Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво стана с дата.бг ?

Featured Replies

преди 4 минути, язе написа:

Да... и трябва само да цъкнеш отново, за да се "разблокират". 

Я обясни каква е тая работа, какво ти се блокира и как се разблокира.

преди 10 минути, язе написа:

Да... и трябва само да цъкнеш отново, за да се "разблокират". Интернет пиратството все още е тема за юристите, но войната приключи...отдавна. Майната му, това е отминала тема. Само обяснявах, защо се спомина датата...

Нищо не разблокирваш. Неща качени там просто или излизат умишлено некачествени или просто са изтрити. Например даден филм. 

Вариант 1 - филма е пуснат умишлено с лошо качество.

Вариант 2 - Филма е пуснат с ужасен звук

Вариант 3 - На целия филм просто стои плакат, който ти казва, че пиратството не се толерира. 

Такова нещо нямаше преди в Youbue,

преди 6 минути, Пaчo написа:

Я обясни каква е тая работа, какво ти се блокира и как се разблокира.

Нищо не се блокира. Излиза некво съобщение за непоказани резултати и тва е.

Емиле, кой ти говори за филми. В Гугъл е пълно с кракове, активатори и т.н. В Ютуб с музика... за филми не съм гледал.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Нищо не се блокира. Излиза некво съобщение за непоказани резултати и тва е.

Дръж се като мъж де, само жените си мислят че всички знаят какво им е в главата :) 

преди 3 минути, Пaчo написа:

Дръж се като мъж де, само жените си мислят че всички знаят какво им е в главата :) 

Колко по- просто да го напиша? Цъкаш- викат ти "тва го скрихме заради права". Цъкаш пак и то излиза.

Колко по- просто да го напиша? Цъкаш- викат ти "тва го скрихме заради права". Цъкаш пак и то излиза.

Човекът ти казва, че ютюб и гугъл не толерират пиратство, ти ми говориш, че в дата.бг цъкаш и пиратско съдържание се показва. Ще се показва ден до пладне, после и това няма да има. Да, дата.бг са си виновни, че от самото начало изпуснаха влака за свястна аудитория и заложиха на боклука в нета който търси сръбска музика и програми без пари. Такива посетители никога няма да ти платят за услуга, те търсят без пари. Сега си берат плодовете. 

преди 6 часа, Пaчo написа:

Човекът ти казва, че ютюб и гугъл не толерират пиратство, ти ми говориш, че в дата.бг цъкаш и пиратско съдържание се показва. Ще се показва ден до пладне, после и това няма да има. Да, дата.бг са си виновни, че от самото начало изпуснаха влака за свястна аудитория и заложиха на боклука в нета който търси сръбска музика и програми без пари. Такива посетители никога няма да ти платят за услуга, те търсят без пари. Сега си берат плодовете. 

A аз ти казвам, че хич не можеш да четеш. Жалко ,ако си харчил пари за обучение... А датата искаше пари, за да свалиш от сървъра им нещо, което самият ти си качил... или някой друг от "боклука в нета".

- язе, общото между тези сайтове беше пиратството, но от дата-та бяха принудени да изключат хардовете, тъй като се намесиха по-големите и нямаше друг вариант и да действително има блокирани линкове и те не са никак малко, на всеки втори клип и т.н. получавам error и не тръгват след refresh поне при мен, за другите не знам и не мога да кажа .
Ааа и номера с платената вече търсачка на датата беше нещо като автогол за тях, в смисъл такъв, че им изигра лоша шега в последствие нещата се обърнаха срещу тях и най-вече потребителите, но пък имат пълно основание, защото логото беше , че е БГ свободна зона, а това противоречи коренно на смисъла и идеята за планове и развитие. Ако не бяха се полакомили да забогатеят за 1 ден може би нямаше да стане така. С днешна дата ситуацията е с несигурен изход - ако не им плащат добре на хората от екипа, които са останали - а вече те са само мъже може и да се срине за 1 ден, а може и да изкара още дълго време на това дередже.

Редактирано от mikrotik (преглед на промените)

Бе днешното състояние на датата се нарича будна кома и аз просто се опитах да посоча причините за това. Ако някой се интересува де...

Относно линковете и пиратството, говорех за Гугъл, не за датата. Световен пират номер едно е Гугъл! Затова беше и "войната с пиратството". Не знам дали ви прави впечатление, но вече няма такава война. Гугъл и Ютуб (което пак е Гугъл) официално са против пиратството, но реално правят каквото си поискат. А тракери и тракерченца валяло по цялата земя, никой не ги гони за нищо... защо? Защото целта е постигната- превзеха им територията! Защо ми е да се ровя в тракери, когато мога да напиша в гоглето какво ми трябва и воала...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.