Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преинсталация на Windows 7 и нужните драйвъри.

Featured Replies

преди 7 минути, ExaFlop написа:

И като няма драйвъри за мрежови карти? Що лъжеш човека?

По принцип windows трябва сам да инсталира драйвера аз никога съм нямал проблема с подобни неща :) 

• Автор

И без това ще ги кача на диск, кажете единствено дали всички да тегля (там където излизат по 2-3+) или само най-горния, който е с последна дата...

преди 6 минути, kyoshinn написа:

И без това не му повярвах та... Кажи мнение по другия въпрос - всички ли да сваля или единствено най-горния драйвър, който е с последна дата, погледни и снимките.

Виж в момента какъв е инсталиран за WiFi - Realtek или Broadcom

За чипсета ти писах и двата

Мегабайтите леново са ги объркали

• Автор
преди 11 минути, oavramov написа:

Виж в момента какъв е инсталиран за WiFi - Realtek или Broadcom

За чипсета ти писах и двата

Мегабайтите леново са ги объркали

Добре, за чипсета и двата, а за останалите ? То няма само по 2-3 на чипсет и WiFi...

А да - как да видя :clown:

Това не са ли всички драйвъри, които ми трябват ? В момента предполагам съм с тях. Не мога ли тях да кача на DVD диск и просто да ги прехвърля ?

Има ли значение къде ги инсталирам ? D:, C: и т.н. ?

asdsa23132123.png

1232131233.png

adsada213.png

Редактирано от kyoshinn (преглед на промените)

Отвори devmgmt.msc, разгърни Network adapters и виж какво пиуше за wireless или wifi

• Автор
преди 6 минути, ExaFlop написа:

Отвори devmgmt.msc, разгърни Network adapters и виж какво пиуше за wireless или wifi

Предполагам е това.

Иначе не мога ли да използвам онези Setups, които посочих по-горе. В драйвърите, които имам в момента (Setups), тоест тези, които не съм слагал аз ги намерих както се вижда на снимката в 1 от папките в D:, този setup j7ar03ww, който е бил инсталиран, когато си взех лаптопа съвпада със сваления от мен от съпорта за аудиото.

qweqeqeqeqe.png

преди 1 час, kyoshinn написа:

Това не са ли всички драйвъри, които ми трябват ? В момента предполагам съм с тях. Не мога ли тях да кача на DVD диск и просто да ги прехвърля ?

Има ли значение къде ги инсталирам ? D:, C: и т.н. ?

Има значение къде ги инсталираш, естествено. Бях чел някъде че драйвърите трябва да се инсталират в диск G, т.е трябва да ги инсталираш в т.н.

• Автор
преди 10 минути, borisfx написа:

Има значение къде ги инсталираш, естествено. Бях чел някъде че драйвърите трябва да се инсталират в диск G, т.е трябва да ги инсталираш в т.н.

Глупости на търкалета... Преинсталирах Windows-а и в момента инсталирам драйвърите и ги инсталирам по default където ми дава, а именно в С:, там бяха и предишните преди преинсталацията. След малко ще дам и снимки, че да видим дали всичко е наред, но след малко като приключа с Windows Update, защото ми товари паметта на 80-95% и малко трудно ще отворя Internet Explorer.

• Автор

Как да проверя дали съм инсталирал всички необходими драйвъри ? Някаква команда в CMD или програма ? Имам интернет и звук (след като инсталирах драйвърите, които бяха на лаптопа) 

Нормално ли е паметта да ми е заета на 20-30% и то без нищо да е пуснато, тези Svchost май пак ще ми правят мизерии...

Редактирано от kyoshinn (преглед на промените)

• Автор

Проверих 1 по 1 драйвърите и смятам, че ги имам всички необходими.

Вече дори "работим".

Смятам, че приключихме, благодаря на всички за помощта, ако имате решение на това как да оправя проблема с паметта ми пишете на лично или тук. (Даже не знам дали имам проблем или си е съвсем нормално.)

П.С. До ExaFlop - бавно, но славно напреднахме :emoji_smiley-12:.

Untitled.png

Браво! Поздравления! Вече си една стъпка напред. Провери си в диспечера на устройства (devmgmt.msc) има ли някое устройство с жълта ! Ако няма - до тук добре! Остава да си настроиш Windows-a за производителност.

За update процесите товарещи Win-a е писано с тонове. Отвори гугъл и потърси, тук също има немалко теми на същата тематика, че до сега в темата ... всичко на тепсия.

• Автор
преди 12 часа, ExaFlop написа:

Браво! Поздравления! Вече си една стъпка напред. Провери си в диспечера на устройства (devmgmt.msc) има ли някое устройство с жълта ! Ако няма - до тук добре! Остава да си настроиш Windows-a за производителност.

На никое устройство няма жълта. Не знам как да го настроя за производителност, но в момента е перфектно лични забележки след преинсталацията, че в League of Legends дръпнах с 20-30 FPS, без да съм правил никакви настройки, единствено долу на захранването където е съм сложил на High Performance дори и когато е на батерия, което е сравнително рядко (г/д на 2 месеца има-няма сложа батерията :D ).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.