Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на смарфон до 350лв.

Featured Replies

• Автор
преди 10 минути, Ken написа:

Извинявай, но Леново според теб какво производство е ?

Извинен си, знам какво е, но е доста по продавано, по купувано, по доказано, и като дойде ден да го занеса на сервиз може и да имам ядове, но те ще са сравнително по- малко в сравнение с ядовете които бих имал ако занеса Xiaomi на сервиз

п.п. Само да спомена че спама си продължава, айде вече да се спре!

Редактирано от The Reaper (преглед на промените)

преди 1 час, techmaniac написа:

Vibe S1 е хубав модел, както и A7000 (ползвам такъв, и е много добър).

Ето, така се дава мнение за определен телефон - когато разполагаш с него и си работил. Познаваш го, можеш да прецениш струва ли си или не, а не да се пише - "казаха ми",  "прочетох", "чух от мои приятели" и т.н. И ако питащият вижда някъде спам, то явно цитира себе си! Не щял китайски, а се спира точно на такъв! Ако беше попитал за модел, който ползвам аз, също бих ти написал коментар.Но и трябва да се постараеш да прочетеш кое е най основното, за работа и закупуване на телефон до определен бюджет. За съжаление бюджетът на питащият е нисък, макар че може да си вземе съвсем добър телефон, но...китайски.

Ето, така се дава мнение за определен телефон - когато разполагаш с него и си работил. Познаваш го, можеш да прецениш струва ли си или не, а не да се пише - "казаха ми",  "прочетох", "чух от мои приятели" и т.н. И ако питащият вижда някъде спам, то явно цитира себе си! Не щял китайски, а се спира точно на такъв! Ако беше попитал за модел, който ползвам аз, също бих ти написал коментар.Но и трябва да се постараеш да прочетеш кое е най основното, за работа и закупуване на телефон до определен бюджет. За съжаление бюджетът на питащият е нисък, макар че може да си вземе съвсем добър телефон, но...китайски.

За един може да е добър, за друг не чак толкова. Зависи от нуждите на потребителя. За това се сформирят и най-различни марки/модели с техните плюсове и минуси.

• Автор

Значи нямало спамове а ? Освен моите ... аз предлагам ('щото от са видя че ситуацията ще си остане патова) някой от модераторите да заключи темата. Макар че тя за мен не е приключила ама да пишем кой какво казал/ доказал файда няма.

Как аз търся телефон:

1.Влизам в накой сайт, който има филтър за продкути

2.Производител - не ме интересува

3.Размер на екрана - всичко над 4,7 '' и до 5,5 ''

4.Оперативна памет - Между 2 и 4 GB ,достатъчно бърз дори и за игри

5.Вградена памет - над 16 GB , за да има място за малко музика, доста снимки и някои приложения

6.Процесор - всичко над двуядрен и под 8 ядрен, за да е бърз и да не харчи много батерия

7.Брой сим карти - 2

8.Камера над 8MP

9.Цена

10. Батерия - над 3000 mAh

11. Магазинът, от който го купувам има ли сервиз наблизо и качествен ли е

12. Удължават ли гаранцията с/у доплащане

Малко трудно ще се вместиш в бюджета на автора. Трябват си компромиси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.