Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теглене на филм от Германия

Featured Replies

Здравейте,

първо се извинявам ако пиша в грешен раздел.От скоро съм в Германия и видях, че arenabg работи, само че под формата на arenabg.ch . Изтеглих 2 торента през последните няколко дни / единия 1.10 ГБ - другия 0.700 мб / с utorreнt и магнитно сваляне.Сега разбрах, че  могат да ми праснат яка глова от 1000 евро на филм.Ще се поболея от притеснение,Надявам се ако има хора с повече опит да си изкажат мнението.

Ох ...........там са забранени .Надявай се да ти се размине ..............

преди 15 минути, barswolf написа:

Надявам се ако има хора с повече опит да си изкажат мнението.

Е що питаш нас? Питай германците. Те са твоите приятели.

Нито знаем обичаите им, нито живеем с тях! :)

Мисля, че няма да ти направят глоба понеже това са само 2гб., свалено пиратско съдържание, но все пак не се знае.
Следващият път попитай някой приятел да ти свали еди кой си филм от България и да ти го качи в облачна услуга, като Dropbox. Така няма да могат да те хванат, понеже това си е твоят облак с твойте лични неща.

Тегля яко нищо не е станало досега. Но съм си пуснал тук някакво прокси за всеки случай.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Де да им знам на швабите нещата, но за сигурна комуникация май има VPN, което за месец ти е 1 час работа. И почти всички тракери минаха на httpанонс. Все пак именно той те издава на всеки половин - един час какво точно обменяш и докъде си стигнал. Пък има и магнитно без анонс - само по хеш сума - не знам да са ги забранили.

• Автор

Благодаря ви на всички за отговорите.Бая се бях шашнал, че ще бягам към България скоро :D. Епа аз съм свалял с магнитно сваляне и предполагам нема ме хванат.Той интернета се води на шефа, ако има нещо него ще търсят.Дано няма дертове.Още веднъж благодаря на всички.

/ Blue_HULK много добра идея, мисля някой ден да я пробвам /

barswolf, ще ти го напиша просто - не сваляй.

Имам приятели в Германия, които са наясно с нещата, казаха ми това да те посъветвам. Може да ти се размине, а може и да влезеш в една хубава поредица от дела за авторски права, и да има да плащаш хиляди в евро.

Решението е твое.

Аз не знам какво пиратство с тоя гаден нет :D... 

Майтапа на страна ама преди години един съученик ми разправя за негов приятел, който си насвалял игри и филми там и са го глобили, с предупреждение, че ще го съдят. Колко е вярно не знам ( а и не ме интересува), но според мен се пази все пак. Това е държава, в която е наказуемо. 

на 20.12.2016 в 18:11, RudeBoy написа:

barswolf, ще ти го напиша просто - не сваляй.

Имам приятели в Германия, които са наясно с нещата, казаха ми това да те посъветвам. Може да ти се размине, а може и да влезеш в една хубава поредица от дела за авторски права, и да има да плащаш хиляди в евро.

Решението е твое.

Ако ползва DC++ или  програма като LimeWire, 100 процента ще го хванат. 

• Автор
преди 9 часа, acnekt написа:

Ако ползва DC++ или  програма като LimeWire, 100 процента ще го хванат. 

Е аз съм написал какво съм ползвал - utorrent + магнитно сваляне на торент от arenabg .ch

Един приятел ми каза, че и да ме хванат ще се разбере след поне 3-4 месеца.

Редактирано от barswolf (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
на 12/22/2016 в 9:48, barswolf написа:

Е аз съм написал какво съм ползвал - utorrent + магнитно сваляне на торент от arenabg .ch

Един приятел ми каза, че и да ме хванат ще се разбере след поне 3-4 месеца.

Живях там няколко месеца,изтеглих си една песен преди да разбера за акта ...понеже го направих от смартфона си ....кибер полицията ми блокира телефона на началния екран имах само значката на полицията !!!МОЯ СНИМКА от предната камера и всичките ми данни от личната карта !!! и членовете на техните закони и какви глоби и ще последват .Измъкнах се само защото това беше 1 седмица преди да се прибера.
Съветвам те да не го правиш защото може и нарочно да не те хващат........за да насвалиш още 10-тина.... най-лошото което може да ти се случи (по бледи спомени ) мисля че беше 100,000 евро и 10 години лишаване от свобода .Незнам колегите как го раздават с този VPN но ако мислят че това ще ги спаси от кибер полицията ......мисълта ми е ако решат да те хващат ще те хванат така че както казах по добре не го прави .
Edit : Препоръчвам netflix най-евтиният легален вариант..(незнам дали има филми на български или с български субтитри но ако има опция з добавяне на субтитри си 6)

Редактирано от Venci Velikov
Добавяне (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.