Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли някой съвестен потребител на форума, който да ми помогне да се свържа с модератора rager в hardwarebg.com

Featured Replies

Понеже съм баннат завинаги от този форум, ще помоля някой, който има регистрация там, да се свърже с rager, защото искам да му изпратя нещо, което трябваше да свърша по-рано.

Нека, който има желание, да ми пише на лични.

Благодаря.

• Автор

Е вярно ли, никой не иска да удари едно рамо...

Все едно, че пари Ви искам.

Знам, че доста от хората тук са регистрирани и пишат и в hardwarebg.

• Автор

Благодаря Ти за предложението, но аз повече не смятам да участвам в този форум, поради нестихващото преследване към мен от един озлобил се, модератор.

Имам около 20-ина наказания от него, и накрая оня ден ме банна завинаги. Дано е щастлив от тоя факт и да спи спокойно.

Просто исках да изпратя един файл с една таблица на модератора @rager.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

преди 14 часа, дръндю написа:

разгледах форума, за който си писал в темата ...ъ-ъ-ъ... за мен е безинтересен и нямам никакво желание да са ръгна там
смени си IP и се ръгни там като искаш
няма такъв форум, където да те баннат и да не можеш да се ръгнеш пак там

Е имаш предложение вече!

-Нов акаунт.

-Ново име.

-Пиши и се регистрирай през Прокси.

-Използвай друго IP.     Докато се усети и ще си му натрил носа!

Аз също имам над 3000 поста и над 100 теми и бях баннат завинаги от същият модератор.Накрая ще си останат само те...Там когато модератор каже на бялото черно е закон, каквото ще доказателство да му представиш.Обикновенно спора завършва с вечен бан.Винаги съм твърдял, че на комплексирани хора не трябва да се дава власт.

Sent from my MPhone using Tapatalk

Регистрирането и логването в един или друг форум е по желание - няма задължителни все още.
Регистрирайки се, вие се съгласявате да спазвате определени правила - писани и неписани.
Ако има проблем с модератор - има администратори и собственик.
Ако и собственика е на същото мнение (като тези преди него) - има бутон "Log Off" и чао.

Много добре знаем за правилата...Тук става въпрос за превъзмогване на его...

преди 14 минути, Me4oPyx написа:

Много добре знаем за правилата...Тук става въпрос за превъзмогване на его...

да си го натъпче у сервитьорската престилка кво му

:lol6:

на 9.07.2016 г. в 20:35, Me4oPyx написа:

Аз също имам над 3000 поста и над 100 теми и бях баннат завинаги от същият модератор.Накрая ще си останат само те...Там когато модератор каже на бялото черно е закон, каквото ще доказателство да му представиш.Обикновенно спора завършва с вечен бан.Винаги съм твърдял, че на комплексирани хора не трябва да се дава власт.

Абсолютно навсякъде е едно и също! Това важи и за тук. Когато на някой от модовете не му харесва темата ти или не може да наделее в спор, и бан!  Общо взето всепозната българска история. Аз обаче не се впрягам!!! Не ми дреме!!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

И аз съм баннат от hwbg. Само че при мен "героя" е BobyTT. Да му е*а п***** м******... Не ми се занимава с проксита, вече само чета... btw, rager е същото ла*но...

Тоя BobyTT виждал ли си го на живо какъв е гнусляр.

На каквото и основание да банват, факта че няма да намерите подобна безсмислена и хейт тема там, за мен означава, че добре си наказват/банват хората, а това че покрай сухото понякога гори и мокрото си е закон, в тоя живот всичко е лично накрая.

Айдее едно приятелче от испания и него са го баннали с вечен бан ...

преди 10 часа, Кумчо вълчооо написа:

Това важи и за тук. Когато на някой от модовете не му харесва темата ти или не може да наделее в спор, и бан!   

Кой лъжеш сега - себе си или тия двамата, дето са ти лайкнали поста?

Абе вие се радвайте, че по форумите е виртуално. Щото ...

Цитат

Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:
- Слънцето залязва.
Вторият поглежда хоризонта и допълва:
- Откога не съм виждал такъв красив залез.
Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и плюейки вода го питат:
- Защо?!?
- Първия за офтопик, втория за флууд.
- Кретен, ти полудя ли бе!
"Модераторът" спокойно взима едно гребло и ги прасва по главите:
- За обида - бан!

• Автор

Здравейте,

Ще помоля, всички колеги, които пишат в тази тема, да не я използват за уреждане на лични сметки и изливане на омраза към администрацията на hardwarebg.com.

Аз уважавам този форум, и не съм пуснал темата с цел, хейт и очерняне на определени хора!

Благодаря на модератора @kokomil , че отключи темата, за да я допълня с тази информация.

