Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при връщане на слушалки

Featured Replies

Появи се проблем при връщане на слушалки за телефон . Вчера си купих два чифта слушалки обаче се оказаха менте . Дадох 8 лв . Пускам ги на тела едвам се чувам няма нито бас и хубав звук и реших да ги върна днес . Обаче момчето ми каза , че може да вземе само единия чифт тъй като не съм го разопаковал . Е аджиба нали трябваше поне единия да разопаковам да ги тествам . Казах му ще ги опаковам и той каза не става така .Къде е проблема тук в мене или в него искам си 8 те лв  . Януари месец взех мишка от офис  1 и ми я смениха с нова . Но тука с слушалките ударих греда  .

• Отговори 95
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

На хубави търговци си попаднал...
Питай ги за 8лв. трябва ли да се виждате в съда и/или да ги посещават Защитата...

• Автор

Еми незнам иска само да ми вземе единия чифт а другия неще ... Май до КЗП ще се стигне .

Нали все пак трябваше единия да ги пробвам нито съм ги развалил нищо .После започна с оправдания , че звуковата карта на тела била слаба . И аз викам тъй ли едната слушалка на старите ми се чува по добре от тия /

преди 19 минути, adersa написа:

Появи се проблем при връщане на слушалки за телефон . Вчера си купих два чифта слушалки обаче се оказаха менте . Дадох 8 лв . Пускам ги на тела едвам се чувам няма нито бас и хубав звук и реших да ги върна днес . Обаче момчето ми каза , че може да вземе само единия чифт тъй като не съм го разопаковал . Е аджиба нали трябваше поне единия да разопаковам да ги тествам . Казах му ще ги опаковам и той каза не става така .Къде е проблема тук в мене или в него искам си 8 те лв  . Януари месец взех мишка от офис  1 и ми я смениха с нова . Но тука с слушалките ударих греда  .

Това сериозно ли е ?
Какъв бас и хубав звук си очаквал за 8 лв ?

• Автор

Еми видяха ми се хубави , а и старите вече умират но за сега вършат работа , а аз тапи не искам и търсих нещо подобно на старите . После той ми предложи едни за 12 лв вадели хубав бас и звук и викам ще доплатя само 2 3 лв но не стана човека си иска само първич чифт . Представих касов бон както си е по реда после той погледна на компа кога съм ги взел и така .

Не се занимавай с глупости. За 8 лева - 2 чифта слупалки. Че ти само леко да ги тръснеш и те са за боклука, жичките вътре просто се прекъсват.

• Автор

Купувал съм евтини слушалки наистина има качествени но тия ...

преди 21 минути, Емил Костов написа:

Не се занимавай с глупости. За 8 лева - 2 чифта слупалки. Че ти само леко да ги тръснеш и те са за боклука, жичките вътре просто се прекъсват.

Той ги пробва тия , които съм тествал но не иска да ги вземе ...

преди 23 минути, adersa написа:

Няма и да ги вземе, ами и формата му ще фалира. 

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Няма и да ги вземе, ами и формата му ще фалира. 

Добре но как така офис 1 ми взеха мишката като преди това съм я тествал и разопаковал в нас и ми я смениха с нова :)

преди 29 минути, adersa написа:

Предполагам ти е дал касова бележка и е казал, че при дефект може да ги върнеш?

преди 3 минути, adersa написа:

Добре но как така офис 1 ми взеха мишката като преди това съм я тествал и разопаковал в нас и ми я смениха с нова :)

Абе кажи кой е този некоректен търговец най-сетне ! За Офис-1 разбрахме.
Поне ще предпазиш бъдещи лековерни жертви от набутване.
Не си ли се дразнил, когато съобщават по ТВ за фирми, продаващи развалени храни и не им съобщават имената ?

• Автор
преди 24 минути, Емил Костов написа:

Предполагам ти е дал касова бележка и е казал, че при дефект може да ги върнеш?

Така е даде ми и ми каза ако има нещо нередно ела и ще ги сменим

преди 21 минути, Ken написа:

Абе кажи кой е този некоректен търговец най-сетне ! За Офис-1 разбрахме.

Вали компютърс Добрич .

преди 2 часа, Ken написа:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

току-що, * СТЕФАН * написа:

Шефовете им са в Търново. Намери им телефона и им се обади. Но! Купил си 2 чифта за 8 лева. Хората ти казаха. За 4 лева никъде по света няма да намериш каквито и да било слушалки. Не си струва само писането ти във форума, камо ли да мислиш, че могат да свирят.

Защо да им се обаждам аз ?

Ако искаш ти им се обади.

• Автор

Аз исках едни за 12 лв които днеска той ми ги препоръча после му викам ще доплатя и после той каза дай ми само единия чифт , аз викам ще намеря опаковката на стария чифт и ще ги опаковам колкото мога и той каза не става така .

преди 3 минути, adersa написа:

Аз исках едни за 12 лв които днеска той ми ги препоръча после му викам ще доплатя и после той каза дай ми само единия чифт , аз викам ще намеря опаковката на стария чифт и ще ги опаковам колкото мога и той каза не става така .

Тези подробности не интересуват никого.

преди 7 минути, Ken написа:

Защо да им се обаждам аз ?

Ако искаш ти им се обади.

Да, извинявам се. Цитирал съм теб, наместо питащият. Ще го оправя сега.

преди 23 минути, adersa написа:

Така е даде ми и ми каза ако има нещо нередно ела и ще ги сменим

Вали компютърс Добрич .

Шефовете им са в Търново. Намери им телефона и им се обади. Но! Купил си 2 чифта за 8 лева. Хората ти казаха. За 4 лева никъде по света няма да намериш каквито и да било слушалки. Не си струва само писането ти във форума, камо ли да мислиш, че могат да свирят.

Как си ги купил, на място или през интернет. Ако са закупени през сайта, имаш право да ги върнеш в 14 дневен срок без никакво обяснение от твоя страна. Но ако си ги закупил от магазина при положение че нямат дефект ( те за 8лв. толкова си могат) няма как да си вземеш парите обратно.

преди 1 минута, jab4o написа:

Как си ги купил, на място или през интернет. Ако са закупени през сайта, имаш право да ги върнеш в 14 дневен срок без никакво обяснение от твоя страна. Но ако си ги закупил от магазина при положение че нямат дефект ( те за 8лв. толкова си могат) няма как да си вземеш парите обратно.

От първия пост не става ли ясно, как ги е купил ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор
преди 21 минути, jab4o написа:

Както и да съм ги купил той е длъжен да ми ги смени с нови или да ми върне парите /

Все пак той сам каза ако има нещо ела и ще ги сменим

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.