Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за покупка на компютър!

Featured Replies

Здравейте, искам да си купя компютър, държа да е геъмърски, общо взето за игри. Гледам тука една обява, но не знам дали си заслужава, и да не се набутам със някой боклук или да се окаже твърде висока цената.  Какво ви е мнението за този компютър     http://evarna.com/kompiutri/kompiutri-igri/osem-qdren-i7-skylake.html  

Става ли за игри, достатъчно ли е мощен, или ако има и по добри варианти от този ще бъде добре, парите ми са малко много, бих си позволил нещо до 1000 лева но както да е, този мога да го взема на изплащане ако си заслужава.   Не съм наясно, и не ми се иска да рискувам на своя глава.

• Автор
преди 12 минути, ined написа:

Стой далече от тея смешници от evarna.

Добре, насочи ме, трябва ми компютър и не знам от къде да си купя, от емаг също не искам да купувам.

Ето и още едно http://nikem-bg.net/cart/55866p1r2242p1r52202p1r56038p1r53749p1r47593p1r46943p1rf.html.   Няма видео карта но за сметка на това имаш по-силен процесор и ссд. Ако чак толковадържиш да имаш видео карта по-горния вариянт е супер.

П.С Имай в предвид, че доставката е към 20лв.

Редактирано от Kristian Denkov (преглед на промените)

преди 27 минути, PreDaT0Rrr написа:

Абе човека дава линк към PC  за 1900 лева, ти му даваш за 900. Пропусна единицата ли?

преди 14 минути, Kristian Denkov написа:

Ето и още едно http://nikem-bg.net/cart/55866p1r2242p1r52202p1r56038p1r53749p1r47593p1r46943p1rf.html.   Няма видео карта но за сметка на това имаш по-силен процесор и ссд. Ако чак толковадържиш да имаш видео карта по-горния вариянт е супер.

П.С Имай в предвид, че доставката е към 20лв.

За теб същото. 

току-що, Кико написа:

Абе човека дава линк към PC  за 1900 лева, ти му даваш за 900. Пропусна единицата ли?

Виш че написал  бих си позволил нещо до 1000 лева

И аз прочетох, че иска да го взима на изплащане от еварна но разбра, че са измамници след това е написал, че може да отдели към 1000лв.

Също не е казал има ли периферия,монитор или пък някоя част може харда да работи и да се спестят пари.

Редактирано от Kristian Denkov (преглед на промените)

Напушва ме смях, като чета описанието на evarna. 

преди 1 час, Емил44 написа:

Здравейте, искам да си купя компютър, държа да е геъмърски, общо взето за игри. Гледам тука една обява, но не знам дали си заслужава, и да не се набутам със някой боклук или да се окаже твърде висока цената.  Какво ви е мнението за този компютър     http://evarna.com/kompiutri/kompiutri-igri/osem-qdren-i7-skylake.html  

Става ли за игри, достатъчно ли е мощен, или ако има и по добри варианти от този ще бъде добре, парите ми са малко много, бих си позволил нещо до 1000 лева но както да е, този мога да го взема на изплащане ако си заслужава.   Не съм наясно, и не ми се иска да рискувам на своя глава.

Монитор, периферия и други неща ще трябват ли ?

преди 2 часа, Емил44 написа:

Става ли за игри, достатъчно ли е мощен, или ако има и по добри варианти от този ще бъде добре, парите ми са малко много, бих си позволил нещо до 1000 лева но както да е, този мога да го взема на изплащане ако си заслужава. 

Аз виждам това и гледам линка, с който трябва да се сравнява. Ако е това на линка, доста е по-добро от вашите предложения, макар че цената хвърчи в небесата. 

преди 41 минути, Kristian Denkov написа:

И аз прочетох, че иска да го взима на изплащане от еварна но разбра, че са измамници след това е написал, че може да отдели към 1000лв.

Също не е казал има ли периферия,монитор или пък някоя част може харда да работи и да се спестят пари.

На изплащане се взема отвсякъде!!! Дори някъде да няма тая възможност, винаги може да се намери заем от други места, което е все едно и също. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Аз съм решил да си закупя това: https://ardes.bg/product/acer-aspire-switch-sw5-271-cheren-s-bezzhichna-klaviatura-65919 просто чакам да излезе по-нов модел и на лодобна цена, а и с Андрид таблета мисля да се разделям. ОС на Андроида в много неща превъзхожда wIndows.

преди 1 минута, Person написа:

Аз съм решил да си закупя това: https://ardes.bg/product/acer-aspire-switch-sw5-271-cheren-s-bezzhichna-klaviatura-65919 просто чакам да излезе по-нов модел и на лодобна цена, а и с Андрид таблета мисля да се разделям. ОС на Андроида в много неща превъзхожда wIndows.

