Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поредната измама от "Виваком".

Featured Replies

Всички оператори въртят измами! В една друга тема бях писал как след случаен вход в интернета на Теленор, изведнъж се оказах абониран за срочен пакет на определена цена! В договора няма описани такива клаузи и условия с условности, а услугата се пръкна хей така - от нищото! (Това за малко използван номер, без включени екстри)

В повечето случай жалбата в КЗП с нищо не помага, макар че преди време бях подбрал Глобул чрез КЗП за надвзети 0,90лв. Обясняваха ми ,че съм пропуснал сроковете, а после, че ще ги върнат след 3 месеца и скъпо щяло да ми бъде, че и дебитна карта трябва да откривам. Пощурих ги! Управителя на обекта извади левче и каза - ето ти вместо тия стотинки! Отказах и разясних, че всичко правя заради принципа и лична амбиция.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

току що, Кумчо вълчооо написа:

Всички оператори въртят измами! В една друга тема бях писал как след случаен вход в интернета на Теленор, изведнъж се оказах обониран за срочен пакет на определена цена! В договора няма описани такива склаузи и условия с условности, а услугата се пръкна хей така - от нищото!

В повечето случай жалбата в КЗП с нищо не помага, макар че преди време бях подбрал Глобул чрез КЗП за надвзети 0,90лв. Обясняваха ми ,че съм пропуснал сроковете, а после, че ще ги върнат след 3 месеца и скъпо щяло да ми бъде, че и дебитна карта трябва да откривам. Пощурих ги! Управителя на обекта извади левче и каза - ето ти вместо тия стотинки! Отказах и разясних, че всичко правя заради принципа и лична амбиция.

Без да ти опонирам, ще кажа, че Теленор са цвете в сравнение с останалите оператори.

току що, Без умствен капацитет написа:

за пречистване на кладенчева вода си вземи нещо такова убива бактерии на 100%  идеална е и срещу биологично оръжие

Благодаря! Ще проуча!

Сега Бай ви Хой успешно може да излезе от Матрицата и да стане независим от тази поробваща Система!!!

• Автор
преди 2 часа, TheDarkAngelOfHope написа:

и аз имах тоя проблем преди време ... блокирах някаква игра в черен списък но не бях видял че трябва да я спра, за да не получавам sms-и и така ... за месец 30 sms-a по 30 ст = 9лв ... платих си ги, ама после пратих sms на номер 188188 с текст STOP и това деактивира всякакви такива "игри" ... повече не получавам sms-и :) 

Въпросния СМС до 188188 Съм им го пращал още преди месеци!!! Виждате какъв ефект има . . .

mR6ubRO.png

• Автор

Мобилните оператори и ЕРП-тата са най-често хващани за измами в България ,а последствията за тях са "комар ги ухапал". Живеем в седесарска мечта ,а именно богатите корпорации мачкат и смучат от бедния народ ,напълно безнаказано. 
Както се изрази доц. Иво Христов ,протестите срещу ЕРП-тата не са успех ,а провал. Те са "мехурчетата от гниещият труп на България". 100% прав ,нищо не се промени ,и в момента средата на 2016-та доказано най-големи измамници в България са ЕРП-тата и мобилните оператори. Днес на власт са ГЕРБ ,които уж народа "свали". Тотален провал сме явно. 

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

преди 2 минути, Soviet Soldier написа:

Мобилните оператори и ЕРП-тата са най-често хващани за измами в България...

Пропусна и банките с техните безумни лихви по месечна поддръжка на сметка, такса при теглене, която всеки път е различна... Да не говорим, че преди от половин година бях без работа, та в банката имах натрупан дълг за обслужване на сметка (месечна такса) - нищо че в сметката нямаше пари!

Докато българи с българи се ядат - така ще е! Нали на българина му стига сланинката и ракийката, пък другите дето са безработни с ВусшУ бакалавър и магистър да му мислят...

преди 3 часа, Бай Хой написа:

Най-сигурния начин човек да се отърве от тези монополи (мобилни оператори) е като се ограничава в подписване и преподписване на договори... Мен многократно, като отида да си платя сметката във Vivacom, са се опитвали служителките да ме зарибяват с ново телефонче и ала-бала по-добри условия - СРЕЩУ удължаване на договорния период! Така са ги обучили консултантите - и те душици взимат комисионни на база зарибен клиент!

Зарибяват те, щото им искат определен брой нови/подновени клиенти. Повече от предния месец.

Знам го със сигурност - бонуси се дават (или санкции) не за брой обслужени по други причини, а за нови договори.

преди 3 часа, Бай Хой написа:

Отпада ако заявиш ТОЧНО 1 месец  - мен така ме набутаха, че бях закъснял с 1 ден...

Това отпадна много отдавна. Един месец се иска за прекратяването.

Нали говорим за договор с изтекъл/изтичащ срок? В момента, в който изтече срока - договора става безсрочен и може да се прекрати с едномесечно предизвестие.

Сума ти години имах такива безсрочен догори с Гробул. С Виваком - 2014 сключих едногодишен договор. 2015 изтече и безсрочния го прекратих от разстояние - даже много голямо разстояние.

преди 24 минути, Бай Хой написа:

Пропусна и банките с техните безумни лихви по месечна поддръжка на сметка, такса при теглене, която всеки път е различна... Да не говорим, че преди от половин година бях без работа, та в банката имах натрупан дълг за обслужване на сметка (месечна такса) - нищо че в сметката нямаше пари!

Сори - такава вие държавата, такива са ви и банките, и всичкото.

Аз имам няколко сметки в различни банки - ако решат да кажат нещо, ще ги питам - "Извинете, ние с вас ... познаваме ли се?"

преди 12 часа, TheDarkAngelOfHope написа:

sms на номер 188188 с текст STOP и това деактивира всякакви такива "игри"

Не е достатъчно - трябва да се прати и на 188199:

Цитат

Как мога да се абонирам/откажа за/от получаването на рекламни съобщения за чужди продукти и услуги.

Активация:

За активиране на услугата за получаване на рекламни SMS-и за чужди услуги, трябва да изпратите SMS с текст "activate" до кратък номер 188199.

Деактивация:

За отказване от получаване на рекламни съобщения за чужди услуги, трябва да изпратите SMS с текст на съобщението "stop" до кратък номер 188199

Изпращането и получаването на SMS-и към и от номер 188199 са безплатни.Този номер не спира активираните услуги от клиента.

преди 14 часа, momolord написа:

Без да ти опонирам, ще кажа, че Теленор са цвете в сравнение с останалите оператори.

Да-да. За това при тях кредитът на предплатената карта важи 3 месеца! При Виваком е 12 месеца!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте! Отново мисля да сменям операторът, понеже сметката ми за 3-ти месец подред е 20 лева от БОБ.
Като погледнах на сайта на теленор нямат кой знае какво, но предполагам, че в офиса веднага ще ми предложат нещо "добро".
В сайта на виваком виждам тази оферта и викам идеална е, но после като се замисля, че това е за 2 години + какви измами правят с тези договори нещо дадох назад. :ph34r:
За мтел няма да коментирам. Макар, че в момента съм при тях.:rolleyes:

преди 10 часа, Stoichev написа:

В сайта на виваком виждам тази оферта и викам идеална е, но после като се замисля, че това е за 2 години + какви измами правят с тези договори нещо дадох назад.

Изглежда добра оферта и в момента е без конкуренция. Иначе и трите оператора са измамници и трябва много внимателно да се чете ситният текст.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.