Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на windows

Featured Replies

Това урок по преинсталиране ли беше? Мислиш ли че бих сменил скъп хард диск просто така? Но за да не разтягаме тази тема в излишни спорове, може да продължим на лични или в друга специална тема. Има достатъчно информация в интернет за поправката на дискове, но само недей търси на български език, щото в нашта държава професори много.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 9 часа, peppone1 написа:

Това урок по преинсталиране ли беше? Мислиш ли че бих сменил скъп хард диск просто така? Но за да не разтягаме тази тема в излишни спорове, може да продължим на лични или в друга специална тема. Има достатъчно информация в интернет за поправката на дискове, но само недей търси на български език, щото в нашта държава професори много.

Веднага спирай с тъпотиите , веднага. Ей , ти не разбра ли че знанията ти са просто 0 за да даваш съвети на който и да било ????

Ти не разбра ли че с тези  нелокализирани   и не знам си какви дялове ставаш смешен . Такива могат да се появят когато човека не знае какво прави . Ти явно си от тези който не знаят какво правят щом при теб това е всяка втора дума . Какво разбираш ти под много инсталации на един диск -5,10,20,30 ?????? Що пък при мен и след 15 инсталации върху един диск няма такива скапани дялове ?????

Мисля че ти казах , спирай , гледай , чети , учи се , пробвай , и тогава съветвай . Просто спри да пишеш уникални тъпанарщини . Изобщо знаеш ли като дрънкаш тия нелепици , как точно инсталацията поврежда харда , как форматиране на хард го поврежда ???? Това са неща чути от теб или прочетени някъде , 1-2 са ти се прецакали дискове и ти си мислиш че се е случило от инсталациите който правиш .

Вземи и прочети поне  основни неща за повредите при хард дисковете . Ти ли си човека който да дава съвети на тази тема който 25 дена не може да разбере дали харда му е повреден или нещо друго ?????Айде спирай вече .

Чакам от теб тук , да напишеш от къде  си прочел , как и по кой начин инсталация на ОС поврежда хард диск ей така , от самата инсталация , и как човека който инсталира ОС може и с какви действия да повреди харда по време на инсталацията . Убеден 1000% съм че няма да можеш . Аз и поне 100 човека тук знаем от какво , кога и как се повреждат хард дисковете , , но ти не знаеш и си драскаш постоянно едни и същи неща за който нямаш ни най-малка представа как и какво причинява проблемите с повредените дискове .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

А бре ти докога ще пълзиш по петите ми, какво си се лепнал като опашка, мале-е няма отърване от такива бурени. На модератор ли се правиш, казах ти не искам повече с теб да говоря, заяждай се с някой друг, а може и да научиш нещо. Пак ми загуби времето да те накарам да се разкараш, но то упорито, на всяка манджа меродия. Повече не се обръщай към мен докато не се научиш на елементарни обноски.

Съвета е само един - спри с тия надгражданици на ОС , инсталирай си на чисто отново 7 спрямо параметрите на машината .

Ти си на принципа щом ми дава ще инсталирам , ей така , щото го има и е ново , а пък дали е ок няма значение . После е от такива неща форума е пълен с теми от сорта на " Проблем с компютъра след инсталиране на Windows 10 "Ако можеш сам си направи инсталация на 7 , ако не можеш тогава носи при приятел който е в час с нещата или в сервиз.

Поздрави !

Абе как няма да надграждам, 7цата е от близо 10 години, за да я оставя и работя с нея. Уиндоус стор няма, зарежда по- бавно от 10ката. Да я ползва някой, къде няма лиценз, и то в краен случай. Ще пробвам за последно една директна преинсталация, ако не ми приеме ключа за лиценза я трия и качвам Линукс

Sent from my Lenovo P90 using Tapatalk

преди 10 минути, emkata5555 написа:

Абе как няма да надграждам, 7цата е от близо 10 години, за да я оставя и работя с нея. Уиндоус стор няма, зарежда по- бавно от 10ката. Да я ползва някой, къде няма лиценз, и то в краен случай. Ще пробвам за последно една директна преинсталация, ако не ми приеме ключа за лиценза я трия и качвам Линукс

Човека ти го казва - инсталирай си тази версия на ОС, която ще ползваш. Това дето го мислиш - първо 7, а после надграждане до 10 е излишно.

преди 16 часа, peppone1 написа:

Остават нелокализирани дялове и други неизтрити тежки файлове, които не позволяват нова преинсталация. В менюто на ОС няма голям избор какво да се прави по диска за разлика от предходните версии ,"XP, 2000" и т.н. А заради което смених здрав хард диск и си навлекох куп проблеми след това с новия, включително и обиди от колегите, това описах в последната си тема, която още не е изстинала.

Потвърждавам написаното от рерропе1. Аз имах същия случай. На диска имах 8.1, направих грешката да инсталирам на чисто 10, който, естествено не се активира. За да спася положението, реших да върна 8.1, който бях купил от Технополис, обаче при стартиране на инсталацията излезе съобщение (след форматиране) , че 8.1 не може да се инсталира заради това, че диска е с MBR таблица, а 8.1 може да се инсталира на GPT. Оказа се, че останах без операционна система и никаква възможност за маневриране. Аз знаех, че диска ми е здрав, свалих го и го дадох на приятел, на друг компютър, да изтрие всичко до дъно. След това вече 8.1 се инсталира безпроблемно, два дни го ъпдейтвах, после надградих до 10 , активира се, направих чиста инсталация и всичко заспа. Сигурно има разни други инструменти от флашка и пр. за решаване на подобен проблем, но ако нямаш друг компютър под ръка, се задръстваш тотално. 

преди 1 минута, дръндю написа:

ако десетката не е активна, това е единствения начин да я активира

Дали? Ако 7 е хакната - дали 10 ще е ок?

преди 1 минута, дръндю написа:

ако е с ОЕМ, ...ъ-ъ-ъ...списъкът компютри и кодове, току що бе изтрит от Капитана и получих предупреждение
та тъй де...ъ-ъ-ъ... аз съм  така, с перманентна активация на "годишника"

Това за триенето и аз си го помислих, ама Кептъна бързак.

Ако си с ОЕМ ... и си пазиш твоя си код - какъв ти е проблема да активираш направо 10? Данните ти би трябвало да ги има в акаунта ти в M$.

Човека ти го казва - инсталирай си тази версия на ОС, която ще ползваш. Това дето го мислиш - първо 7, а после надграждане до 10 е излишно.

Не те разбрах. Аз съм с 8ца. Ква ти е мисълта? Много усукано, или не си чел началото

Това е писано още миналата година ... https://www.reddit.com/r/windows/comments/3f65gw/i_found_a_way_to_upgrade_install_windows_10_even/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.