Не знам, какво е станало, но акаунта ми в hardwarebg.com е отключен и ми е махнат перманентния бан, за което Благодаря на "виновните"!

Хубав ден и успешна седмица!

P.S. Всъщност, темата е за ключ, защото се изчерпа.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Добро утро.

Благодаря на @capnemo, че отключи темата.

Накратко, Отново ме баннаха перманентно.

Но, "малката" разлика от предишния път е, че Този път не бях Виновен, а просто с постовете Си, отприщих злобата и комплексарщината на модератора Bobytt ,

който явно си е изгризал ноктите от яд, че Ми бяха възстановили правата, след предишния банан, който изядох, пак от него.

С две думи, този модератор е Единствения в hardwareBG.com, който явно Не е могъл да стане полицай, или военен, в истинския живот, Но някой Го е нагласил да бъде Мод в този форум,

И човека Си Умира от Кеф да раздава Виртуално правосъдие, защото Само на това е Способен, Явно.

Банна Ме, защото Защитавах България от помията, която изсипваше един от вечно защитаваните(модераторски чадър) потребители в hardwareBG.com!

А Те са няколко и Се Знаят много добре.

Това Е, което Исках да Споделя.

Не се оплаквам, и общо взето, дори Не съм ядосан. Само Съм Разочарован от факта, че иначе добрия екип на hardwareBG.com, Все още толерира, това "модераторче"...

И, Повярвайте, Не съм единствения, който се "оплаква" от този субект.

Поздрави и приятен Ден!

Момчил

P.S. Гледам, че след банана Ми, е отворена интересна тема...

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/269918-За-quot-Зачистването-на-темите-quot-(Триенето-на-мнения)-РЕФЕРЕНДУМ

Божее, Не мога да повярвам...

Цитат

Я кажи поста ти за Хилари в коя тема беше? Гледам идентично мнение в темата за геополитика седи а въпросното мнение в темата за Слави беше зачистено заедно с голямо количество офтопик. Относно поста ти в темата за Windows 10. Не мога да кажа. Личните нападки нямаха нищо общо с твоя и другите постове офтопик. А беше насочено към Fozzi който го раздаваше шеф на форума и казваше кой и какво може да прави и пише във форума.

BobyTT...

Надявам Се, Бачо Киро, да обърне внимание на мейла, който Му пратих. Той поне Е Безпристрастен...

преди 14 часа, momolord написа:

Надявам Се, Бачо Киро, да обърне внимание на мейла, който Му пратих. Той поне Е Безпристрастен...

Не знам кой е пристрастен и кой не, но е редно да чуем и другата гледна точка.
Някой с регистрация там да прати линка към темата тук на въпросния модератор и ако желае да сподели мнение ще е добре.

• Автор
преди 3 часа, algor написа:

Не знам кой е пристрастен и кой не, но е редно да чуем и другата гледна точка.
Някой с регистрация там да прати линка към темата тук на въпросния модератор и ако желае да сподели мнение ще е добре.

Аз не вярвам да има ефект, но пък от друга страна, отново Си прав...

Наистина искам да чуя и другата страна, и ако някой, който е активен в hardwareBG.com пусне тема с връзка към Тази, мога само да му благодаря.

• 2 седмици по-късно...

За съжаление някои от модераторите на HWBG са страхотни темерути - rager е бог на компютрите и ми е помагал за някои неща, за което съм му признателен, но изглежда, че за нещата извън тази сфера, просто няма очи. Макар и да не съм от първите, то все пак съм от старите, дългогодишни участници в него форум и по мое мнение разделите, които не се отнасят пряко към компютрите са вече тотален бул шит. А имаше навремето много интересни участници, но с това тяхното емоционално модериране ......... дори да не са баннати, те хората се отвратиха и сами спряха да участват, включително и аз.

п.п. а колкото до БобиТ - честно казано, чини ми се, че този човек вече е мръднал нещо. Пиши ми в прав текст, че постовете ми били противни - питам го, що ми наричаш коментарите противни, а той "ти наред ли си - никога не бих си позволил такова нещо" ...... о.О, ами че то написаното стои бре човек. Бачо Киро е ларж - но имам чувството, че отдавна вече не обръща толкова внимание на форума.  Loci е интелигентен мъж - имал съм разпри с него, но определно мога да кажа, че се опитва да постъпва справедливо и е много услужлив. Бомбъра е конфликтен - роден конформист, дори мисля, че навремето си беше изпросил шамарите (не виртуално) Но както и да е - форума си е техен, така че могат да си правят каквото си искат, а до какво ще доведе, е отделен въпрос.

То Бомбера отдавна не пише във форума. Loci се опитва да постъпва както е редно - да, но определено си има и своите пристрастия. БобиТТ не ми се коментира...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.