Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли някой съвестен потребител на форума, който да ми помогне да се свържа с модератора rager в hardwarebg.com

Featured Replies

Ей този Бомбера, беше голям заядливец - не знаех, че не участва вече, влизам от дъжд на вятър там.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 16.08.2016 г. в 12:59, sound написа:

За съжаление някои от модераторите на HWBG са страхотни темерути - rager е бог на компютрите и ми е помагал за някои неща, за което съм му признателен, но изглежда, че за нещата извън тази сфера, просто няма очи. Макар и да не съм от първите, то все пак съм от старите, дългогодишни участници в него форум и по мое мнение разделите, които не се отнасят пряко към компютрите са вече тотален бул шит. А имаше навремето много интересни участници, но с това тяхното емоционално модериране ......... дори да не са баннати, те хората се отвратиха и сами спряха да участват, включително и аз.

п.п. а колкото до БобиТ - честно казано, чини ми се, че този човек вече е мръднал нещо. Пиши ми в прав текст, че постовете ми били противни - питам го, що ми наричаш коментарите противни, а той "ти наред ли си - никога не бих си позволил такова нещо" ...... о.О, ами че то написаното стои бре човек. Бачо Киро е ларж - но имам чувството, че отдавна вече не обръща толкова внимание на форума.  Loci е интелигентен мъж - имал съм разпри с него, но определно мога да кажа, че се опитва да постъпва справедливо и е много услужлив. Бомбъра е конфликтен - роден конформист, дори мисля, че навремето си беше изпросил шамарите (не виртуално) Но както и да е - форума си е техен, така че могат да си правят каквото си искат, а до какво ще доведе, е отделен въпрос.

Абсолютно Си Прав, Колега!

Никакъв отговор на мейла Ми, до този момент.

Бачо Киро, просто си затвори очите...

Гарван, гарваново око Не Вади, а Бобит наистина не е добре с "чакрите".

Скапан Екип - Скапан Форум. Това Е!

Жалко...

За форума не съм съгласен, даже си е доста добър. Просто има двама трима от екипа, които развалят общото впечатление.

• Автор
преди 3 минути, ncl написа:

За форума не съм съгласен, даже си е доста добър. Просто има двама трима от екипа, които развалят общото впечатление.

Да, но с такива комплексари модератори - форума запада, И Вече Се Вижда С Просто Око.

• Автор

Нашият е Нумеро Уно, точно защото екипа и администрацията си "Пие хапчетата". :)

• Автор
преди 1 минута, ncl написа:

Съгласен съм, но нека и да не дърпаме дявола за опашката... :)

Мда, Аз Си го дърпам редовно - Затова и страдам редовно от ината Си.

Нищо, Шъ почерпя Калин с една бутилка домашна ракия от сини сливи и Спи змия У Кошница.

• Автор

Ето Го И Отговора На Бачо Киро в Цялото Му Достолепие:

Цитат

Здравейте Г-н Илиев,

Въпреки, че Ви обърнах внимание, че сте наближил "точките" за постоянен бан, Вие не сте си взел бележка и сте продължил да нарушавате добрият тон в дискусиите.
Модератора Bobytt си върши работата която му е възложена като Ви е наложил наказание защото сте нарушил правилата на форума. За ваше съзаление поредният заслужен картон Ви е довел до автоматичен постоянен бан. Според Вас може и да не сте "прекалил с кой знае какво" но според превилата на форума сте генерирал SPAM/Flame и съответно сте наказан, заедно с Yasen6275, който също е получил няколко картона заради offtopic дискусията която сте "заформили". В случая Вие сте "кривия" и смятам, че е редно да приемете (цитирам Ви) "наказанието без да мрънкате", а не да бъдете "Whiny Little Bitch"!!!

Лек ден...

P.S. Решението за бана Ви вече е съвсем окончателно, моля, не ме занимавайте с вашата особа повече...

Смех...

Редактирано от momolord (преглед на промените)

преди 1 час, momolord написа:

Ето Го И Отговора На Бачо Киро в Цялото Му Достолепие:

Смех...

