Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да открием човек по номера му?

Featured Replies

Здравейте! Днес един номер звъня на моя приятелка,тя не го познава, и я попита по име,как е.Беше женски глас.Тя се уплаши и затвори.После аз набрах номера и го оставих за 10 секунди само тя да говори,за да се опитам да разбера дали ще я позная по гласа,но не я познах.След това тя пак ми звънна и с мойте приятели започнахме да я базикаме,но тя затвори. След 1 минута пак ми се обади и интересното беше, че вече ми беше научила името, защото ме заплаши, че ако се правя на интересна, ще пострадам и аз й затворих.След една минута пак ми звънна въпросната "жена", и аз бясна я напсувах, но въпросът беше,че вече на телефона стоеше мъж, и след като го напсувах, той също започна да ме псува, но затворих. След това ми стана ясно, че са разбрали името ми от viber,аз също проверих телефона и открих само името, но толкова.Имам само телефона и се опитвам да разбера името, затова ви пиша и ви питам как да го намеря, защото не желая да звъня в полицията и колкото и да рових в интернет, не успявам да намеря нищо,дори писах и номера, но нищо не излиза.Ако може някой да ми помогне, ще му бъда благодарна!

Редактирано от Neli Powera (преглед на промените)

Ами явно номера не е лично неин, и така се крие, щом не може да я намериш на този номер, той не е регистриран вайбър или фейсбук акаунт, първо и най-лесно това се прави, да потърсиш номера из някоя социална  мрежа, но не просто да цъкнеш търси след като си поставила номера..

Да разбереш кой е с технически възможности е трудно защото достъп до тази информация имат само операторите и тези който поддържат техните услуги. Но може да се направиш на ударена и да отидеш да платиш сметката на даденият номер и да им го продиктуваш след което те ще ти кажат име.. Та така социално инжинерство понякога се иска. :D (Не твърдя, че идеята ми е добра..) Но с тея "бЪзиЦи" най-много главоболие да си докараш нищо сериозно, просто блокирай номера с приложение което автоматично да му затваря и готово.. кво се занимаваш.

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)

Facebook би могъл да помогне, ако човекът случайно си е написал номера в профила - копи-паста на номера в полето за търсене и ако е асоцииран с някой акаунт, ще излезе.

преди 2 часа, Mr.n0b0dy написа:

Но може да се направиш на ударена и да отидеш да платиш сметката на даденият номер и да им го продиктуваш след което те ще ти кажат име

А ако попитат "На кое име?", както обикновено примерно M-Tel правят?

Редактирано от killchain (преглед на промените)

Еѝ за това няма да намерите нищо в социалните мрежи за чичо ви Гошо.Отявлен социопат,отказващ да си мандахерца данните из виртуалното пространство под какъвто и да било предлог:).А на телефона си има само 20 номера (за едни са малко,за него достатъчно),за всички други незнайни номера,за неговото спокойствие се грижи един блокатор.

Сещам се за един начин, но не мисля, че е коректно да го споделя тук, след като не са точно зададени намеренията на авторката?

Не отиват нещата на добре!! А не можехте ли с твоята приятелка да попитате кой се обажда, защото може да е грешка, ами чак сте взели да се псувате???

Не отиват нещата на добре!! А не можехте ли с твоята приятелка да попитате кой се обажда, защото може да е грешка, ами чак сте взели да се псувате???

Глава - море, акъл - шамандура.
  • 2 години по-късно...

Група,дайте идея искам да намеря по Вайбър  човек..Знам само имената му?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.