Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за първа електронна цигара

Featured Replies

Няма смисъл да коментираме всеки си прави избора.

преди 1 час, Кико написа:

аз съм ги спрял от раз...вече станаха 5 години. А пушех 15 години почти без прекъсване. Значи може. Електронна цигара съм пробвал, когато пушех истински. Въпросът е, че електронната цигара не заменя истинската...освен може би с това, че ще ти излезе по-икономично...но и това е спорен въпрос. Електронната цигара доколкото съм запознат, съдържа никотин. Е, никотинът полезен или вреден е? И с какво помага за здравето на човек, заменяйки истинската цигара с изкуствена? Ако темата бе, как да откажа цигарите...начини много. Такива теми също много и скоро писахме в подобна. Но препоръка за електронна цигара...извинявайте, но аз по-горе казах мнението си. 

Така е, съгласен, но хайде да се научим да правим информиран избор най-сетне?
Иначе колегата не подозира колко е прав - изпаряването не може дори да доближи 4000 документирани елемента и съединения в тютюневите (запитахте ли се, дали има никотин въобще? ) с евентуалните 4 съставки в течности. От които, най-вредни са ароматите, обилно присъстващи в храните, напитките или лекарства ни.
Та информиран избор колеги. Не хвърляйте такива „от раз„ или „четох книгата“ защото аз познавам двама такива, а единия почина от инфаркт вече....

Sent from my GRACE using Tapatalk

Пък хайде да отговоря на колегата, защото за това е темата: добър и адекватен старт-http://www.gigadrinks.com/product/6084/joyetech-aio-1500mah-kit.html
Има и варианти с по-голяма [emoji367], но за начало е достатъчна.
За течности - въпрос на личен вкус. Но има малки разфасовки, може да пробваш колкото искаш и ще намериш своята/ите. За сила и съдържание на никотин не смея да съветвам, защото не си казал нито колко пушиш, нито от кога, нито марка. И тук е въпрос на лично усещане. Избор има обилно.

Само мен ли ме напушва на смях като ви чета колко вглъбени сте на тема пушене и ел. цигари. :lol6:

Мода ли е, не знам, може да е защото не пуша, нооо не е нормално това нещо. Както каза някой по-назад, пускайте темички и за боцкане и разни други. Петъчната тема да дойде по-рано... В един друг форум се е заформила пак подобна дискусия надхвърляща 10 страници. :biggrin:

За това, не знам дали е мода, но явно е мода да се обикаля и да се спами. Мнението ти няма нищо общо с темата.
Апропо, има цели 3 спец.форуми по темата, освен да вземат да затворят, понеже теб не те интересува ?

Защото не пушиш и правиш добре. Мода? Че каква мода може да бъде това човек, който пуши 20-30 години и този, дето сега почва? А каква мода представлява  според теб,моето пушене вече 46 години? Та и от едните, че и от другите ( обикновени цигари и електронна). Един има воля да ги откаже, друг като мен ги е отказвал за по 20 минути няколко хиляди пъти.Аз пък се чудя на хората обичащи алкохола, но никога не ми е било смешно освен като ги видя как са "налули кънките". Но не ги осъждам. Гледам да съм надалеч от тях. Между другото има такава тема в този форум. За вредата? Пушенето на истински тютюн и електронна цигара е съвсем различно. Доказателства? Колкото искаш из интернет пространството. Но в края на нещата,най важното доказателство е това. Не пуши или ако пушиш - НЕ СЕ ПРИСТРАСТЯВАЙ!

Поставянето на плюсове на Топер съвсем не значи, че го защитавам а това, че на него всичко му е ясно. Докато на Емо Костов - абсолютно нищо!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 часа, Кико написа:

..

Съдейки по реакциите ти, то спирането на цигарите при теб се е оказало вредно - някой пита за електронна цигара, ма каква простащина само, честно. :Д

Стефане, мода е самото почване, да се направиш на вървежен, щото разбира се тия, които не пушат са зубъри и задръстеняци (според днешното поколение), останалото е лека форма на наркоманията.

П.п.: Спирам да пиша тук, очаквам следвашата тема с нетърпение.

Момче, съдя по речника ти, че акъла ти е на възраст (или около нея), на която е забранено пушенето?

Далеч съм от тая възраст. В горната граница. И наистина, пушенето ми е забранено по презумпция. Ако за теб е полезно и хубаво - продължи. Това е мнението ми и не виждам защо се опитваш да налагаш своето.

Аз се опитвам да помогна на пристрастен човек с реална алтернатива. Искам да ми покажеш, къде прокламирам тютюнопушенето? ! ? Писна ми от неграмотни праведни съветници и коментатори в тази държава.....
Ако не можеш да помогнеш - не пречи.

• Автор
преди 8 часа, Topper написа:

Аз се опитвам да помогна на пристрастен човек с реална алтернатива. Искам да ми покажеш, къде прокламирам тютюнопушенето? ! ? Писна ми от неграмотни праведни съветници и коментатори в тази държава.....
Ако не можеш да помогнеш - не пречи.

Благодаря Ви много за съвета, точно това беше целта на темата - да намеря приемлив вариант за първа електронна цигара за да мога постепенно да откажа цигарите.

Не мисля, че този спор за вредата от цигарите може да бъде полезен и не съм искал да го започвам, просто търсех препоръка за електронна цигара.

Благодаря отново на отзовалите се!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.