Всъщност много хубаво ти го е казал.

Ти си гостенин във форума, не си се разбрал с домакините и вече не си добре дошъл. 

• Автор
преди 17 минути, zemonti написа:

Всъщност много хубаво ти го е казал.

Ти си гостенин във форума, не си се разбрал с домакините и вече не си добре дошъл. 

Всъщност, Хич Не си Прав, ама продължавай да вентилираш!

преди 39 минути, momolord написа:

Всъщност, Хич Не си Прав, ама продължавай да вентилираш!

Няма ли да поясниш? Бил си регистриран със специални потребителски права? Имаш участие в собствеността на форума?

Незнам как форума е дом на някой,след като всеки може да влиза и да излиза! Дом когато е за отбрани само!

преди 11 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Незнам как форума е дом на някой,след като всеки може да влиза и да излиза! Дом когато е за отбрани само!

Ти пък, "дом"!

Приеми, че собственикът на форума е отворил частен парк, където всеки първоначално е добре дошъл, но при влизането е предупреден, че охранители могат да го изгонят, ако поведението не им се нрави.

Аз също бях изгонен от един торонтовски форум (който скоро след това директно беше закрит), но не съм мрънкал срещу това по другите форуми, нито съм драпал за последната дума. Това е жалка история.

на 30.08.2016 г. в 14:45, zemonti написа:

Mне съвсем. Фактически наистина няма нищо лошо в раздаването на правосъдие на лична основа, НО - когато това е изрично упоменато. Единствения форум, който съм виждал с това правило, бе на Калушев - за което шапка му свалям, а това е рядкост от моя страна. Човека си бе написал - аз съм шефа, аз решавам, като даже не съм длъжен да ви давам обяснения. И точка. И наистина така правеше - нямаше някакъв подробен списък с правила на форума, нямаше такива "дълги и широки", а направо си действаше баш както на него му изнася, съвсем буквално, без въобще, ама изобщо даже да се обяснява.

С тези спам и флейм - айде нема нужда. Раздела им "общи", целия е точно спам, флейм, офтопик и каквото още се сетиш.

п.п. но наистина - няма какво толкова да ти пука. Колко съм банван и наказван, и предупреждаван, ако тръгна да се кахъря всеки път, без нерви да съм останал до сега - но знам ли ..... на мен поначало не ми допада виртуалното общуване и до ден днешен, смятам себе си за кибер инвалид, някак този вид комуникация все я чувствам чужда, непонятна или може би изкуствена.

Тая тема стана банална! Все едно деца от децката градина се ритат по кокалчетата! Един ритнал друг, а оня не стои и му отговаря както може. Следват "извинениия", но хем боли, хем сърби и единия пак ритнал другия и пак получил подобаващ отговор от отсрещната страна! В крайна сметка писъци, рев и самонасъскване! Другарчетата и те на тематични групи, ту подкрепят, ту плюят! Ееееии!!!!!!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

Стара тема, но исках да се включа. Този BobyTT наистина е изключително голям ретард, вече и аз се уверих. След като коментара ми беше изтрит, защото явно на него не му е харесал, написах че се налага цензура във форума и след това ме бана. Вече мина близо половин година и не съм влизал там. Един такъв комплексар е достатъчен да убие цял форум, да го духа

В харда е голем цирк. Преди година се бях регнал втори път, след перма бан, че изгубих дирите на един човек, който ми трябваше, а знаех, че има профил там. И пътьом поразгледах из форума какви ги мъдрят. След два- три дена Бачо Киро ми праща лично с директно питане кой ми е стария профил - и аз си му казвам. Той а- у, прави каквото искаш, ама ако те разберат някои модератори пак ще те баннат - викам да са живи и здрави, след два дена пак ме баннаха. Значи ма баш, царя дава, пъдаря не дава - и сега пак имам трети акаунт там, но дори не влизам. От хората, с които вървеше лафа вече почти не останало, предимно посредствени заядливковци. Изобщо вече не се сещам за български форум, който мога да похваля с нещо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.