Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква марка телефон да си купя

Featured Replies

Wow ... Просто имам по важна работа от това да си настройвам телефона. За мен това е медийно устройство и просто трябва да работи като тостер, както не си човъркам и настройвам тостера, така и не го правя с телефона.

преди 6 минути, Desdinova написа:

Просто имам по важна работа от това да си настройвам телефона. 

А, да. Той самичък се е задръстил. Ти нищичко не си инсталирала.

Да, точно така :). Както и сд картата си умря сама. За това не се занимавам с глупости, купувам си телефона с толкова памет с колкото ми трябва. и не се занимавам с разширяване. Цъкам на свали албум и знам че ми е на телефона ... зашо да се занимвам с глупости на телефона :).

преди 1 час, Desdinova написа:

Ноте 2,  Аппле

Само по тия ти определения си личи колко разбираш изобщо от техника. Ползвай си Нокията, за ало-ало, смарт не ти трябва. :biggrin:

И все пак не забравяй, че не търсим и предлагаме на теб телефон, а на автора. Не си слагай интересите пред неговите в НЕГОВАТА тема.

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

току-що, XYconstant написа:

Само по тия ти определения си личи колко разбираш изобщо от техника. Ползвай си Нокията, за ало-ало, смарт не ти трябва. :biggrin:

Интересно .... Нокиата също беше доста яко с Е61 ;)

телефона си  е за ало  ало и чат пат за некоя снимка за компромати .

лошото че на тея от 50 лв нямат читави камери .

Здравейте за тези пари както са предложили колегите Huawei P'8 lite е оптималния избор за телефон.Модела има приличен дисплей,2 GB рам памет и 16 gb оперативна памет,и най вече има осемядрен процесор и много добра софтуерна подръжка.Батерията с андроид 6 ос кара прилично време,въпреки че на пръв поглед изглежда малка за смартфон с такъв хардуер.Имам познати с модела и са много доволни от него.Другите китайски марки като Леново,Xiaomi не ви ги препоръчвам.На леново смартфоните единственото хубаво нещо са батериите.Всичко останало е...много слаба софтуерна подръжка имат и всеки следващ ъп при тях е голям риск телефона да се превърне в лагваш и бъгав смартфон.Имам Lenovo P'70 след официялен ъпдеит до лилипоп спря да му работи камера,взе да се бъгва много често.А с по старата ос Кит кат телефона работеше перфектно.Xiaomi са добри но трябва да се внимава с какъв точно ром идват в България,трябва да е с глобален софтуер а не с китайския с които са повечето модели които ги продават по нашенските гсм магазини.И нещата с гаранцията за тях са сложни.По добре смартфон от оператор да се купи,поне имат истинска гаранция.Самсунг също не ви препоръчвам.Самсунг се купува или флагмански модел които е над 1000 лв или нищо.Средния и ниския клас на самсунг просто не работят добре.След година ползване най много почват много да лагват.Успех с покупката.Приятен ден

Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21

преди 12 часа, Yvan Sergeev написа:

телефона си  е за ало  ало и чат пат за некоя снимка за компромати .

Така беше преди 15 години.

Сега последното нещо за което вадя телефона от джоба си е за да говоря. За говорене и аудиокниги си имам непрекъснато включени безжични слушалки. С телефона текствам, мейлвам, снимам, редактирам контакти, чатя по форуми... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.