Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 с драйвъри

Featured Replies

преди 1 минута, Еркан Ердинчев написа:

ASROCK H110M-DGS LGA1151

Аааа да... Писал си го вече, ама да има кой да чете.

Под windows може да не ги разпознава, ама в БИОС-а още защо да спира като преди това си ги е виждал компа де да знаехме...

Виж изрови от някъде една PS/2 клавиатура поне за колкото да мине инсталацията  - цък

А после може да свалиш от тука драйвъра за USB контролера, защото явно това дъно наистина прави проблеми ако не си е с неговите драйвъри.  

преди 2 часа, eminem_vr написа:

От майкрософт не са баш съгласни май да им теглят нелегалните копия от сайта или знам ли.. може да имат нов раздел пиратство. Тя 10-та май безплатна беше... 

Кви нелегални копия,какъв раздел пиратство?!Това са официални пробни версии и какъв е проблема да може да се теглят от майкрософт?Даже за 8.1 и 10 от майкрософт си имат и инструмент дето с него можеш да свалиш iso със съответната версия и да си направиш буутващ носител.

току-що, Слави Маринов написа:

Кви нелегални копия,какъв раздел пиратство?!Това са официални пробни версии и какъв е проблема да може да се теглят от майкрософт?Даже за 8.1 и 10 от майкрософт си имат и инструмент дето с него можеш да свалиш iso със съответната версия и да си направиш буутващ носител.

За Trial ли говорим? Автора това ли търси? Да пробва преди да купи? Нещо искаше да кажеш сигурно ама на мен не ми се спори по теми дето няма за какво да се спори дори да имаш желание. Иначе много светлина внесе по темата. Наистина научих нещо ново.

И каква е разликата между трайл от официалния сайт и този на диска като си го купиш? И там ли е трайл и вписваш кода или?

преди 3 минути, _Alex&Vanko_ написа:

И каква е разликата между трайл от официалния сайт и този на диска като си го купиш? И там ли е трайл и вписваш кода или?

Разликата е никва. Ама като го изтеглиш от майкрософт ключа няма да ти го дадат за без пари. А пък иначе май се намира из други сайтове. Не съм сигурен ама така съм чул. Активатор ли как беше там.. Мръсна думичка някаква ...

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

преди 3 минути, eminem_vr написа:

За Trial ли говорим? Автора това ли търси? Да пробва преди да купи? Нещо искаше да кажеш сигурно ама на мен не ми се спори по теми дето няма за какво да се спори дори да имаш желание. Иначе много светлина внесе по темата. Наистина научих нещо ново.

Аз не коментирам кой как активира и(дали)купува съответните копия.Просто му дадох съвет как да си свали читава официална версия,че го учеха от торенти и от не знам къде си да дири уйндоус.............

преди 10 минути, eminem_vr написа:

Разликата е никва. Ама като го изтеглиш от майкрософт ключа няма да ти го дадат за без пари. А пък иначе май се намира из други сайтове. Не съм сигурен ама така съм чул. Активатор ли как беше там.. Мръсна думичка някаква ...

Ми пробвай с триал и да го активираш с активатор аз не можах. Даде че нещо липсва!

преди 4 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ми пробвай с триал и да го активираш с активатор аз не можах. Даде че нещо липсва!

Аз ли? Моя си е активиран че е 10-ка и е за без пари. Събират ми данните ама на мен ми е през онова... И те доволни и аз също. Иначе се активира всичко ако имаш желание.

Уиндоус 7 не съм активирал,но 8.1 и 10 се активират без проблеми.Аз имам легален 8.1 и съответно 10ка,но на други хора съм слагал,не знам какво си правил и кви активатори си ползвал,че не си успял.

преди 22 минути, ExaFlop написа:

Е ако нямаш PS/2 мишка и клавитура влизаш значи в биоса и еди какво си... Как влизаш като нямаш никакъв input към щайгата..

"KEYBOARD NOT FOUND, PRESS F1 TO CONTINUE"

преди 1 час, eminem_vr написа:

Как влизаш като нямаш никакъв input към щайгата..

Айде още един с дълбоко философски размисли. Покажи ми компютър без какъвто и да е интерфейс за въвеждане!

преди 3 часа, eminem_vr написа:

Е ако нямаш PS/2 мишка и клавитура влизаш значи в биоса и еди какво си... Как влизаш като нямаш никакъв input към щайгата..

