Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде мога да изкарам курс по Компютърна диагностика на автомобил.

Featured Replies

Здравейте.извинявам се ако съм сгрешил раздела.Искам да попитам къде в България мога да изкарам курс за  компютърна диагностика на лекотоварни автомобили.

Никъде. Занаят се краде и никой няма да ти даде наготово да му правиш дъмпинг.

Евентуално ако заработиш във фирмен сервиз на някоя марка има шанс да те пратят на ограмотяване (обучение).

• Автор
преди 1 час, Филипов написа:

Никъде. Занаят се краде и никой няма да ти даде наготово да му правиш дъмпинг.

Евентуално ако заработиш във фирмен сервиз на някоя марка има шанс да те пратят на ограмотяване (обучение).

Разпитах и от "'Bosch'' имат подобно обучение във Стара Загора 2 дни било в което обучават,как се прави диагностика менюта и подменюта на програмата и нещата с две думи.Проблема е че аз знам как се прави но искам да изкарам нещо като курс за квалификация със което да доказвам че съм способен.Но такава квалификация няма има си автомобилна електроника която се изучава 3 години.

Редактирано от stoian32 (преглед на промените)

Вярвай си. Това като курс за компютърна (не)грамотност за секЛеЦарки.. 

Не става да се учиш от нулата без да знаеш основни неща за автомобилите. От студентските ми години си имах приказка - за да препишеш за 6 трябва да знаеш поне за 4. Сещай се.

• Автор
преди 1 час, Филипов написа:

Вярвай си. Това като курс за компютърна (не)грамотност за секЛеЦарки.. 

Не става да се учиш от нулата без да знаеш основни неща за автомобилите. От студентските ми години си имах приказка - за да препишеш за 6 трябва да знаеш поне за 4. Сещай се.

Kaзах че знам и то доста,но искам да имам черно на бяло доказателство за това,и това.И според твоята логика човек от къде ще ги знае ако не ги научи може би от някои селски супер монтьор дето се прави не сенсей.Човек стига да има желание и от нула да започне пак ще стане.Нали се пак се учим докато сме живи.Изучавам вече година ''Строително инженерство'' като от преди това си нямах хал хабер какво е това , ама нещата си се наредиха още след първите 6 месеца,и започнаха да се нареждат.

Редактирано от stoian32 (преглед на промените)

преди 8 часа, Филипов написа:

От студентските ми години си имах приказка - за да препишеш за 6 трябва да знаеш поне за 4. Сещай се.

Извинявам се за лиричното отклонение.

11-ти клас. Правим тест по биология. Записвам си въпросите на двете групи и пиша и отговорите. Моя братовчедка ми иска готовите отговори, защото ще правят тест на следващия ден, а учителката просто разменяше въпросите на групите. На следващата седмица същата братовчедка ми се развика защо съм ѝ дал отговорите за 6-тица, а не за тройка. Учителката, понеже я знае колко е начетена я изпитала на същите въпроси, след като им върнала тестовете, и резултата бил нито един верен отговор(устно) и последваща двойка.

С други думи - прав  си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.