Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Кая Калас днес заяви, че американското посолство напуска Киев, което предизвика сериозни въпроси за ситуацията в украинската столица и отношенията между САЩ и Европа. Малко по-късно украинското външно министерство отрече информацията и заяви, че не става дума за пълна евакуация на американската дипломатическа мисия. Въпреки това темата идва на фона на растящото напрежение около Киев и опасенията от нови масирани руски удари. В Киев и в ЕС все още не им се преговаря. И при долитащи ракети ?

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 478,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 1 час, attj написа:

В Киев и в ЕС все още не им се преговаря. И при долитащи ракети ?

И за какво точно да преговарят? Как Украйна да изпълни условията на руските пикльовци, които пета година не могат да вземат Донбас, но иначе са велика сила.

С Путьо-пикльото се преговаря само с дронове по руски рафинерии. Украинците доста добре преговярат напоследък.

преди 2 минути, attj написа:

Да си спомнят споразуменията от Минск или още им се умира ?

Те си спомнят Будапещенския меморандум. Затова бият ватници.

преди 3 минути, Волен написа:

руските пикльовци, които пета година не могат да вземат Донбас, но иначе са велика сила.

А вчерашното ти "аз" разправяше че руснаците можело да нападат Европа

преди 22 часа, Волен написа:

Русия защо да не се обърне срещу Европа/Запада след като приключи с Украйна?

Последно? Руснаците сила ли са, или не са?

popcorn2

току-що, ivottoshev написа:

Последно? Руснаците сила ли са, или не са?

Ти чувал ли си приказката "голо па големо"? Напълно описва руските пикльовци.

Пикльовци, които се мислят за велика сила и през ден плашат Европа как ще я смачкат - но в същност са си просто пикльовци.

преди 4 минути, Волен написа:

Ти чувал ли си приказката "голо па големо"? Напълно описва руските пикльовци.

Пикльовци, които се мислят за велика сила и през ден плашат Европа как ще я смачкат - но в същност са си просто пикльовци.

И що тогава искаме да даваме 800млрд за да се въоръжаваме? Не считаш ли че ЕС може да намери по-добро приложение на тези пари, от това да ги даде за защита от пикльовци?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

И що тогава искаме да даваме 800млрд за да се въоръжаваме? Не считаш ли че ЕС може да намери по-добро приложение на тези пари, от това да ги даде за защита от пикльовци?

"Пикльовци" не означава "безобидни".

Руските пикльовци не са великата сила, за която се мислят. Въпреки това те са достатъчно вредни, за напакостят на Европа.

И ако не сме готови, те ще напакостят. Затова харчиме.

Руските пикльовци трябва да се страхуват и да треперят от нас. Това е правилното разпределение на силите.

току-що, Волен написа:

"Пикльовци" не означава "безобидни".

Руските пикльовци не са великата сила, за която се мислят.

Може и да не са, но явно ние ги мислим за такава, щом ще даваме допълнителни 800млрд за оръжие, вместо за деца и пенсионери.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Може и да не са, но явно ние ги мислим за такава, щом ще даваме допълнителни 800млрд за оръжие, вместо за деца и пенсионери.

Мислим ги за заплаха, не за велика сила.

Пикльвци + ядрени оръжия = заплаха.

преди 7 минути, Волен написа:

Мислим ги за заплаха, не за велика сила.

Пикльвци + ядрени оръжия = заплаха.

Много плашливи сме станали. Да даваме допълнителни 800млрд за някаква си мижава заплаха, дето не може вече пета година да се справи с една Укрия. Не ти ли се струва че има нещо гнило в цялата тази работа?

Много плашливи сме станали. Да даваме допълнителни 800млрд за някаква си мижава заплаха, дето не може вече пета година да се справи с една Укрия.

Ядрената заплаха хич не е мижава.

Без ядрени оръжия Русия отдавна да е приключена (защото са пикльовци). Но уви те имат ядрени оръжия и по тази причина Европа и НАТО стоят настрана и не се месят. И се въоръжават, за да може на Путьото да не му идват грешни идеи в главата.

преди 2 минути, Волен написа:

Ядрената заплаха хич не е мижава.

Значи все пак са велика сила. Браво. Толкова ли беше трудно?

В края на крайщата вчерашното ти "аз" надделя над днешното.

Препоръчвам преглед при психиатър, щото това раздвоение не се знае до къде може да те доведе.

Значи все пак са велика сила. Браво. Толкова ли беше трудно?

Ще ти ги обясня математически за по-нагледно:

• пикльвци + ядрени оръжия = заплаха (даже голяма)

• пикльвци + ядрени оръжия != велика сила ("!=" означава "различно от")

Ще ти ги обясня математически за по-нагледно:

• пикльвци + ядрени оръжия = заплаха (даже голяма)

• пикльвци + ядрени оръжия != велика сила ("!=" означава "различно от")

1 + 1 = заплаха

1 + 1 = велика сила

Да те еВа у математика, колко различни решения може да има "1 + 1" lol6

Казах ти за психиатъра. Трябваше да ме послушаш, че виж сега какво стана...

