Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пауърнет - има ли го няма ли го ?!?

Featured Replies

Е добре де, ако следващите собственици просто не те кефят...

Не трябва ли взаимно да се желаят:)

• Отговори 106
  • Прегледи 12k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

:beat:

преди 13 минути, haidukpikaso написа:

току-що писах - те договор ми направили ти да видиш

:no-no:

това че са купили Пауърнет не означава че купуват потребителите им !

Купуват всички активи и пасиви, вземания и задължения! То клиентите са целта. Аз го предвидих това и се махнах.

• Автор
току-що, Лин написа:

Е добре де, ако следващите собственици просто не те кефят...

Не трябва ли взаимно да се желаят:)

сега ще им кажа аз кефят ли ме, компчето ми съсипаха от рестарт

току-що, haidukpikaso написа:

е да ама не - до края на месеца ми бил валиден нета, защото ги питах защо не е спрян вече като датата ми е 21

демек си направили нов договор, само на Булсатком ще ми стане след малко

Айде върви виж как стоят нещата, че ми е интересно можеш ли да се откажеш от услугите им.

• Автор
преди 1 минута, _Alex&Vanko_ написа:

Купуват всички активи и пасиви, вземания и задължения! То клиентите са целта. Аз го предвидих това и се махнах.

някъде да пише че съм длъжна да стоя при тия Булсатком - не нали

Кат си предплати до края на договора!:lol6: Иначе трябва едномесечно призвестие писмено на място в офиса!

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

някъде да пише че съм длъжна да стоя при тия Булсатком - не нали

Представяш ли си да се вкарат с доста пари Булсатком и да започнат да питат всеки клиент на Пауърнет иска ли ги? И се сърди на Паурнет, че не са те уведомили!

преди 2 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Абе като брак по сметка е работата:D

• Автор
преди 3 минути, Лин написа:

Айде върви виж как стоят нещата, че ми е интересно можеш ли да се откажеш от услугите им.

ще ми затварят чата, баси културата им няма що - пита се имате ли още някакви въпроси и тогава се приключва разговора, оня ми написа номера на договор дет не съм подписвала и си би капаците

аха, айде отивам у бърлогата им горе на булеварда, после ще пиша пак

преди 4 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Кат си предплати до края на договора!:lol6: Иначе трябва едномесечно призвестие писмено на място в офиса!

хаха верно ли - ще им предплатя на върба у среда

То дето единия договор не си го нито виждала, нито помирисвала (камо ли - подписвала), ами предишвия - дето още не е прекратен?

Както гледам - в Службата по вписване (Търговски ретистър) - тези Булсатком нямат нищо общо с Пауърнет.

Абе - много омотана работа.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Ми ти сама виждаш, че работата е тихомълком! Отиди при Булсатком и се обоснови, че имаш право на тестов период преди да плащаш! Виваком го предлагат има опция! И те съветвам на Виваком да минеш! Ма тря се откажеш и от телевизията незнам къде си. Имат повече канали от TVNet на тях бях и повече преведени чуждестранни.

• Автор
преди 1 минута, jhoro написа:

То дето единия договор не си го нито виждала, нито помирисвала

ся отивам да го видя баси боклуците - не е ли редно да те уведомят, телефон мейл имам дадени в договора ми с Пауърнет за връзка, може ли такова отношение към новите им клиенти баси аз да не съм чувал картофи номер да ми пишеш

преди 2 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ми ти сама виждаш, че работата е тихомълком! Отиди при Булсатком и се обоснови, че имаш право на тестов период преди да плащаш! Виваком го предлагат има опция! И те съветвам на Виваком да минеш! Ма тря се откажеш и от телевизията незнам къде си. Имат повече канали от TVNet на тях бях и повече преведени чуждестранни.