Тука става дума за настолен компютър за игри. Да не си объркал темата ? Иначе, мога да ти кажа, че Windows на таблет е абсолютно безмислено нещо. (казвам ти от личен опит) По-добре лаптоп. 

преди 3 минути, niki292002 написа:

Тука става дума за настолен компютър за игри. Да не си объркал темата ? Иначе, мога да ти кажа, че Windows на таблет е абсолютно безмислено нещо. (казвам ти от личен опит) По-добре лаптоп. 

Не забравяй, че таблета е нещо средно като размери между лаптопа и телефона. От тая гледна точка таблета си има своята клиентела. Дори аз мисля да взема скоро точно таблет за интернет извън дома. Телефонът е твърде малък и неудобен, лаптопа доста голям и биещ на очи. Таблетът е идеален да си го ползваш на работа...ако работиш работа като моята. 

преди 2 минути, Кико написа:

Не забравяй, че таблета е нещо средно като размери между лаптопа и телефона. От тая гледна точка таблета си има своята клиентела. Дори аз мисля да взема скоро точно таблет за интернет извън дома. Телефонът е твърде малък и неудобен, лаптопа доста голям и биещ на очи. Таблетът е идеален да си го ползваш на работа...ако работиш работа като моята. 

Не го забравям. Но казвам, че няма смисъл от таблет с Windows. Пробвал съм Android и Windows на таблет. (10) Windows-а е по-отрязан от към мобилни приложения, а също не и толкова удобен. Не случайно Android си е мобилна ОС.

Става въпрос за бъдещото, щом Toshiba спря да произвежда лаптопи за Европа, а само бизнес лаптопи за Япония.

преди 4 часа, ined написа:

Стой далече от тея смешници от evarna.

И несамо от тях а и готови геймърски и всякакви готови конфигурации.

преди 56 минути, Stani11 написа:

Все пак при готовата геймърска конфигурация се начислява и труд за сглобката. Не може да се твърди за всички сглобени конфигурации така. Има места, където наистина ти сглобяват геймърска конфигурация за повече пари и не те мятат по върбите с фалшиви захранвания, дъна и хард дискове. 

• Автор
преди 21 часа, PreDaT0Rrr написа:

Този става ли за игри, не съм запознат процесора дали е четириядрен и видео картата дали е достатъчно добра?

преди 20 часа, PreDaT0Rrr написа:

Виш че написал  бих си позволил нещо до 1000 лева

Със видео карта задължително

преди 20 часа, Kristian Denkov написа:

Нямам никаква периферия, нито Монитор.

преди 19 часа, niki292002 написа:

Напушва ме смях, като чета описанието на evarna. 

Монитор, периферия и други неща ще трябват ли ?

Нямам Монитор.

Ако има още предложения за геъмърски компютър със четириядрен процесор и хубава видео карта, монитор ще си купя отделно.

Е то и 4 ядрен и видео карта и монитор 1000лв не са достатъчни можеш да избереш между i3 6100+1060 и след това да слагаш i5 6500 например или i5 6500 без видео.

• Автор

Добре, дайте линк за геймърски компютър, четириядрен на интел и хубава видео карта, и малко над 1000 да е няма проблеми.

преди 36 минути, Емил44 написа:

Добре, дайте линк за геймърски компютър, четириядрен на интел и хубава видео карта, и малко над 1000 да е няма проблеми.

Например това http://nikem-bg.net/cart/55866p1r2240p1r52202p1r48235p1r57174p1r56038p1r53749p1rf.html

на Sunday, November 06, 2016 в 16:12, +Alex&Vanko+ написа:

Тея специално са ми "любимците" с нелепите си конфигурации и още по-нелепите описания

Тоя дето го е дал автора в първия пост как ти се струва - компютър за 1878 лева с 24" телевизор :shock11: 

Даже и не са го писали какъв е телевизора, на мене ми прилича на тоя SANG ама може и да е някой китайски.

Редактирано от ined (преглед на промените)

• Автор
преди 5 часа, Kristian Denkov написа:

процесора не е ли малко слаб, 2.8 ghz?

Процесора не е изобщо слаб можеш да провериш бенчмаркове в тубата ако искаш може и i5 6500 става 1420лв+20лв доставка. Може и i5 6600 още повече става.

преди 24 минути, Емил44 написа:

процесора не е ли малко слаб, 2.8 ghz?

Не всичко е GHz-и. Най-важната според мен е самата производителност. Не случайно има и Pentium-и които бият I3-и.

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.