Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Падна имунитетът на Волен Сидеров

Featured Replies

Ами не знам какво точно е станало на магистралата. Първоначално и аз се възмутих, но после се сетих, че това са медии и си пишат каквото им кажат/харесва и се отказах да мисля по въпроса. Просто няма да получа повече информация, а и да получа, ще е пристрастна, от която и страна да е.

Волен олицетворяваше една идея. Реално аз подкрепях идеята, а не толкова него като личност. Сега положението се промени, но все пак не мисля, че песента е изпята. И луд да е, понякога лудостта върши работа. Предпочитам откровена лудост пред тих тероризъм.

За американците най успешният американски президен е Абрахам Линкълн

защото принего свършва Гражданската война, но докато тя свърши е сменил 7 генерала

той бързо е преценявал своите решения и се е учел от своите грешки

когато гласувате вие упражнявате своето право на избор, подчертавам СВОЕТО

може да съм глупак но още по голям глупак ще съм ако оставя друг да решава от мое име

аз неви карам да гласувате за този или онзи, в последните парламентарни избори участваха 22 партии и коалиции

също немога да разбера някои хора които не упражняват своето право на избор но след това се вайкат че ги управляват /спестявам цитат/

Република България нее монархия, зада ни управлява някой до живот, видяхме червени, сини и жълти, всеки си има добри и лоши качества, които неги отричам но да вярваме че някой е богоизбран да ни управлява до живот.

... в последните парламентарни избори участваха 22 партии и коалиции...

Ако се напрегна мога да измисля 5-6 синонима на "лайно", но 22 не мога :wors:

Не става въпрос за отказ от гласуване по принцип, а за гласуване за достойни хора и национално отговорни партии. Това, че в момента няма такива в политиката (поне м/у тези, които сега я "въртят") не означава да се хвърлим на "най-малкото зло".

И после да говорят от името на избирателите си, да се хвалят кой повече гласоподаватели има.

Онзи ден вашите (не моите) избранници гласуваха инвалидите да заплащат ДДС за помощните средства. Вярно, че предложението беше от сегашното правителство, но в края на краищата "народните избранници" го превърнаха в закон. ("По-голямото зло" сигурно щеше да ги избие за да не му тежат на бюджета).

За тях е жизнено важно да имат колкото се може повече избиратели, без значение как са спечелени - с кебапчета, обещания, измама, религиозна принуда..

Има голяма разлика дали говорят от името на 70% от населението или от името на 0,01%.

Редактирано от NikolayV (преглед на промените)

Здравейте !

Нека и аз да изкажа мнение нали все пак за това е форума.

Сидеров си го заслужава от както стана политик и не само това нека изчакаме последствията от падането на имунитета да видим още какво заслужава само заради него престанах да гледам "Скат" но както и да е както някои други се изразиха той май почна да се мисли за един малък Хитлер, а и не мисля че се стреми за доброто на България по-скоро се стери да подпуди някакъв бунт и да гледа сеира и на края да обере лаврите. Аз също подкрепям Morfey_A, а така също и Stalik.

Мойте уважения!

цялата истерия сравнявайки Сидеров с Хитлер ми напомня че преди години сравняваха Жорж Ганчев с Буратино

звучи ми като през 1997 г. се скандираше "Който не скача е червен"

не защитавам Сидеров като богоизбран или месия, но е крайно време да се отърсим от масовата истерия и да започнем да мислим

при Сидеров, народа има проблеми и очаква някой да каже думите които и трябват и той ги казва

без да казвам че това са негови думи нека перафразираме думите до

"Циганите на сапун" - хубаво на хората това им харесва, добре но никой несе замисля после какво ще правим със всичкият този сапун ето това е проблема в момента на Сидеров, лесно е да кажем какво нетрябва да се прави но трудно е да се каже какво да правим.

Извинявам се моите думи нямат за цел разпостранение на расистки идеи или расова омраза.

горе казаното го използвах зада можем да се замисли че само с критика работа несе върши

...

при Сидеров, народа има проблеми и очаква някой да каже думите които и трябват и той ги казва

...

Тук улучи десятката! Фактът че в България е възможно вчера да направиш партия и днес да имаш огромна подкрепа показва че ние сме болно общество. В огромната си маса българина чака някой да го оправи и наистина го "оправят" ( в преносния смисъл на тази дума). Понеже Волен и Атака се поизчерпаха, парите явно се пренасочиха към нов "оправач", на политическия хоризонт изгрява нова звезда - човека с много чар и много длъжности, верния слуга на Н.В Б.Борисов. А за Сидеров това се очакваше, събрал провалили се политици, бивши агент-провокатори, той си свърши работата. Уплаши и обедини избирателите на ДПС, а за следващите избори може да изплува някой друг.

Според мен Волен Сидеров няма да направи нищо.Вече и имунитетът му пада.Той е като другите политици-пълни си гушата с пари.Синът му е наркоман.Какво още повече да приказвам :)
Много bTV, Канал 1 и новатв гледате :wors:

Това е вредно за здравето!

Атака направи много положителни неща, но най-важното е че България вече звучи гордо, а не комплексарски като 62 години се опитват да го насадят.

Колкото до книгите му параноята гони само Бареков, Коритаров и Сатанаслав Трифоноглу за останалите Властта на Мамона е "най-пламенната светска книга в защита на Православието".

Може би затова Сюлейман Паси тъй злобно просъска "Майната му на Православието"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.