Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От коя бензиностанция зареждате гориво и смятате, че е качествено?

От коя бензиностанция зареждате и смятате, че е качествено? 21 гласували потребители

1. 1. От коя бензиностанция зареждате и смятате, че е качествено? - аргументирайте се с мнение!

• Петрол
      8%
    • OMV
      12%
    • Еко
      16%
    • Лукойл
      8%
    • Ромпетрол
      4%
    • Шел
      20%
    • SNG
      0%
      0
    • Газпром
      12%
    • Марешки
      4%
    • Друга - посочете в коментара си
      12%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Пускам тази тема с анкета с цел да разбера мнението ви за горивата. Не говоря за цена на горивото, а за качество. Ясно е, че някои бензиностанции имат по-добро гориво от други. Говорим за бензин A95, обикновен дизел, обикновен пропан-бутан и обикновен метан. Не се включват в сметката цената на горивата с добавки, където не се знае какво има и не може да се прави директно сравнение.
Аз лично зареждам бензин и дизел от Петрол. Отношението им е малко все едно не са излезли от социализма на някои места, персоналът е съставен предимно от хора в пенсионна и пред пенсионна възраст, но като че ли колата се държи по-добре с гориво от там. Единственият дизел, който в момента има в петрол на някои места е маркиран просто като дизел, а на други като уж про дизел. Имах карта за отстъпка в Лукойл, но нещо не съм толкова доволен от качеството им. Шел пък винаги държат едни необосновано високи цени на фона на качеството, което с нищо не се отличава от конкурентите им.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Газпром- зареждам бензин и газ и досега не са се излагали за разлика от други, например откакто шела ми заредиха със 7-8 литра повече от обема на бутилката, повече не съм стъпил там.

BG OiL - Враца зареждам предимно газ но и от време на време бензин - определено съм много доволен освен отстъпка от 9ст. на л. разхода на лиссана е под 8л на сто (стигал съм около 35 л. газ 460 км без да ми гасне на газ) а минавам всеки ден средно 90 км. А и колата "връи на сприя" както викат у Северозападналия край.

Редактирано от georgi6
повторение (преглед на промените)

Шел, зареждал съм на различни места в България и нито виждам разлика във вървежа, нито в километрите, които изминавам, това на газ :) Единствената разлика е, че трупам точки и мога да си взема нещо от полза с тях.

Откъдето дойде. Не съм намирал очевадни лъжи за количество и спад на качество. Колицата е всеядна. Бензин колкото да запали, основно газ. Например миналата седмица Попово, Варна, Каварна, Лозница.

Не съм химик да правя анализи  - вървежът е еднакъв. Странни са 30% разлики в цената - газта от 69 до 89 ст. Ниска е където има Марешки - например Варна, Горна Оряховица.. Където е далече - яко надуват. Измамници, без значение от надписа на продавачите. Да идва и към мое село че ми писна от скъпотия.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Най- често съм зареждал от Лукойл и Петрол и съм доволен. Препоръчвали са ми РомПетрол.

Един път имах чувствителна загуба на мощност след зареждане в ОМВ.

Напоследък зареждам в Тексако и Бритиш Петролиум ...[emoji23]

Sent from my Vodafone 890N using Tapatalk

Круиз -добро съотношение цена/качество дизел. Зимата един път заредих от Лукойл (обикновен дизел), колата два пъти загасна в движение, според майстора - вода.

• 1 месец по-късно...

Ромпетрол и Марешки (Варна). Досега не съм имал оплаквания нито от бензина, нито от дизела. 

Еко .............понякога на Лукойл или Петрол .Колата харчи 16/100 газ у градо ,ма си е нормално ,извън града разхода е 9-10 с тежък крак :)  и кола с жена и 3 деца

Служебната - Петрол защото нямам право на избор! Личната зареждам където ми падне! Разлика в качеството на горивата не забелязвам.

Разлика в повечето горива няма кой знае каква. На лукойл във бензина има повечко вода. На Газпром им е най-чиста газта за сега :), а тъй като имам чип за намаление си зареждам гЪз от там :D

• 5 седмици по-късно...

Light - Лайт - местна в Пловдив.Бензинът им е качествен,а цената е с едни 7-8 ст по-ниска от големите играчи.Заради безкрайните ремонти обаче,се принудих да зареждам в Газпром и чат-пат в Еко,че Лайт в моя квартал няма,а да ходя до другия край на града в тия задръствания,няма да стане.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.