Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърска pc конфигурация до 1000-1100 лв ?

Featured Replies

Общо взето слушай Roujin Z какво ти говори, и заеби да гледаш каквито и да е готови пц-та и части. Определи си бюджета последно колко можеш да дадеш за цялото пц и тогава ще ти се измисли балансирана конфигурация. Не можеш да искаш 1060 6гб след като нямаш 1500\600лв за пц!

преди 12 часа, CaptainJord написа:

Здравейте току-що попаднах на този компютър, добър ли е ? цък

Според мен се тревожи че няма да е зглобена и не разбираш как става във магазина ще ти я зглобят :)

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

• Автор

Значи до 1200 няма да мога да намеря 1060 6gb а 1300 няма ли да мога ? И да питам като поръчам частите ще трябва аз да си го сглобяввам нали ?

преди 9 минути, CaptainJord написа:

Значи до 1200 няма да мога да намеря 1060 6gb а 1300 няма ли да мога ? И да питам като поръчам частите ще трябва аз да си го сглобяввам нали ?

Ако поръчаш всичките части от никем или скай, ще ти я сглобят напълно безплатно. Ти само ще трябва да си инсталираш Windows с всичките нужни драйвери. (надявам се, не е проблем за теб да вкараш диска/флашката и да натискаш бутончетата)

• 3 месеца по-късно...
  • Автор
на 17.10.2016 г. в 14:12, niki292002 написа:

Ако поръчаш всичките части от никем или скай, ще ти я сглобят напълно безплатно. Ти само ще трябва да си инсталираш Windows с всичките нужни драйвери. (надявам се, не е проблем за теб да вкараш диска/флашката и да натискаш бутончетата)

Не това не ми е проблем :) ! Аз търсех комп до 1250-1300 лв за стрийм на нормални настройки на всички нови игри

И защо точно трябва да е с Нвидиа,след като с АМД ще имаш по-бърза карта за по-малко пари и може да си влезеш и в бюджета.И пак можеш да стриймваш...Или пак твоя приятел ти е казал...

Наруто те е ориентирал само че тая карта на Зотак е пълен боклук и не си заслужава нито стотинка от цената.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

В nikem-net значи е най-удобно и най-евтино а трябва ли нещо там да кажа преди да го поръчам за да ми го сглобят или не, те си го сглобяват ?

преди 1 час, CaptainJord написа:

В nikem-net значи е най-удобно и най-евтино а трябва ли нещо там да кажа преди да го поръчам за да ми го сглобят или не, те си го сглобяват ?

Ами мисля, че беше при потвърждаването им казваш, че искаш да го сглобиш или пък им звънни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.