Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъпдейт на Acer Aspire One 11 (Win 10 няма достатъчно място)

Featured Replies

преди 8 часа, Емил Костов написа:

ШШШТ. Да чуем параметрите на таблета????

Скромни са :) Параметри на таблета ''ЦЪК''

преди 56 минути, callpchelp написа:

Скромни са :) Параметри на таблета ''ЦЪК''

Мисля, че няма повече какво да се коментира

Много сте писали - нито ми се чете, нито коментира всичко. Ясно е, че ... "Колкото повече - толкова повече", но - с много и баба знае. Въпроса е как да стане с малко. (не акъл де)

преди 16 часа, rusimc написа:

EDIT: Преди да го купя обмислях да заменя уин 10 с линукс, но ми хареса идеята, че ми дават 100гб One drive за 2 години и ми хареса как е интегриран в win 10. Това е.

Това изобщо не ти пречи - аз съм си с Лубунту-то, но пък си имам One drive 1TB - free за 1 година.

преди 16 часа, ExaFlop написа:

Пак се изказа неподготвен.

Да беше сефте ...

Бих сложил стабилен Линукс ако гоня производителност и икономия на памет.

преди 18 часа, Profruit написа:

Toва не е лаптоп!
Нека през твоя минава, че това е нетбук, а конкретно според религията облачен нетбук и за 151$ под името ACER получавате толкова.

Ок Разбрах.

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Мисля, че няма повече какво да се коментира

Аз не го позлвам OneDrive... Таблета го ползвам предимно в колата като навигация и мултимедия БЕЗ интернет и OneDrive остава неизползваем. Тоест 16 GB неговата си памет и 14 GB карта с памет. Преди да се сетя за настройката за избор на памет за приложения и т.н. обаче бях инсталирал няколко и от 4 GB свободни ми останаха 1,5. Не ми се играеше да ги преинсталирам наново и настройвам, за това не ги преместих.. Даже след последняи ъпдейт на антивирусната по-малко, но за сега не ми пречи изобщо.

• Автор

Пичове, изтрих всичко, което имаше на тая памет, сложих Win10 pro, активирах си го по познатия нелегален начин и върви добре. Ако видя зор с производителност ще сложа линуксче, но за тия нужди, за които съм купил лаптопа ... се представя много добре. Доволен съм. Темата може да се заключи. Благодаря на всички, които се включиха.

преди 11 часа, rusimc написа:

Пичове, изтрих всичко, което имаше на тая памет, сложих Win10 pro, активирах си го по познатия нелегален начин и върви добре. Ако видя зор с производителност ще сложа линуксче, но за тия нужди, за които съм купил лаптопа ... се представя много добре. Доволен съм. Темата може да се заключи. Благодаря на всички, които се включиха.

Ей това - практическо прилагане на математическия принцип "Необходимото и достатъчно условие" ...

Автора като е търсел мобилност, да си беше взел един таблет с андроид и си решава въпроса. 

• Автор
преди 11 часа, Евгени Симеонов написа:

Автора като е търсел мобилност, да си беше взел един таблет с андроид и си решава въпроса. 

Не обичам таблетите. Имам в нас, но стои в шкафа. Бях го купил да чета книги на него, но бързо след това си купих e-book.

Защо не ги обичаш? За нет и музика са ок. На тоя нетбук ще трябва често да му правиш профилактика, щото чарковете са му набутани на гъсто, а и охлаждането е кът.

Такаааа... Като гледам, малко полезни коментари ама... Имам и аз нещо подобно в нас, а именно - Asus X550LD и Asus X205TA, Х205 го ъпдейтнах така - копирах папката с драйверите на Асус които усложливо бяха в папка от производителя, пляснах най - новия Windows 10 Home 32 bit на Micro SD карта, чиста инсталация и инсталация на вече копираните драйвери, плюс някои от сайта на производителя, сега ъпдейти и всичко останало е ок, също така от 32 гб памет имам свободни 8-9 тъй че това е решението. Успех и със здраве си ползвай мобилната машина.

Е, кое не е станало? Като гледам поста над теб не говори това...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.