Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не вземах матура

Featured Replies

Искам да попитам кога са следващите матури след септемврийската сесия? Май месец не бях допуснат заради поправителни по БГ,Свят и личност,География(тази ми беше 2та матура) взимах ги и 3те изпита. И се явих август месец 29(БГ)-30(английски), по български я взимах с 3 а по английски с 2. Кога е следващата матура, ако някой си има на идея?

Ами така като постоянно чатиш с онази де уж скоро ще се прибира.
Вместо да си учиш.
Едни матури да не може да вземеш с тройка!

Докато пишеш "взимах ги" вместо "взех ги" няма шанс.
И не е "не вземах", а "не взех".

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 22 минути, simtech написа:

Докато пишеш "взимах ги" вместо "взех ги" няма шанс.
И не е "не вземах", а "не взех".

Но по български я взех :D

Редактирано от Ивайло Иванофф (преглед на промените)

преди 7 часа, Ивайло Иванофф написа:

Но по български я взех :D

И аз моите изпити съм ги взел навремето. Само че единият с 6, другият с 5. Не виждам на какво точно се кефиш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ако вярваме на информацията от тази статия, то си изпуснал сроковете с няколко дни, но можеш да се явиш на всяка следваща дата, т.е. може би май месец догодина.

П.С. Не знам сега как е, но преди няколко години, когато аз се явявах, матурите по чужд език бяха на ниво осми-девети клас и се взимаха невероятно лесно. Не вярвам нещата да са се променили драстично от тогава.

преди 6 часа, killchain написа:

Ако вярваме на информацията от тази статия, то си изпуснал сроковете с няколко дни, но можеш да се явиш на всяка следваща дата, т.е. може би май месец догодина.

П.С. Не знам сега как е, но преди няколко години, когато аз се явявах, матурите по чужд език бяха на ниво осми-девети клас и се взимаха невероятно лесно. Не вярвам нещата да са се променили драстично от тогава.

Беше променено. Като се явих аз август, бяха по 3 модула. Май месец нямаше модули.

П.С: Не съм пропускал нищо- явих се взех един, другия не можах. Кога ще мога да се ява пак? Май месец ли? Не са ли през 3 месеца

Редактирано от Ивайло Иванофф (преглед на промените)

на 9.09.2016 г. в 16:58, Ивайло Иванофф написа:

Беше променено. Като се явих аз август, бяха по 3 модула. Май месец нямаше модули.

П.С: Не съм пропускал нищо- явих се взех един, другия не можах. Кога ще мога да се ява пак? Май месец ли? Не са ли през 3 месеца

Добре бе човек, ти връзка с училището нямаш ли. Поради каква причина питаш във форума. Ако толкоз си искал да вземеш матурите  щеше да имаш номера дори на директора и щеше да се интересуваш постоянно дали има промени. И естествено щеше да седнеш и да понаучиш това, което ти трябва.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Питам за следващите, защото са ми казвали, че са през 3 месеца

Май месец ще са ти

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.