видях им тестовия период няма и 10 дена всеки Божи ден - скъсАха ми нервичките и компчето го смляха от рестарт :(

мерси за съвета, то се видяло че друг ще търся

преди 8 минути, jhoro написа:

То дето единия договор не си го нито виждала, нито помирисвала (камо ли - подписвала), ами предишвия - дето още не е прекратен?

предишния договор до 13.11.2016 с Пауърнет си имам екземпляр и за мен, нося им го и него

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

предишния договор до 13.11.2016 с Пауърнет си имам екземпляр и за мен, нося им го и него

Обърни внимание на точките за начини на прекратяване - от едната, от другата страна ...

Емо ти каза не гледай сега каква е скоростта! И ти казах какво да правиш! Няма ти спира при буря нета ако минеш на Виваком! 25 лева на месец плащах на Паурнет за висока скорост. А телевизията ми беше 16лв. Ся за 25лв. ги имам и двете!

Ето ти скоростта:

http://www.speedtest.net/my-result/5570808644

преди 14 минути, haidukpikaso написа:

Отиди и малко театър направи! Паурнет кат иска да ги уведомяваш при прекратяване и те трябва да те уведомят при прекратяване на взаимоотношенията! Въпроса е да се откопчиш.

Първо изсмучи няколко валериана.

И първо си прочети договора.

Не забравяй и, че служителките в офиса не са ти виновни с нищо.

За Мтел и Мегалан други да кажат аз нямам впечатления! Но мисълта ми е ,че само големите играчи ще останат!

преди 11 минути, _Alex&Vanko_ написа:

За Мтел и Мегалан други да кажат аз нямам впечатления! Но мисълта ми е ,че само големите играчи ще останат!

Поносимо. Не повече. Просто нямах вариант и затова съм при тях. 

преди 4 минути, Лин написа:

Поносимо. Не повече. Просто нямах вариант и затова съм при тях. 

http://www.speedtest.net/

Кликни на Begin и като свърши Share и после Copy и го пейстни линка тука. Любопитно ми е!

Мен ми е интересно какво ще стане с Теленор. Гърците се отказаха от Глобул, не е бил много печеливш ли или са им трябвали пари накуп за другаде. Кат се разхождам по София доста рядко срещам офис на Теленор за разлика от Виваком и Мтел.

Редактирано от _Alex&Vanko_ (преглед на промените)

преди 1 минута, _Alex&Vanko_ написа:

http://www.speedtest.net/

Кликни на Begin и като свърши Share и после Copy и го пейстни линка тука. Любопитно ми е!

Като се завърна , че сега съм малко далече от постоянното ми пребиваване 

преди 25 минути, Ивайло Костов написа:

Първо изсмучи няколко валериана.

И първо си прочети договора.

Не забравяй и, че служителките в офиса не са ти виновни с нищо.

Те не само не са виновни, ами и юридически нямат никакви взаимоотношения.

• Автор

и така - аз се завърнах от офиса им 

Пауърнет вече няма, продаден е на Булсатком, почивай в мир Пауърнет

:(

но си имат още обслужващ персонал, служителката едната беше от Пауърнет, аз как се бях наежила ама като чух че от нашите викам бива

не важат вече никакви договори подписани с Пауърнет, нито клиентския номер важи

дават ти нов номер, този номер е всъщност номера на договора между Пауърнет и Булсатком за съответния потребител, Булсатком иначе нямат договори за 1 година само за интернет

и всички независимо кога им е датата за плащане този месец - са безплатно до края на месец август и няма да им бъде спрян нета

после 14.90лв такса от 1-во число

• Автор
преди 2 минути, Ивайло Костов написа:

За каква скорост 15 лева?

50Mbps

а до сега с Пауърнет ми е била 20Mbps за същата сума така ми пише в договора, аз гледам че долу на иконката ми пише 100 ама тя 20 ми била

• Автор
преди 1 минута, adersa написа:

Как е в София има ли буря :P 

буря има гърми трещи и сега ще тестваме Булсатком колко държат на буря

:weather4:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.