Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Аз съм пазарувал неща от Vario и съм в графата на доволните клиенти. Много бързо обслужване имаше, даже лаптопа който купихме от там за брат ми го чистиха безплатно 1-2 пъти. Изключително коректни.

• Отговори 59
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 12 часа, Joro Dimitrov написа:

Това значи ли, че ще излиза на 29-ти юли(rx 470)

Screenshot_20160717-221444.png

Не, това беше за 29 юни. Тогава пуснаха 480, а защо не пуснаха и другите две, така и не ми стана ясно. Доста добре излъгаха хората.

Последното, което четох е, че няма обявена дата, кога ще ги пуснат. :tease2:

Редактирано от саби (преглед на промените)

• Автор
преди 5 часа, саби написа:

Не, това беше за 29 юни. Тогава пуснаха 480, а защо не пуснаха и другите две, така и не ми стана ясно. Доста добре излъгаха хората.

Последното, което четох е, че няма обявена дата, кога ще ги пуснат. :tease2:

Благодаря, смяташ ли, че ще е по-добра от r9 380

Би трябвало да е по-бърза от 380 и малко по-бавна от 480, но с колко точно, не мога да кажа.

• Автор
преди 13 минути, саби написа:

Би трябвало да е по-бърза от 380 и малко по-бавна от 480, но с колко точно, не мога да кажа.

Значи, да не избързвам с r9 380

току що, Joro Dimitrov написа:

Значи, да не избързвам с r9 380

rx 480 е много над бюджета ти!

Няма как да я купиш вземи р9 380

• Автор
преди 22 минути, Lenovo606 написа:

rx 480 е много над бюджета ти!

Няма как да я купиш вземи р9 380

Аз говоря за rx 470

Приятел, прояви малко търпение, или си вземи сега карта, ама след това да не съжаляваш че не си изчакал половин месец за новото и по производителното

Редактирано от goodly (преглед на промените)

Ае не купувай видео карта ве момче. Изчакай RX 470 и събирай парички. А през това време ползвай вграденото видео на процесора! По добре е да изчакаш месец ако трябва, и да събереш пари ако можеш разбира се, и тогава да купиш видео карта. А не след като вече си купил и е излязла картата, и да викаш "Ееее ако бях изчакал да събера пари сега щях да съм с нея" Помисли си добре ако все още не си закупил 960

• Автор
преди 16 минути, goodly написа:

Ае не купувай видео карта ве момче. Изчакай RX 470 и събирай парички. А през това време ползвай вграденото видео на процесора! По добре е да изчакаш месец ако трябва, и да събереш пари ако можеш разбира се, и тогава да купиш видео карта. А не след като вече си купил и е излязла картата, и да викаш "Ееее ако бях изчакал да събера пари сега щях да съм с нея" Помисли си добре ако все още не си закупил 960

Това е маха на бюджета

Най евтиния вариант на 960 с два ГБ памет струва +400лв нова. Логично е да не се дават тия 400лв а да се изчака за новото видео RX. Освен ако си намерил втора ръка 960 ?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на Friday, July 22, 2016 в 23:47, goodly написа:

Мисля, че скоро видео картата излезна?(Rx 470)

Не я виждам в наличност. Във всеки пристигат първи, чакай!

Заповядай - http://nikem-bg.net/cart/55866p1r54936p1r52202p1r48235p1r55011p1r1106p1r53888p1rf.html с 960 видеокарта, но ти предлагам и аз както останалите да изчакаш за новите видеокарти от страна на АМД.

преди 2 часа, Joro Dimitrov написа:
на 22.07.2016 г. в 23:47, goodly написа:

Ще изчакам

АМД по-принцип имат по-лакоми карти, та ще е по-добре да вземеш по-добро захранване, а именно - XFX 430W за 92 лв. от никем. Имай в предвид, че RX 470 видеокартата ще струва около 500 лева.

• Автор
преди 35 минути, kyoshinn написа:

АМД по-принцип имат по-лакоми карти, та ще е по-добре да вземеш по-добро захранване, а именно - XFX 430W за 92 лв. от никем. Имай в предвид, че RX 470 видеокартата ще струва около 500 лева.

Жалко, мислех, че ще е около или малко повече 400лв.

преди 19 минути, Joro Dimitrov написа:

Жалко, мислех, че ще е около или малко повече 400лв.

Ами не ги знам много чуждестранните сайтове, но гледам, че 470 е по 200-250-300 евро.

Не знам защо си мисля че цената от очакванията ми ще е не повече от 450,60 лв за RX470, за RX460 350лв. като за хора с нисък бюджет. AMD са евтин вариант и аз мисля че по този начин трябва да представят възможност на крайния купувач. Цените не са верни, просто това е мое тълкуване какви може би според мен ще са. Тъка че накрая някой който е прочел моя пост, да не остане разочарован.

До колкото захранването от 350W няма да има проблем, видео на амд 150W, процесор 50W, Хдд 5W, Рам памет 3W, вентилатори от 5 до 10W. Едва ще хване 300 ако напълни на всяко място вентилатори. Дори и да сложим стоковия охладител на процесора 100W + 4 внтилатора по 5W излиза близо 328W обща консумация. Това макар и рядко може да мине на ниско бюджетна конфигурация, но с други които ще претърпяват надграждания, е препоръчително минималното от 430W. Но всички са свикнали да се застраховат и не взимат по-малко от 430W.

Боклучарника на Корсар е 25А което е 300W. Ако ще седи със слушалки на компютъра и живее сам може и така да мине.  

Само че нормално захранване като Сиисоника е 15 лв. по-скъпо та икономията не е голяма.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 1 час, goodly написа:

Не знам защо си мисля че цената от очакванията ми ще е не повече от 450,60 лв за RX470, за RX460 350лв. като за хора с нисък бюджет. AMD са евтин вариант и аз мисля че по този начин трябва да представят възможност на крайния купувач. Цените не са верни, просто това е мое тълкуване какви може би според мен ще са. Тъка че накрая някой който е прочел моя пост, да не остане разочарован.

До колкото захранването от 350W няма да има проблем, видео на амд 150W, процесор 50W, Хдд 5W, Рам памет 3W, вентилатори от 5 до 10W. Едва ще хване 300 ако напълни на всяко място вентилатори. Дори и да сложим стоковия охладител на процесора 100W + 4 внтилатора по 5W излиза близо 328W обща консумация. Това макар и рядко може да мине на ниско бюджетна конфигурация, но с други които ще претърпяват надграждания, е препоръчително минималното от 430W. Но всички са свикнали да се застраховат и не взимат по-малко от 430W.

Преди малко погледнах, най-евтините варианти за 470 са около 200 евро, та нищо чудно да се окажеш прав и да ги пуснат в България за около 450 лева.

преди 1 час, Roujin Z написа:

Боклучарника на Корсар е 25А което е 300W. Ако ще седи със слушалки на компютъра и живее сам може и така да мине.  

Само че нормално захранване като Сиисоника е 15 лв. по-скъпо та икономията не е голяма.

Защо тогава са написали 350W ? Това никога няма да разбера :mad: Смисъл при положение, че може да се провери реално колко е, защо им е да слагат някоя цифра отгоре ? просто не го разбирам това...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.