Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения при избор на монитор

Featured Replies

http://www.technomarket.bg/monitori/samsung-pls-s22d390q-ls22d390qs-en-09137575

Спрял съм се на този монитор, дайте мнения за него или други предложения. Това е максималния бюджет. Компютъра се изполва най-вече за гледане на HD филми и сърфиране в интернет, игри рядко се ираят.

преди 12 минути, Bycu написа:

http://www.technomarket.bg/monitori/samsung-pls-s22d390q-ls22d390qs-en-09137575

Спрял съм се на този монитор, дайте мнения за него или други предложения. Това е максималния бюджет. Компютъра се изполва най-вече за гледане на HD филми и сърфиране в интернет, игри рядко се ираят.

Добро е мониторчето като изключим калпавата стойка, но за тези парички по-добър вероятно няма да намериш.

Обикновен бюджетен монитор. Лично на мен този дизайн не ми харесва. Евтиния прозрачен полимер по него ми напомня на Asha 503. Иначе за филми и в нета става ,но въпреки това за 230-250 може да се намери нещо по-голямо. 

• Автор

Давай предложение докато не съм го купил, хаха

BenQ GW2470H - С добри ъгли на видимост за гледане на филми и ровене в интернет. 

ViewSonic VX2452MH  Този монитор е по-скоро за игри с Време за реакция 2ms и яркост 300cd/m2. 

• Автор

Benq, Sang и такива неща въобще не ми се иска да взимам. Без значение, че на хартия са по-добри. И ще се пазарува от техномаркет, защото имам отстъпки там.

Аз от 3 месеца съм с този:http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/tv-monitor/LT22E390EX/XU,който е от същата серия и съм доволен.Спрях се на него заради 5+1 вградените високоговорители и по практичната и удобна стойка.Като гледам и цената е доста изгодна,даже ми се вижда нереално ниска,да не е от тези бройки дето са работили по витрините..........пък и е самo с hdml,та виж да не ти е проблем това.P.S  сетих се,че и моя е с 2 HDMI и 1VGA входове,та се наложи да го свързвам с кабел DVI to DHMI,но не е проблем това,а кабела се намира без проблеми и го взех за 12лв.

Редактирано от Слави Маринов (преглед на промените)

преди 20 минути, Bycu написа:

Benq, Sang и такива неща въобще не ми се иска да взимам. Без значение, че на хартия са по-добри. И ще се пазарува от техномаркет, защото имам отстъпки там.

Тук по-скоро е до бюджетен клас ,а не толкова до марка. Мониторите BenQ се ползват в турнири ,като Intel Extreme Masters. 

• Автор

Утре отивам да взема този дето бях харесал, благодаря за мненията.

• 2 седмици по-късно...
на 27.08.2016 г. в 16:21, Soviet Soldier написа:

Тук по-скоро е до бюджетен клас ,а не толкова до марка. Мониторите BenQ се ползват в турнири ,като Intel Extreme Masters. 

това няма никакво значение къде се ползват спонсори са  ще  си ги рекламират .

samsung   си е марка  benq  също eдните дават повече заплати другите по-малко от тук и крайната цена  или директора е решил да сменя старата яхта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.