Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Тогава бях много малка и помня отделни моменти от сериала. Повече подробности не мога да се сетя. Благодаря Ви за отговорът.

Момиченцето свиреше ли на цигулка?

Мисля,че е този,ще го гледам и ще пиша.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Момиченцето свиреше ли на цигулка?

Не мога да кажа със сигурност дали свиреше на цигулка. Мисля, че да. Днес и сестра ми си спомни за сериала, но не и за името. Със сигурност действието се развива на брега на океан или море, защото ясно си спомняме скалистият бряг и фара. Облеклото им беше като в Д-р Куин лечителката.Момиченцето беше осиновено от възрастни мъж и жена. Като жената беше много строга и учителката в града. Момичето пък беше много палаво и правеше доста бели. Мъжът беше с по-мек характер. Но и двамата се грижеха много добре за детето.Жената беше слаба и винаги с прибрана коса. Момиченцето с дълга руса коса. Към края на сериала вече беше голяма, омъжена и самата тя стана учителка в града. 

Редактирано от Irina Stanislavova (преглед на промените)

Търся филм,в който на главните герои се случват всевъзможни перипетии и накрая става ясно,че всичко е постановка и са били прецакани.Нещо от рода на Hangover е.Не съм сигурен дали имаше ергенско парти.Друго не мога да се сетя.Много забавна комедия.Благодаря Ви предварително.

Търся филм,в който на главните герои се случват всевъзможни перипетии и накрая става ясно,че всичко е постановка и са били прецакани.Нещо от рода на Hangover е.Не съм сигурен дали имаше ергенско парти.Друго не мога да се сетя.Много забавна комедия.Благодаря Ви предварително.

Не се сещам точно кой филм търсиш, но предлагам нещо подобно. Аз се посмях...

http://www.imdb.com/title/tt1231586/

Търся един сериал който го даваха по Бтв отдавна за четерима рицари които владееха четирите елемента. Всеки по един. Огънят беше мъж и имаше меч , водата жена и имаше арбалет а другите не ги помня. Отначалото си спомням че минаваха изпитания за да получат броните си и оръжията. Подобно е на звездните ренджъри. Благодаря ви предварително !!!  :(

Търся един сериал който го даваха по Бтв отдавна за четерима рицари които владееха четирите елемента. Всеки по един. Огънят беше мъж и имаше меч , водата жена и имаше арбалет а другите не ги помня. Отначалото си спомням че минаваха изпитания за да получат броните си и оръжията. Подобно е на звездните ренджъри. Благодаря ви предварително !!!  :(

Mystic Knights of Tir Na Nog ?

The Game 1997 e подобен, но не е комедия

Здравейте търсия 2 филма ... и 2та са излъчвани по нова телевизия (ако не се лъжа  :eek:  ) ... Като година на излизане мислия ,че и двата са преди 2000ната .

1ви - Става дума за някакви токсични отпадаци,които попадат във водата и превръщат рибите в чудовища и започват да крадът жени и да правят секс с тях ....  накрая някак си спасяват жените и последата сцена е как след време едната жена (от пленените) шофира и докато шофира изведнъж ражда някакъв извег и той я довършва .. така завършва филма....

2рия - Става дума за едно момче ,което си избиваше приятелките ,защотото майка му имаше нужда от органи ... последната сцена е как приятелката му го разкрива и мислия ,че и взе мозъка или нещо такова ...(майка му също се явяваше по някое време ) .....

Това е всичко ,които помня ... все пак съм ги гледал преди 15тина години ... много ще ви бъда благодарен  :D  :)

Търся един филм. Не съм го гледала, но до колкото ми разказаха се разказвал за една жена, която след претърпян инцидент когато я удря ток започнала да чува мислите на мъжете. Знам че е била адвокатка. Моля ви за помощ ако знаете как се казва той каже ти ми :))   Мерси Предварително :help wanted3:

Аз съм гледал за мъж дето чува мислите на жените след токов удар Публикувано изображение за обратното не знам Публикувано изображение иначе се казва

What Women Want (2000)

Редактирано от philip_stefanov (преглед на промените)

Да този го знам, но не търся него. Но все пак мерси Публикувано изображение

Аз съм гледал един филм в който една жена я удря ток и започва да чува мислите на хората Публикувано изображение ама май не е адвокадка !!! Филма се казва

Date movie Публикувано изображение Ето ти снимка на корицата на филма : http://switchinput.com/wp-content/uploads/2013/07/Date-Movie.jpg ... Надявам се,че това е филма който търсиш Публикувано изображение

Редактирано от quickJO
2.10 предлага сайт за теглене (преглед на промените)

