Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно секция "Обяви"

Featured Replies

Чета аз тема - "Обновена секция с обяви". Хубаво, си викам, и решавам да се възползвам. И веднага се натъквам на проблеми:

1) Цена - в Евро?!? В България сме, още не сме го въвели като официална валута. Така и не намерих откъде се сменя.

2) Бях си логнат, написах си обявата, и я гледам: "Автор - Гост" ?!? Не ми излиза и в профила.

3) А някакъв начин да се редактира? Една буква да напечаташ накриво, или да пропуснеш нещо, и няма оправяне.

4) А начин да я изтрия, ако съм продал нещата?...

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

• Администратор

Хммм, 

Гостите като цяло нямат права да публикуват обяви. Ако искате мога да я изтрия и да я публикувате отново. Иначе публикувана от вашия профил може да я редактирате и изтривате, когато си поискате

• Администратор
току-що, RudeBoy написа:

Ама аз не съм гост, бях си логнат в профила ... 

Да предполагам иначе изобщо няма да имате възможност да публикувате обява. Секцията е едва от вчера и е възможно да има бъгове, които ще се отстранят с времето когато ги установим. 

Искате ли да я изтрия и да опитате отново. 

А за валутата Евро какво? Освен всичко това - новият изглед прилича на форум. Старият не беше ли по-удобен?

• Администратор
на 9/11/2016 в 14:59, RudeBoy написа:

Ами, щом няма друг начин да се оправи - трийте.

Оправен е напълно проблемът. Вече може да публикувате обявите си без проблем. Извиняваме се за причиненото неудобство.

преди 23 часа, Калин Карабойчев написа:

Оправен е напълно проблемът.

Каква е официалната валута в република България? Какви платежни средства се използват?

• 2 години по-късно...

Няма бутон за изтриване на обявите, или аз не го намирам

:rolleyes:

Днес подадох три доклада за три неактуални отдавна обяви. Моля изтрийте ги.

Благодаря

• 4 месеца по-късно...

Пак съм аз здравейте

Защо не могат да се изтриват невалидните вече обяви, толкова ли е сложно - в момента едната ми такава е и на началната страница.

:rolleyes:

Едва ли се счупват да звънят "принцове" за тая котка :D може да е нарочна политика на форума, да привличат още и още котколюбители и тук да стане един котешки форум ..

• Администратор

Обявите се приключват с бутона "Маркирай като приключена" - и изчезват. Не знам какъв е проблемът и защо трябва да има специално Изтриване, като "Маркирай като приключена" върши същата работа.

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Обявите се приключват с бутона "Маркирай като приключена" - и изчезват. Не знам какъв е проблемът и защо трябва да има специално Изтриване, като "Маркирай като приключена" върши същата работа.

Благодаря за отговора, най-после.

Ако се виждаше дали нямаше до сега да съм го ползвала - моля направете видим бутона да не се чудят и други като мене.

Поздрави

9556763m.jpg

преди 1 час, Maleficient написа:

Едва ли се счупват да звънят "принцове" за тая котка :D може да е нарочна политика на форума, да привличат още и още котколюбители и тук да стане един котешки форум ..

ти си търси еднорога сирено мойта котка не я мисли

image.png

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

Ако се виждаше дали нямаше до сега да съм го ползвала - моля направете видим бутона да не се чудят и други като мене.

Поздрави

9556763m.jpg

image.png

Като гледам "други" не са питали, та някак са се сетили. Ама то, не на Секи му се отдава сещането!

преди 13 минути, Maleficient написа:

Като гледам "други" не са питали, та някак са се сетили. Ама то, не на Секи му се отдава сещането!

ти щото си една усетивна хаха

еднорози като тебе нямам нито амнайсе хиляди профила

току-що, haidukpikaso написа:

ти щото си една усетивна хаха

еднорози като тебе нямам нито амнайсе хиляди профила

В каква връзка с Обявите го пишеш?

Обещавам, ако реша да се търси принцеса за еднорога на Сирена-инанна, първо тук да пиша, ако е изтекла, а не се трие от специален Чистач на Обяви!

а ти коя си да обсъждаш нещо, което не ти е известно а

флюбената калипсо да я види Калин нали

да не съм офф - зЕми пусни обява че ти се затри нещо темата

:P

• Администратор
преди 51 минути, haidukpikaso написа:

Поздрави

Ами аз не знам на какъв монитор го гледаш това, че не се показва цялото, но като гледам е резолюция под 800х600 - което означава, че не го виждате ти и още 2-3 човека в цял свят.

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

Ами аз не знам на какъв монитор го гледаш това, че не се показва цялото, но като гледам е резолюция под 800х600 - което означава, че не го виждате ти и още 2-3 човека в цял свят.

20.1 инча ми е монитора - HP LP2065

monitors-hp-lp2065-0-700x700.jpg

и направената снимка е от него

не знам защо така се получава, но съм търсила къде ли не да си изтрия невалидните обяви - това нито се вижда нито е логично - приключена се разбира че е станала сделката, аз обаче търся как да я изтрия

е разбрахме се, махнах ги защото бяха свързани с компанията, в която работя и не беше редно да присъстват вече щом не са актуални

приятна вечер

:cool:

п.с. за Нейно Британско Височество Милейдито обявата е актуална

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.