Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение относно HDD.

Featured Replies

Здравейте, попаднах на ето този хард диск. Струва ли си покупката ? (има гаранция 1 година) Цената ми се вижда доста приемлива. :) Ще се ползва в BluRay плеър. (понеже един BluRay филм е по 40-50 гигабайта, предпочитам по-голям хард диск)

преди 3 минути, niki292002 написа:

Здравейте, попаднах на ето този хард диск. Струва ли си покупката ? (има гаранция 1 година) Цената ми се вижда доста приемлива. :) Ще се ползва в BluRay плеър. (понеже един BluRay филм е по 40-50 гигабайта, предпочитам по-голям хард диск)

Защо не си купиш диск от известна фирма от България? Толкова ли искаш да пазиш 50 филма на този диск?

преди 4 минути, capnemo написа:

Защо не си купиш диск от известна фирма от България? Толкова ли искаш да пазиш 50 филма на този диск?

Когато бяха на мода VHS хората си пазеха стотици бройки. При запитване от моя страна отговорите бяха 2 - ''да си ги имам'' и ''да си ги гледам след време, когато забравя даден филм''. Сега нещата са коренно различни. Навремето беше по-романтично.:)

преди 14 минути, capnemo написа:

Защото страшно привикнах с китайците. От доста време не съм купувал техника от България. Отделно ще ми е по-лесно и удобно, един път на 2-3 месеца (все пак не гледам/е филми всеки ден) да си свали 40-45 филма, докато няма никой вкъщи. (защото като пусна да тегли торенти, дърпа целия трафик и всичко останало едвам зарежда)

преди 4 минути, XECUTIONER написа:

Когато бяха на мода VHS хората си пазеха стотици бройки. При запитване от моя страна отговорите бяха 2 - ''да си ги имам'' и ''да си ги гледам след време, когато забравя даден филм''. Сега нещата са коренно различни. Навремето беше по-романтично.:)

Аааа... На село има 300-400 касети с филми. :)

току-що, niki292002 написа:

Защото страшно привикнах с китайците. От доста време не съм купувал техника от България. Отделно ще ми е по-лесно и удобно, един път на 2-3 месеца (все пак не гледам/е филми всеки ден) да си свали 40-45 филма, докато няма никой вкъщи. (защото като пусна да тегли торенти, дърпа целия трафик и всичко останало едвам зарежда)

За твърд диск аз не бих разчитал на китайска марка.....

http://www.maxdigitalhdd.com/index.php?main_page=index&cPath=2
Направо от извора.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Ники! 5 филма или концерта в Bly Ray  формат и с дискът ти е свършено. Нямаш място. Още повече! Точно от Китай и аз не бих те посъветвал да купуваш сериозни дрънкулки. В такъв плеар си заслужава да сложиш диск, над 1 терабайт обем. При мен е 2 терабайта И съм много пестелив с информацията, която му качвам. Извинявам се. Дискът бил 2,5 терабайта! Още по лошо. Да не се окаже когато го монтираш в плеара  и го форматираш, последният да е 250 гига и да си дал тези пари за него.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

2TB може да се вземат за 138 лв. - http://www.toshiba.bg/hard-drives/internal-hard-drives/e300/

Оня излиза 122 лв. тоест 16 лв. по-евтино.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 2 часа, niki292002 написа:

даже е евтин  да не е фейк.

преди 32 минути, Yvan Sergeev написа:

даже е евтин  да не е фейк.

Съмнявам се продавача да си жертва репутацията заради 1 диск.

преди 35 минути, Roujin Z написа:

2TB може да се вземат за 138 лв. - http://www.toshiba.bg/hard-drives/internal-hard-drives/e300/

Мерси!

Или нещо по-надеждно, за малко по-висока цена:

http://nikem-bg.net/computer-components/2T-SG-SATA-6G-7200-64M-3Y-WARR/

Дори само заради рисковете при транспортирането му до България и евентуална рекламация, не бих рискувал с HDD от Китай.
Но всеки сам си преценява, как да си похарчи парите.

преди 10 часа, Roujin Z написа:

тая марка прави само боклуци - за справка - дори не можеш да докажеш че диска е повреден, ако има лоши сектори, но работи, всички други происводители имат тулчета за тестване и маркиране на лоши сектори, но не и тошиба (там лоши сектори не можеш да маркираш, същото беше и преди самсунг да продадат производството на seagate, просто нямаха G-List или и да са имали, не е възможно да вкараш там лоши сектори, дори с тяхната програма за диагностика)... не си струва да спестиш няколко лева за тая марка... на WD зелените дискове също са боклуци, както и сините... то в тия времена всички правят боклуци, въпреки това аз предпочитам seagate, въпреки злополучната 11 серия...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.