Ами и той не е.  Но все пак мерси и на теб че ми помогна ще го изгледам все пак :))

Изгледай го ;) Препоръчвам ти го много е смешен аз редовно го гледам и винаги ми е много забавен в филма участва Lil John и едно от момичетата от групата Pussycat Dolls :wink12: Има една сцена дето една котка влиза в тоалетната и пърди на гърнето :D 

Ето ти описанието на филма: Резюме : Преплитането на въображението на сценаристите Аарън Селцер и Джейсън Фрийбърг този път ражда романтична комедия."Романтичен филм? разказва историята на безнадеждната романтичка Джулия Джоунс (Алисън Ханигън), която най-накрая е срещнала мъжа на своите мечти Грант (Адам Кембъл). Но преди да могат да вдигнат една голяма гръцка сватба, те ще трябва да се запознаят с родителите, да попаднат в ръцете на сватбения агент и не на последно място да се изправят пред приятелката на Грант Анди - една изключително красива жена, която иска да сложи край на сватбата на най-добрия си приятел...

Изгледай го Публикувано изображение Препоръчвам ти го много е смешен аз редовно го гледам и винаги ми е много забавен в филма участва Lil John и едно от момичетата от групата Pussycat Dolls Публикувано изображение Има една сцена дето една котка влиза в тоалетната и пърди на гърнето Публикувано изображение 

Ето ти описанието на филма: Резюме : Преплитането на въображението на сценаристите Аарън Селцер и Джейсън Фрийбърг този път ражда романтична комедия.

"Романтичен филм? разказва историята на безнадеждната романтичка Джулия Джоунс (Алисън Ханигън), която най-накрая е срещнала мъжа на своите мечти Грант (Адам Кембъл). Но преди да могат да вдигнат една голяма гръцка сватба, те ще трябва да се запознаят с родителите, да попаднат в ръцете на сватбения агент и не на последно място да се изправят пред приятелката на Грант Анди - една изключително красива жена, която иска да сложи край на сватбата на най-добрия си приятел...

има друга тема, където се препоръчват филми, не случайно името на темата там е Препоръчайте ми филм подобен на...

има друга тема, където се препоръчват филми, не случайно името на темата там е Препоръчайте ми филм подобен на...

Извинявам се много,за другия път ще знам ;)

Накратко за филма, това което си спомням:

Адвокат, съдия или прокурор замисля перфектното убийство на жена си и разиграва най-различни сценарии. На финала обаче жена му и любовницата му го отравят... В мъжката роля си мислех, че е Антъни Хопкинс, но май не е...

Адвокат, съдия или прокурор замисля перфектното убийство на жена си и разиграва най-различни сценарии. На финала обаче жена му и любовницата му го отравят... В мъжката роля си мислех, че е Антъни Хопкинс, но май не е...

Мисля че е този http://www.imdb.com/title/tt0488120/

Пробвай с този минисериал: http://www.imdb.com/title/tt0087684/?ref_=nm_flmg_act_79

И аз търся един филм но не му знам името. Мисля. че го гледах в началото на миналата година или 2012. Филма беше екшън. но не си спомням много от него само си спомням че действието се развиваше през зимата и имаче един главния или някой друг герой който около средата на филма се сби с един индианец и го уби май че с нож а индианеца му одряза пръста. След като уби индианеца му взе коженото яке и снегомобила. за другото не си спомням много добре.

И аз търся един филм но не му знам името. Мисля. че го гледах в началото на миналата година или 2012. Филма беше екшън. но не си спомням много от него само си спомням че действието се развиваше през зимата и имаче един главния или някой друг герой който около средата на филма се сби с един индианец и го уби май че с нож а индианеца му одряза пръста. След като уби индианеца му взе коженото яке и снегомобила. за другото не си спомням много добре.

http://www.imdb.com/title/tt1667310/?ref_=nm_flmg_act_5

Да този е филма. Благодаря :yanim:

Пробвай с този минисериал: http://www.imdb.com/title/tt0087684/?ref_=nm_flmg_act_79

И това не е. Не е сериал, с известен актьор беше и в целия филм/театър игрзе почти само той. Мисловно разиграваше сценариите за убийството и се оправдаваше пред съда. Накрая се оказа, че жена му и любовницата му са се срещнали случайно, разбрали са една за друга и са станали любовници. Финала е как го отравят за да му отмъстят, без да му мислят много-много... Не съм сигурен за финалната сцена, но май отпиваха от отровеното вино, което той беше приготвил за жена си, за да се поздравят за успеха или нещо подобно беше. Не го хванах от началото и не си спомням главния актьор кой беше, но беше някой от големите имена в киното.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.