"KEYBOARD NOT FOUND, PRESS F1 TO CONTINUE"

Ами Bios работи с USB,Windows-а не работи.В подменютата има настройка на USB за емулация на  PS/2.

Ако няма оптично устройство и  Windows-а не иска да работи с  USB устройства ,драйверите може да се качат на отделен малък дял от твърдия диск .

• Автор

Закарах компютъра да го оправят. Всичко е готово. С 7-цата съм. Благодаря на всички за оказаната помощ!

преди 18 часа, eminem_vr написа:

Проблема най-вероятно ти е от харда с лошите сектори дето не позволява да стане читава инсталация.

Няма как да е от това! Аз имам 1 комп от близо 9г. Първоначално си беше с XP Pro 32 bt. Наскоро го преинсталирах с Win7 Ultimate 32 bt. Никакви спънки, съвсем нормално си премина всичко. 

преди 22 часа, ExaFlop написа:

Айде още един с дълбоко философски размисли. Покажи ми компютър без какъвто и да е интерфейс за въвеждане!

Съжалявам ако тези елементарни разсъждения са твърде сложни за ограничените ти възможности, но това всъщност не са философски размисли а констатация на факти. Нещо елементарно за изказване и за разбиране предполагам. 

Критиката ми беше към "помощника" в клипа, а не към теб че да ми се засягаш и да ревеш като кифла в цикъл. 

Казвам ако нямаш подръка PS/2 клавиатура тогава нямаш input. Защото така казва този в клипа - ако нямаш такова устройство и не ти разпознава usb -  тогава еди какво си... Има го тоя input на компютъра. но като нямаш клавиатурата да я включиш оная си работа ли ще ръчнеш в тая букса? 

Не обичам докачливи а иначе страхливи и хилави клавиатурни нинджи.

преди 9 часа, NBS 9322 написа:

Няма как да е от това! Аз имам 1 комп от близо 9г. Първоначално си беше с XP Pro 32 bt. Наскоро го преинсталирах с Win7 Ultimate 32 bt. Никакви спънки, съвсем нормално си премина всичко. 

Може да имаш и компютър на 10г. Това никой не го засяга. Говорим за лоши сектори на хард диска, а не за възраст или тегло на машината. Нещо не си доразбрал ли? Или не ти се разбира какво искаше да кажеш.

преди 20 часа, kashchey написа:

Ами Bios работи с USB,Windows-а не работи.В подменютата има настройка на USB за емулация на  PS/2.

Ако няма оптично устройство и  Windows-а не иска да работи с  USB устройства ,драйверите може да се качат на отделен малък дял от твърдия диск .

Ами ако имам в предвид случай в който и БИОС не разпознава USB и ти разбираш за какво се говори в случая? Тогава какво? Като нямаш клавиатура как влизаш в БИОС да сменяш емулации и как създаваш дялове с драйвъри?

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

преди 5 минути, eminem_vr написа:

Може да имаш и компютър на 10г. Това никой не го засяга. Говорим за лоши сектори на хард

И моят хард най-вероятно е със лоши сектори, за тези години но може да се преинсталира.  Много добре съм разбрал за кво става въпрос. 

току-що, NBS 9322 написа:

И моят хард най-вероятно е със лоши сектори, за тези години но може да се преинсталира.  Много добре съм разбрал за кво става въпрос. 

Възрастта на харда не е показателна за здравето му, въпреки че може да те навежда на тази мисъл. Все пак си има програми за тест. А и когато един хард изкара лоши сектори и продължава да бъде ползван, обикновенно не кара с години. Друго пък важно е че при лошите сектори няма два идентични случая. На теб може да ти мине инсталация с лошите сектори, на друг не на неговия си хард с неговите си лоши сектори. После пък може и да му мине ако изтрие нещо и инсталацията вземе че се разположи на здравата част. След това пък разни ъпдейти на windows да се мушнат покрай лошите сектори и да се омаже цялата работа.  Всеки хард си мухлясва по свой си начин да го кажем по-разбираемо. Аз лично не бих ползвал такъв за ОС. Може да сложиш някой да си доизживява дните и да слагаш филми и разни други не много важни неща на него, но иначе не бих. Понякога с лошите сектори, ако се изолират, може да си кара пак с години харда. Абе вероятности много....

• Автор

Закарах го и ми сложиха уин 7, както и махнаха единия хард диск. Благодаря на всички за помощта!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.