Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приложения на формалин

Featured Replies

Имам вкъщ пет излишни литра формалин. Предложете за какво мога да го използвам? Нямам почви за обеззаразаване. Друго освен дезинфекция на крака , подмишници и обувки не мога да измисля. Чета че е добро ароматизиращо и дезинфекционно средство. Мисля и да балсамирам нещо, но не знам какво. 

Ами да речем дезинфекция на съдове, подове , бельо, санитарен фаянс, контейнери за отпадъци, кухненски плотове, дръжки на врати,канали?

Редактирано от chakracleaner (преглед на промените)

Формалинът да е добро ароматизиращо средство с тая гадна миризма?. Със сигурност не искаш да го дишаш. Не е хубаво да попада и на кожата, защото е корозивен и може да предизвика алергични реакции. За капак е и канцерогенен. Не съм чул някой да го ползва за битови цели, така че по-добре далече от дрехи и особено кухнята. От изброените - канали и контейнери за отпадъци, ама последните да не са у вас.

Редактирано от Гемето (преглед на промените)

Мирше остро,но се справя добре със неприятните миризми. Обувкте ми смърдяха на бежански лагер, но след като ги намазах не миришат изобщо. Формалинът е перфектен за смърдящи крака и обувки и за консервиране на мъртъвци в жегите.

преди 21 часа, chakracleaner написа:

Имам вкъщ пет излишни литра формалин. Предложете за какво мога да го използвам? Нямам почви за обеззаразаване. Друго освен дезинфекция на крака , подмишници и обувки не мога да измисля. Чета че е добро ароматизиращо и дезинфекционно средство. Мисля и да балсамирам нещо, но не знам какво. 

Ами да речем дезинфекция на съдове, подове , бельо, санитарен фаянс, контейнери за отпадъци, кухненски плотове, дръжки на врати,канали?

Формалинът е тъканна отрова,убива всичко,добър дезинфектант.Можеш да го предложиш на пчелари и хора,които гледат гъби.Знам и много други приложения,но те са доста специфични и изискват умения и познания.Не го препоръчвам за " смърдящи крака ".Никога съдове за храна-силно канцерогенен.Дори и формалдехида,както и пушените храни.

Редактирано от Воробянинов (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...

Имам парадонтоза. Ще се натровя ли ако намажа венците си с формалин?

преди 37 минути, chakracleaner написа:

Имам парадонтоза. Ще се натровя ли ако намажа венците си с формалин?

Мажи не бой се.
От кога почна да се притесняваш за здравето си ?

Мисля да се самоубия с формалин. Ако изпия две чаши от по 200 мл ще е достатъчно ли за да отида в Хадес?

преди 3 часа, chakracleaner написа:

Ако изпия две чаши от по 200 мл ще е достатъчно ли за да отида в Хадес?

Пробвай с 2x200 водка.Ще е по-забавно.

Майтапа до тук! Ако ти е мръднала чивията или имаш проблеми иди на психолог.

С формалин "лекуват" само трупове.

Психиатрите са безполезни, от психотропнит

преди 41 минути, аm-аm написа:

Не.

Лъжеш. Защо не? В интернет прочетох че 2 унции са достатъчни за да убият човек. Обърнах унциите в грамове и се получиха около 60 г. Тоест 60 мл. 200 мл са предостатъчно.

преди 21 минути, Only Fools and Horses написа:

Пробвай с 2x200 водка.Ще е по-забавно.

Майтапа до тук! Ако ти е мръднала чивията или имаш проблеми иди на психолог.

С формалин "лекуват" само трупове.

Психиатрите са безполезни, от психотропните илачи получих само странични ефекти.

преди 7 минути, chakracleaner написа:

Тоест 60 мл. 200 мл са предостатъчно.

Какво чакаш? Аз ли да дойда да ти ги налея в устата ?
Ти в този форум един пост нямаш къде не е свързан с опиати и отровни за здравето медикаменти.

преди 6 минути, chakracleaner написа:

Лъжеш. Защо не? В интернет прочетох че 2 унции са достатъчни за да убият човек. Обърнах унциите в грамове и се получиха около 60 г. Тоест 60 мл. 200 мл са предостатъчно.

Само на теория. Може организма ти да го понесе и само да се мъчиш. Аз бих ти препоръчал скок във вулкан или излизане в космоса без скафандър. Другото се лекува с гипс и промивка, само ще се осакатиш.

Грешиш ,защото ще го комбинирам със няколко опаковки clomipramine и sertraline и скок от 6-тия етаж.

Хапчета+формалин+скок - тройна комбинация!

Редактирано от chakracleaner (преглед на промените)

Югославската стюардеса Весна Вулович пада от 10 160 м и оцелява. А и като повърнеш ще си готов за бинтоване и хранене през сламка 2 години.

преди 9 минути, chakracleaner написа:

Грешиш ,защото ще го комбинирам със няколко опаковки clomipramine и sertraline и скок от 6-тия етаж.

Хапчета+формалин+скок - тройна комбинация!

Ще ви помоля ако ще се самоубивате да не го правите обществено достояние. Живота си е ваш и правете с него каквото пожелаете. Колкото до това за какво се използва формалина Google не хапе. Ето ви примерен материал

Ще си правя каквото си искам, пръдльо! Аз съм най-добрият правач на неща в целия свят! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.