Да те еВа у математика, колко различни решения може да има "1 + 1" lol6

По твоята математика и Северна Корея е велика сила. 🤣 Те също имат ядрено оръжие.

преди 16 минути, Волен написа:

По твоята математика

Никога повече не споменавай думата "математика"

преди 17 минути, Волен написа:

По твоята математика и Северна Корея е велика сила. 🤣 Те също имат ядрено оръжие.

Ми не знам дали е велика сила. Ю. Корея дава ли допълнителни 800млрд за защита от тях?

Ми не знам дали е велика сила.

Според теб който има ядрени оръжия е велика сила. Като например руските пикльовци.

Северна Корея също има ядрено оръжия - пък ти не знаеш дали те са велика сила.

Как знаеш за пикльовцие пък не знаеш за Северна Кореа? 🤣😂

преди 17 минути, Волен написа:

Според теб който има ядрени оръжия е велика сила. Като например руските пикльовци.

Северна Корея също има ядрено оръжия - пък ти не знаеш дали те са велика сила.

Как знаеш за пикльовцие пък не знаеш за Северна Кореа? 🤣😂

Според мен не можа да разбереш, въпреки че ти го написах на чист български. Явно не само математиката ти е проблемна...

Ако Ю. Корея са дали допълнителни 800млрд за да се пазят от тях - значи би трябвало севернокорейците да са велика сила. Обаче не знам дали Ю. Корея са счели за нужно да дадат такива пари. Ти знаеш ли?

Според мен не можа да разбереш

Разбрал съм много добре.

Ти ми спориш, че руските пикльовци са велика сила, защото имат ядрено оръжие.

Аз ти казвам, че и Северна Корея има ядрено оръжие - пък те явно не са велика сила. Значи ядреното оръжие не определя дали си велика сила или не.

Руските пикльовци са пикльовци, защото пета година вече не могат да вземат Малая Токмачка. Ако бяха велика сила, вече да са я взели.

Ама те не са. Пикльовци, какво да кажа.

Разбрал съм много добре.

Ти ми спориш, че руските пикльовци са велика сила, защото имат ядрено оръжие.

Аз ти казвам, че и Северна Корея има ядрено оръжие - пък те явно не са велика сила. Значи ядреното оръжие не определя дали си велика сила или не.

Руските пикльовци са пикльовци, защото пета година вече не могат да вземат Малая Токмачка. Ако бяха велика сила, вече да са я взели.

Ама те не са. Пикльовци, какво да кажа.

За защита от руснаците се търсят едни допълнителни 800млрд, докато за защита от С. Корея сумата е нула.

Това означава че или ти бъркаш и руснаците са велика сила, или си прав че те не са такава (също както корейците), но нашите управници са решили да дадат едни допълнителни 800млрд за защита, вместо за деца и пенсионери.

Е? Ти ли си се объркал, или урсулите искат да ни изклатят с едни къси 800млрд?

Е? Ти ли си се объркал, или урсулите искат да ни изклатят с едни къси 800млрд?

Целта на тия 800млрд е да накарат пикльовците да се напикават по два пъти на нощ от страх. Да си знаят мястото.

Ако не си доволен - чемадан, вакзал, Масква. Там са твоите хора. 🤣

преди 5 минути, Волен написа:

Целта на тия 800млрд е да накарат пикльовците да се напикават по два пъти на нощ от страх. Да си знаят мястото.

Ако не си доволен - чемадан, вакзал, Масква. Там са твоите хора. 🤣

А защо няма 800млрд, които да накарат и С. Корея "да се напикават по два пъти на нощ от страх"? Нали и двете държави не са Велики сили, демек са един дол дренки?

Ако не можеш да дадеш логичен отговор на въпросите ми, или признай че твоята теза не издържа в спора, или както обикновено правят троловете като теб - скрий се в миша дупка и се прави че не виждаш постовете ми. Да ме пращаш незанмсикъдеси е най-глупавото което можеш да направиш )

А защо няма 800млрд, които да накарат и С. Корея "да се напикават по два пъти на нощ от страх"? Нали и двете държави не са Велики сили, демек са един дол дренки?

Европа с години наред е изоставала с въоръжаването и сега наваксва. Пак да кажа, целта е руските пикльовци да се страхуват,

Точно днес Сергей Наришкин е обвинил НАТО, че предприема практическа подготовка за "мащабен конфликт на изток“ и че ЕС се въоръжава с бързи темпове и се превръща във военен съюз, "насочен срещу Русия“.

Точно това е целта тия 800млрд, дето не ти дават мира. Пикльовците трябва да цапат гащите от страх.

Ако пикльовците са велика сила, защо се страхуват от НАТО и ЕС? Кой се страхува от еврогейове ???

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.