Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до около 400 лева

Featured Replies

преди 8 минути, techmaniac написа:

А ти от къде знаеш ? Леново все още не са излязли със становище кои модели ще го получат. Поне не и официално.

https://support.lenovo.com/bg/en/solutions/ht501098

Защото ако щеше да има, щеше да пише, че планират. А то само пише че е андроид 6. 

преди 1 минута, Charlie_Harper написа:

Защото ако щеше да има, щеше да пише, че планират. А то само пише че е андроид 6. 

То и други модели не ги пише там, но си получават OTA и секюрити ъпдейтите. Както казах въпроса е, че от Lenovo са бавни в това отношение. По-важно е дали апарата е Retail или от оператор, защото последния е възможно и да не получи ъпдейт.

• Автор
преди 37 минути, techmaniac написа:

То и други модели не ги пише там, но си получават OTA и секюрити ъпдейтите. Както казах въпроса е, че от Lenovo са бавни в това отношение. По-важно е дали апарата е Retail или от оператор, защото последния е възможно и да не получи ъпдейт.

Досега оранжевия оператор все ми е пускал ъпдейти на андроид устройства

Това евентуално ще ми е пълното леново, но го рекламират доста сериозно, така че е вероятно да има ъпдейт.. Може би?

Много ядове и проблеми ще имаш с тази марка.
Аз те съветвам да я избягваш, но ако си решил да вземеш такъв апарат, избора си е твой.

Ъпдейтите не зависят от оператора, а от производителя. Все пак, ако си купиш от техно- не трябва да очакваш ъпдейти ли?

И според мен бягай далеч от Леново. На хартия - добри, почнеш ли да ги ползваш интензивно - забивания, лагване. Не става въпрос за всички модели, но с това се оприличават.

• Автор

Жалко! Тъкмо отидох на място да го бъзикам, всичко добре изглеждаше и сега това.. :(

Ако ти хареса го взимай. Просто Леново така си ги правят повечето. Натовариш ли го малко повече и почва да лагва.
Разгледай P8 Lite. При нормално ползване няма да лагне дори и за миг. Минуса му е по-слабата батерия, която обаче пак при нормално ползване държи 1 ден сигурно. Софт ъпдейт до Nougat едва ли ще има, но все още няма официално инфо, доколкото съм запознат.

• Автор

http://www.phonearena.com/phones/compare/Lenovo-K6,Huawei-P8-lite/phones/10234,9358

Разликите не са малки. Най-вече ме притеснява, че Huawei-я е по-стар модел и може и да няма Android N.

Ако наистина марката не струва, ще сменя избора. Иначе P8Lite е добър телефон на г/д същата цена.

За тия пари ще трябва все някъде да се направи компромис. Според мен компромис с ОС е по-добрият избор, отколкото хардуерен такъв. Ти си решаваш.

• Автор

По-добър е от K6, но е пуснат 2014 юни..

Днес ще отида във Виваком, надявам се че ще си отворят устата за някое намаление и току-виж съм взел по-добър телефон на по-добра цена. Ще разгледам и предложените от вас устройства, предимно Honor 6, Honor 7 Lite, P8 Lite и Nexus(ако ги има в офиса). След това с малко размисъл ще се избере телефон...

Редактирано от kefche2003
добавях телефони (преглед на промените)

• Автор

Насочих се към модела Huawei Honor 7 Lite, от дадения търговец получаваш и безплатна гривна, като обща цена 380 лв. ми се струва перфектен, вероятно ще бъде закупен съвсем скоро. Благодаря на всички, темата се затваря.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.