flare написа:

Ми проблемът е, че не е толкова просто. Незнам как е написан сензор драйвера в кърнъла. Обикновено, ако не е специфичен, само за един хардуерен модул, драйвера си чете някакъв списък със сензори и ги пробва един по един - и като намери може и да го постне в лога. Само че, там може изобщо да не са описани с истинските им имена. После дори и да са, това може изобщо да не излиза като информация никъде...

И сега не знам дали да го връщам за гаранционно обслужване или не? :D 5 мегапиксела камера, която е VGA де факто звучи някак съмнително, още повече че няма телефон с VGA камера, който има светкавица. Да, сигурно си прав, но ми е интересно. Защото в инфото, което извлякох с някмои други програмки ми казва, че поддържа колко ли не резолюции.

• Отговори 56
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
току що, simtech написа:

И сега не знам дали да го връщам за гаранционно обслужване или не? :D 5 мегапиксела камера, която е VGA де факто звучи някак съмнително, още повече че няма телефон с VGA камера, който има светкавица. Да, сигурно си прав, но ми е интересно. Защото в инфото, което извлякох с някмои други програмки ми казва, че поддържа колко ли не резолюции.

Ми ако е направен такъв ъпскейл какъвто казвам, той е в ниското ниво - под андроид camera HAL-a. А баш него питат програмките кво поддържа... Не мога да повярвам че са направили такава мазна измама, ама знам ли. То едни бяха направили "екшън" камера дето вадеше 60fps чрез удвояване на фреймовете - т.е. всеки 2 поредни фрейма бяха еднакви...

Редактирано от flare (преглед на промените)

току що, flare написа:

Ми ако е направен такъв ъпскейл какъвто казвам, той е в ниското ниво - под андроид camera HAL-a. А баш него питат програмките кво поддържа...

Умишлена измам. Точно от камера ли спестиха..Ха-ха... Всичко друго е нормално. Съгласен съм с теб, за това търсех начин да видя сензора/камерата. Не вярвах, че в бг верига марка с бг упътване може да има лъжа от подобен род в спецификацията.

току що, simtech написа:

Не вярвах, че в бг верига марка с бг упътване може да има лъжа от подобен род в спецификацията.

Ми вероятно и те не знаят. Не може ли да идеш да пробваш 1 друг телефон.. Не съм виждал и не мога да си представя такъв сензорен дефект ама знам ли...

преди 9 минути, simtech написа:

Умишлена измам. Точно от камера ли спестиха..Ха-ха... Всичко друго е нормално. Съгласен съм с теб, за това търсех начин да видя сензора/камерата. Не вярвах, че в бг верига марка с бг упътване може да има лъжа от подобен род в спецификацията.

А може и китайците да са излъгали....

преди 16 минути, capnemo написа:

А може и китайците да са излъгали....

Уж са фирма, че и вносител, та би трябвало да са по-квалитетни и умни от обикновен потребител. Аз не можах да го проверя при  покупката, защото дисплеят на телефона е 800х450. На дисплея не изглежда толкова зле.

Лоша работа. Няма начин да се извлекат идентификаторите на хардуера...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.